Форум Украинского Фонда Поиска

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » Форум Украинского Фонда Поиска » Привал » СПГ "Вертикаль" на грандіозному недільному копі !

СПГ "Вертикаль" на грандіозному недільному копі !

Сообщений 31 страница 60 из 69

31

Осб дивлюся, якась кнопка є "заблокировать пользователя", думаю нажати .... цікаво шо буде далі . Тим більше за баночку з салом.

0

32

І тишина...... шо, злякалися,  :glasses:  Боягузи, я пошуткував , а ви вже в курурузу заховалися, а були такі герої, хотіли даже на ДЗОТ кинутися....

0

33

Да - злякалися ))) Поховались в нори, як мишi,та сидимо тремтим )))

0

34

Отож !!!

0

35

Шо отож ??? ))))

0

36

Готовтесь, хлыб+сыль у Вас , Э, шоб мене зустрічати, а ще я люблю дівчат максимум 18 років.  :hobo:

0

37

А хто се тобi вже синяка натовк ??? Бу га га )))

0

38

ASKOT1 написал(а):

А хто се тобi вже синяка натовк ??? Бу га га )))

та мабуть дівчата

Sloboda написал(а):

дівчат максимум 18 років.

і натовкли. гиииииииии.

0

39

Довихнябувався ас люфтваффе,дiвки натовкли. Дожився )))))

0

40

Чого ви? Може то людина за ідею постраждала? :disappointed:

0

41

sova написал(а):

Чого ви? Може то людина за ідею постраждала?

Так воно і було насправді. Це тільки їм можут "на дурняка" зробити синє око.

0

42

Sloboda написал(а):

Так воно і було насправді

ну-ну це так настаканитись щоб заробити знак отлічія.... а як же навики з попередньої контори?

0

43

Як пише вельмишановний пан Парторг - ''всiм боброго ранку'' )))

0

44

Взаімно

0

45

Sloboda написал(а):

Осб дивлюся, якась кнопка є "заблокировать пользователя", думаю нажати .... цікаво шо буде далі . Тим більше за баночку з салом.

Заблокувать не получиться, " пользователь" пользуеться любовью у администратора Шапокляк...А на слідуюючий коп , Ви наш велюровий пузань, повинні мене задобрить ще баночкою підчеревини, сильно ви іі готовить уміете смачно!

Отредактировано Старик Похабыч (21-09-2011 09:40:28)

0

46

sova написал(а):

Чого ви? Може то людина за ідею постраждала?

Не рассуждай, не хлопочи!..
Безумство ищет, глупость судит;
Дневные раны сном лечи,
А завтра быть чему, то будет.

Живя, умей все пережить:
Печаль, и радость, и тревогу.
Чего желать? О чем тужить?
День пережит - и слава Богу!

(Федор Тютчев)

0

47

А мо одправим нашого велюрового волохастика до дядi Васi,нехай собi шинеЛку прикупить )))

0

48

Нащо йому шинелька? В нього пузо й спина волохаті, як у гімалайського медведя!

0

49

Ну як це нащо ? Нехай купить,а ми потiм скажем шо йому вона не треба,i вiднiмемо ))) Причому його спочатку треба якось убiдить шо вiн вже у дядi Васi заказав шiсть шинелОк,i не помнить )))

0

50

так мо і мені шінелька перепаде, три?

0

51

Мо i перепаде. За координати склЯду ))

0

52

Ну так можете мены скинуть грошы я Вам, всым закажу шинельки, деяким може даже 2. Радуйтесь , шо я добрий ы пушистий !, а то Вам булоб худо, якби я був злий ы агресивний.

0

53

Sloboda написал(а):

всым закажу шинельки, деяким може даже 2

тоді мені три.а гроші у аскота візьміть там ще і сало є. теж можете узяти собі. за бєспАкойство

0

54

Нi,ну одкудова у мене грошi ??? А нi САЛА,а нi грошей ! Бiдний я,нiчого у мене нема.

0

55

Дядьку Юрко ! Те що ти пухнастий i так всi знають )))) Не треба зайвий раз акцентувати на цьому увагу )))

0

56

ASKOT1 написал(а):

Дядьку Юрко ! Те що ти пухнастий i так всi знають )))) Не треба зайвий раз акцентувати на цьому увагу )))

то він себе реклямує. мо незабаром зима то він усіх обігріє та особливо дівчат яким

максімум 18років

:crazyfun:  :D  :jumping: а за шмат сала подарує шинел підбиту соболиним міхом, з барського плеча як то кажуть.

0

57

ASKOT1 написал(а):

у одкудова у мене грошi ??? А нi САЛА,а нi грошей ! Бiдний я,нiчого у мене нема.

а осе усе треба перевірити. ретельно. а як знайдемо то зконфіскуємо усе тай ще у сусідів теж.

0

58

консерватор написал(а):

а за шмат сала подарує шинел підбиту соболиним міхом, з барського плеча як то кажуть.

Ага  :rofl: подарує - а як же ж !!!! Він скоріше відніме  :D

0

59

консерватор написал(а):

а осе усе треба перевірити. ретельно. а як знайдемо то зконфіскуємо усе тай ще у сусідів теж.

Приходьте !!!!!!! Все рівно в мене немає нічого - так шо мені боятись нічого :glasses: А от Ваш склЯд не мішало би перевірить !!!!!

0

60

Куди пропав камрад Преторіан ???? Сценарій хВільму напевно пише !!!! Правильно,йому завтра його здавати мені на розгляд :glasses:

0

Вы здесь » Форум Украинского Фонда Поиска » Привал » СПГ "Вертикаль" на грандіозному недільному копі !