Значить купить знак , букви справить і передати мені в знак подяки.
тільки в обмін на отой казанок що зараз в Старого
Форум Украинского Фонда Поиска |
Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.
Вы здесь » Форум Украинского Фонда Поиска » Привал » Сало..... Часть 4...
Значить купить знак , букви справить і передати мені в знак подяки.
тільки в обмін на отой казанок що зараз в Старого
Зараз прострелю його з дробовика та й віддаю!
С такой да на необитаемый остров, да в голодный год. А?
так цеж рожева мрія нашого Парторга. йому така жінка потрібна. і в зимку тепло і у літку холодок, а ще зможе захистити його від гопніків
всьо!треба до неї сватів засилати. і парторга пристроєм і на весіллі пограємо.
так цеж рожева мрія нашого Парторга. йому така жінка потрібна. і в зимку тепло і у літку холодок, а ще зможе захистити його від гопніків
Ні, це мрія
Аскабана! Там же ж стівльки сала...!!!
ну я взагалі то не знаю, але якщо аскоту дуже треба то одружимо аскота. тим більш що лапсярдак в нього вже є!!!!!!!!!!
Процесс пошел. Маховик запущен. Спасайся кто может!!!
ось вже і свиник на протезах бігає.мабуть холодець вже варять. та й горілка вже зварена.
Кабанчік конєчно суппер!!! А от з горілкой - давайте шото вирішувать. Або пляшка наполовину порожня - або наполовину повна. Родичі молодой могут нє понять. А це чрєвато.
А от з горілкой - давайте шото вирінувать. Або пляшка наполовину порожня - або наполовину повна. Родичі молодой могут нє понять. А це чрєвато.
то аскотик троха скуштував, чи смачна, щоб вирішити купувати цей шмурдяк чи самовара переробляти щоб самому варити. і таки вирішив зробити з усіх своїх самоварів лінію по виробленню самогона під назвою картоплянка аскотова. і казав що після весілля лінію демонтувати не буде а буде з початку в себе на куткі горілку торгуав, а потім мріє про вихід на світовий ринок. ну і для себе теж каже залишу діжки три чи чотири, щоб кожного дня по склянці горілки тричі на день вживати. каже що для здоров'я корисно.
Тут можно почерпнуть http://sfw.org.ua/1149000936-kak-organi … mogon.html
Инструкция
Но лучше доверить профи
так от чим пан Голова у ночі займається
а мені цікаво, як аскабанчик буде навчатися, очно чи заочно.
буде весільний генерал от ДАЙ
буде в аскабанчика залік приймати по користуванню молодої?
буде в аскабанчика залік приймати по користуванню молодої?
Краще вже по самоучителю.
Краще вже по самоучителю
тоді йому знадобиться ось ця рідина.щоб долоні не намулило.
Головне, щоб не було, як у ентого товарища. Дивимось уважно, запоминаємо
Робимо висновки.
Також компетентними товарищами (клічка Папа Раці) у дворі Молодої було зроблено цей шокуючий знімок
У штабі підготовки до спецзаходу "Бракосочетание" ломають последню голову. Що це означає??!!
останнім чартером було доставлено спецпродукт в кількості 2 кантейнери.
Оце так погульяєм!!!
Дорогие Форумчане. Хочу принести извинения, если мои крайние посты об операции "Весілля" нанесли кому-либо обиду или причинили моральный вред. Но я писал, не имея кого-то ввиду, не упоминал ни имен, ни ников. Писал сугубо абстрактно "Молодая", "Молодой". Пускай и в дальнейшем мы будем понимать друг друга и получать от общения только положительные эмоции. С уважением.
В качестве компенсации и ради примирения
Мир, дружба, ... ваш вариант продолжения.
а що то сталось? хто це тут отримав аморальну травму?га питаю?????????
Мир, дружба, ... ваш вариант продолжения.
... сало куда ж мы без него? Надеюсь, еще увидимся за шматом сала и рюмкой чая?
я оце вибачаюсь але то шо воно таке у карафці,та в отих квадратних коробочках. а цигарки справжні чи то тілько пачка?
Вы здесь » Форум Украинского Фонда Поиска » Привал » Сало..... Часть 4...