Ось копнули тонни 4 відбірного хабара Було весело
Отредактировано ASKOT1 (19-09-2011 21:05:06)
Форум Украинского Фонда Поиска |
Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.
Вы здесь » Форум Украинского Фонда Поиска » Привал » СПГ "Вертикаль" на грандіозному недільному копі !
Ось копнули тонни 4 відбірного хабара Було весело
Отредактировано ASKOT1 (19-09-2011 21:05:06)
.............
Ну звісно переобідали чим Бог послав
Вибачайте - фото САЛА не буде !!!!!! На засіданні загону підписаний закон про заборону фотографування священного САЛА Порушення карається розстрілом за сортіром
фото САЛА не буде
wt неподобство! а забороняти сало се великий гріх.
wt неподобство! а забороняти сало се великий гріх.
Заборона поширюється тільки на САЛО з проростю
ще більше неподобство!!!!!!!!
Слухай , а де о та , баночка з підчеревиною(яку я жарив на повільному вогні) і ти під виглядом шо воно вже спортилося і треба відвезти на "єсппертізу" забрав, мені хотілосьби знати , як пройшла експертиза і хто її , проводив, небось Сам . ?
П.С. І зовсім , сьогодні не весело, мі з Сашою , ще до сіх пор колінки мажеме мазью Вишневського , бо больять...
А воооще , Комерційна пропозиція : мін. 10сот. кватра самогону, 5 кг шаллику свинячого (не польського), 10 кг.(тушеної картоплі), звонити по телефону 102 в любий час
як пройшла експертиза і хто її , проводив, небось Сам . ?
ну звісно що він сам і проводив. він жеж за шматочок сала і трахтора продасть.
П.С. І зовсім , сьогодні не весело, мі з Сашою , ще до сіх пор колінки мажеме мазью Вишневського , бо больять...
А що у вас з коліньми? Так натхненно салу молилися? А лоби від поклонів не болять?
ну звісно що він сам і проводив. він жеж за шматочок сала і трахтора продасть
Я колись в одній конторі , підробляв , так ми так самогон хороший на експретизу брали, а потім дивилися, чи на слідуючий день голова не болить
Комерційна пропозиція : мін. 10сот. кватра самогону, 5 кг шаллику свинячого (не польського), 10 кг.(тушеної картоплі), звонити по телефону 102 в любий час
Щось незрозуміла я вашої пропозиції,сенс її в чому полягає?
А що у вас з коліньми? Так натхненно салу молилися? А лоби від поклонів не болять?
Да бігав Аскота з підчеревиною (підозрюю шо з тої баночки), і засталяв нас на колінах повзать, випрошувать поїсти......, а ми були голодні після копу картоплі , от коліна і болять мабуть
Щось незрозуміла я вашої пропозиції,сенс її в чому полягає
За 1 сотку невиконаної картоплі в нас ОпіТ єст!!!.
Я колись в одній конторі , підробляв , так ми так самогон хороший на експретизу брали, а потім дивилися, чи на слідуючий день голова не болить
Оце так робота! А молоко вам давали? За шкоду здоров"ю?
Оце так робота! А молоко вам давали? За шкоду здоров"ю?
Ну шо візмещ з нашої даржави ..... обіцяли ... після 3-х років я поняв шо треба мінять контору. А де АСКОТ подівся ?
засталяв нас на колінах повзать, випрошувать поїсти..
Жах!!! Хіба можна отак над людьми знущатись??? Допоки ви будете терпіти таке неподобство?
Ну шо візмещ з нашої даржави ..... обіцяли ... після 3-х років я поняв шо треба мінять контору
бо молока так і не дочекались? чи пичінка вилазити почала?
Т-сссс назріває раволюція...... скроро ми некоторіх.... і ..а по том , короче пиши в ЛС..... пароль на почтувже висла......
Т-сссс назріває раволюція...... скроро ми некоторіх.... і ..а по том , короче пиши в ЛС..... пароль на почтувже висла......
Та ви шо-пароль поштою??? Тільки через зв"язківця! Хто в нас самий провірений? Виходить шо я! Міняймо паролі та явки,запит-сало є? відгук-своє треба мати!
назріває раволюція...... скроро ми некоторіх
а погроми будуть? дуже велике прохання щоб були погроми! і банки треба грабуватиа ще оті, як там їх? а! о! ювелірні крамниці.
а погроми будуть?
Та мабуть вже "ніхто нікуди не йде"... Певно знесилився наш натхненний ватажок від смутних думок
Та мабуть вже "ніхто нікуди не йде"...
дуже погано. а я вже список составів до кого треба прийти та погром встроїти.
дуже погано. а я вже список составів до кого треба прийти та погром встроїти.
Та не треба нікого громить... Як казала моя бабуся - най вовки самі собі хвости повідкушують.
Шо ви тут розвели?! Була баночка з підчеревиною. Закотилась десь .Я поки іі сфотографував аж смалець з рук капав в рукава!
Отредактировано Старик Похабыч (20-09-2011 07:34:18)
Шось мабуть Михайлове волохате чудо вчора зненацька заснув перед монiтором,втомився мабуть наш революцiонер )))))
Шось мабуть Михайлове волохате чудо вчора зненацька заснув перед монiтором,втомився мабуть наш революцiонер )))))
А що ти думав, знаэш як важко буває одному організовувати всякі там революції...... Так він із Паном Стаканом проводить консультації..... якщо багато консультується то потім рано світло вимикають..... а сьогодні мабудь ще не увімкнули або дуже малої потужності те світло....
Да,труднувато нашому революцiйно налаштованому пузу )) але ти ж не забув що вiн нас попереджав що нам всiм капець )))
Готується зараза, зараз щось таке викине що буде не до картоплі..... в нього замашки залишились ще з попередньої кантори....
Та нехай викине,це ж ПУЗО нашого загону ! Без ПУЗА ми будемо нудьгувати,так що вiн навiть якщо захоче то нiкуди вiд нас не заховаеться ))) Витягнемо за волохате пузо )))
Опаньки ! Бачу дядько Слобода в темi !
Вiтьок ховаймося в кукурузу,зараз буде бомбить )))
Вы здесь » Форум Украинского Фонда Поиска » Привал » СПГ "Вертикаль" на грандіозному недільному копі !