Форум Украинского Фонда Поиска

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » Форум Украинского Фонда Поиска » Привал » Сало..... Часть 4...

Сало..... Часть 4...

Сообщений 151 страница 180 из 465

151

ну звісно що садять та сапають. чи ти ніколи не чув про се? то я тобі розповім. зараз дужедобре саджати картоплю, вона вже у середині квітня готова, тобто можна її вже копати. а щоб не довбати мерзлу землю то садять під бур. тілько сніг зійде і картопля вже проросла, туди-сюди і вже квітне а там і збирати треба. і так можна 3 або і 4 рази на рік саджати картоплю.

0

152

О, виліз... як там картопелька, всю понатикував?  :D

0

153

в мене вже другий врожай посаджений. і се тілько в цьому році. осе як почну картопельку продавати.а вона ж екологично чиста, без пісцісідів чи як там воно. осе грошей в мене бде.ого! а я усі ті гроші візьму та накуплю сала. і буде в мене багато сала.а вам ніком не дам.

0

154

А сало не пробував садити? Врожаї збиратимеш...

0

155

та на сало багато місця треба а в мене немає стілько.

0

156

Сало треба горілкою поливати, а то є накладно. А картоплю молоду я ще два тижні назад копати перестав.  Хожу зараз з соняшників сніг змітаю, бо насіння замокае. А Аскабан зараз з машинками бавиться, а картоплю весною садить буде-ЗБОЧЕНЕЦЬ!

0

157

Старик Похабыч написал(а):

А Аскабан зараз з машинками бавиться, а картоплю весною садить буде-ЗБОЧЕНЕЦЬ!

треба викликати Аскабанюру до товарищиського суду та поставити на від як то кажуть.

0

158

консерватор написал(а):

треба викликати Аскабанюру до товарищиського суду

Та відібрати усю картоплю, щоб не було шо садити. Най зна!  :D  машинки тоді садитиме, якими зара бавиться

0

159

От же ж збочинці )) А я то думаю,що це на мене гикавка напала ? Аж ось воно що !

0

160

Та відібрати усю картоплю, щоб не було шо садити. Най зна!

все вірно. а іще відібрати сало, мясо,ковбасу і вареники з галушками. най їсть одні овочі. вони для травлення корисні. і вуха від овочів не ростуть.

0

161

А ще треба його до стоматолога, щоб їсти хотів але не міг. Воду хай пье, кажуть вона в Броварському р-н дуже поживна   та корисна. одне відро по калорійності снікерсу відповідае!

0

162

Старик Похабыч написал(а):

Воду хай пье, кажуть вона в Броварському р-н дуже поживна   та корисна. одне відро по калорійності снікерсу відповідае!

то ви там дивіться.... бо ще й до вас "річка" добіжить, затопить до бісової матері з таким пітанієм ))))))))))))))

Отредактировано Praetorian (08-02-2012 22:23:20)

0

163

Ага, греблю прорве, київ затопить....Добре Сові, в неї крила...А мені старому буде капець.

0

164

Еге ж,я полетю у теплії краї! Тільки ж мабуть там сала не їдять?

0

165

в теплих краях нема де та що копати :playful:

0

166

ЛЮДИ! АУУУУУУУУУ! то де ви до холери всі поділись. га питаю?

0

167

Ти диви... прокинувся. ))

0

168

Praetorian написал(а):

Ти диви... прокинувся. ))

хтоб ото казав.
де всі питаю! га?

0

169

Знайдене  неголене САЛО. Мовчить, не розмовляє, імені не називає. Боїться лопати, як побачить - намагається сховатися. На людей тільки шипить, гарчить, харкає слиною не менш як на  1,5-2 метри. Дуже любить м"ясо та горілку. Коли спить - хропе на гектар.  Зате очі такі добрі та лагідні.  Може хто загубив!? Перевірте по рюкзакахі уважно. Сало чекає на хозяїна. :crazy:

0

170

Ну да, кому сей консерватор треба, до речы непогана самореклама.

0

171

Знайдене САЛО - втікло! Оголошено всеукраїнський розшук. Перекрито залізничні вокзали, аеропорти, пункти пропуску через кордон, але даремно, пройшо майже 48 годин. Сусідні держави попереджено. Хоча є припущення, що пробереться до мусульманських країн, де буде у повній безпеці.

0

172

скілько заплатите за інфу про місце перебування сала?

0

173

консерватор написал(а):

скілько заплатите за інфу про місце перебування сала?

Безлічь  обіцянок від народних депутатів, трішечки від місцевих, а від себе - якшо воно (САЛО) таке, що йому не седиться, і немає поваги до суспільства, і воно втікло до бусурманів - то хай йому грець! Ганьба бусурманському сАЛУ! А Українському САЛУ - респект і уважуха!!!
Наше САЛО не бігає де попало, а лежить і чекає свого часу.

P/S/ Отвлекусь от темы САЛА. Отдельный пролетарский привет в город-герой Александрию! Pretorian и пане Консерватор - ребята жму Ваши руки. Удачи. Даст Бог свидимся еще.

0

174

БЕРКУТ68 написал(а):

Отвлекусь от темы САЛА. Отдельный пролетарский привет в город-герой Александрию! Pretorian и пане Консерватор - ребята жму Ваши руки. Удачи. Даст Бог свидимся еще.

То звісно що ще зустрінемось. не так вже і далеко ми один від одного, незважаючи на відстань.
а зара вернемось до того що нас усіх об'єднує, тобто до САЛА.
Куме, а куме ви знаєте як москалі називають наше сало?
Ні, а як ????
Цилюліт!!!

Сидять два куми, їдять сало. Один другому й каже:
— Куме, а ви знаєте, тоті москалі, шляк би їх трафив, але вони такі героїчні, ну такі вже героїчні люди!
— Та ви шо таке триндите, куме!
— Ну так от. Слухайте. Йду я вчора попри ставок, глип – а там москаль топиться. Я йому: “Може тобі допомогти?”. А він все кричить та й кричить: “Та ну! Та ну!”

Приїхав українець до Москви і питає москаля:
- Цікаво, а ви тут канал 1+1 дивитесь?
- Ну, єслі би антени салом смазивалі, то может і смотрєлі би.
- Дивно, кацапе. Ми ж водкою антени не обливаємо, а москальске TV дивимося!

Як романтично пахне ковбаса
І помідори в банці зашарілись.
А в пляшечці так тихо, як роса,
Горілочка домашня причаїлась.

І сало ніжно зваблює кільцем,
І хліб наставив загорілу спину,
Якщо ти млієш, слухаючи це,
Чому ж ти, блять, не любиш Україну?!

0

175

А куда всі поділися ??? Своє сало(ціляліть) запечують на сонці , чи як ?

0

176

Слобода написал(а):

А куда всі поділися ??? Своє сало(ціляліть) запечують на сонці , чи як ?

а вам Велюр Махалич я раджу заходити під своїм ніком, а не лазити як гість. то і будете мати сало і до сала.

0

177

Юра, смотри какой аватарчик нарыл с Райберта
http://s017.radikal.ru/i400/1208/ba/186427e0d5d4t.jpg

0

178

БЕРКУТ68 написал(а):

Юра, смотри какой аватарчик нарыл с Райберта

там тільки треба замість смрт написати спирт :D

0

179

Варианты: Слобода - спирт или смрт :D

0

180

Значить купить знак , букви справить і передати мені в знак подяки.

0

Вы здесь » Форум Украинского Фонда Поиска » Привал » Сало..... Часть 4...