Партизане коли Ви вже нарешті зареєструєтесь ? Що,хоробрості не вистачає ?
Конечно не хватает.
Разве не видно?
Форум Украинского Фонда Поиска |
Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.
Вы здесь » Форум Украинского Фонда Поиска » Привал » Сало..... Часть 4...
Партизане коли Ви вже нарешті зареєструєтесь ? Що,хоробрості не вистачає ?
Конечно не хватает.
Разве не видно?
ASKOT1
Ст. ЛейтенантПартизане коли Ви вже нарешті зареєструєтесь ? Що,хоробрості не вистачає ? А то у нас немає Паніковського )
Паниковского ищите среди своих! Или кого-то из них сделайте посмешищем! Выбор за Вами. Храбрости... для чего?! Так я же никого и ничего не боюсь! Регистрироваться ?... дабы в полной мере не только в темах, но уже и в личке получать в свой адрес оскорбления и унижения, шантаж и угрозы?!! Прежде чем о ком-либо судить, сначала нужно со стороны посмотреть на самого себя , белого и пушистого!! Ведь не все ж такие, или я ошибаюсь?! А так, пока думаю.
Так я же никого и ничего не боюсь!
Осторожно! На форуме Дункан МаккЛауд!
Що означае шестикінечна зірка справа?
Ого заявка Це ж зірка Давида
Ого заявка Це ж зірка Давида
то мабуть вихрест. мабуть в якогось пана і вкрав герба, а щоб на горло не покарали то жидівську зірку причипив.
консерватор
МодераторОго заявка Це ж зірка Давида
то мабуть вихрест. мабуть в якогось пана і вкрав герба, а щоб на горло не покарали то жидівську зірку причипив.
Дурень, він і в Африці дурень! ( По бажанню, можна і в множині!).
Дурень, він і в Африці дурень!
Люблю самокритичних людей Але що ж Ви все про себе та про себе
Та ось, символи на козацьких прапорах: На прапорах козаків зображено шестикінечну зірку – це не жидівська зірка Давида, а в давнину шестикінечна зірка асоціювалася в першу чергу з магією, а також з гербами й емблемами окремих сімейств і громад. Починаючи із глибокої стародавності гексаграмма була популярна в культурах багатьох народів, можливо, завдяки своїй симетрії. «Трикутник з вершиною, спрямованої вниз, символізує жіночий початок, а з вершиною, спрямованої нагору - чоловіче. Сполучення таких трикутників - символ єднання й гармонії. В алхімії два трикутники символізують вогонь і воду, а разом втілюють єдність протилежностей...» Очевидно, ви погано вчили українську історію, в основному, совкову, то ж є ще час заповнити пробіли в знаннях. Адже, Repetitium est mater studiorum! Краще древніх не скажеш !
Та ось, символи на козацьких прапорах: На прапорах козаків зображено шестикінечну зірку – це не жидівська зірка
З яких це пір шляхтич Ясеньчик став козаком???
З яких це пір шляхтич Ясеньчик став козаком???
то нічого, аби він себе наполєоном або кєнєді не назвав. бо тоді його тілько у лікарню треба і швидко здавати. хоча всі симптоми шизофренії вже є, роздвоєння, вірніше разтроеніе особистості.
Регистрироваться ?... дабы в полной мере не только в темах, но уже и в личке получать в свой адрес оскорбления и унижения, шантаж и угрозы?!!
А зачем вы тогда вообще здесь что-либо пишите?
Если к вам такое отношение, обходите десятой дорогой.
И не будет оскорблений, унижений...
А зачем вы тогда вообще здесь что-либо пишите?
Если к вам такое отношение, обходите десятой дорогой.
И не будет оскорблений, унижений...
Навряд він звідси піде. Схоже в нас завівся гібрид мазохіста-подвижника та троля. Правда троль він нікудишній. напевно ще недосвідченний, а вчитись не хоче.
Ми його навчим!
Ми його навчим!
По музеям шаритись з лантухом?
Ви пане Консерваторе чому не спите,га ??? САЛО охороняєте ? Правильно !!! А то мало чого....
та поспиш з вами. я взагалі то я на праці, неможу дочекатись коли до дому піду та сала пожеру.
Вам САЛА не можна,руки прочЬ од САЛА )))
Все САЛО МЕНІ!!!!! Я пішов до скулапа та полічив зуб! ВСЕ САЛО МЕНІ!!!!
Ні в кого при заході на головну сторінку антивірус не вивалює "Заблоковано адресу "jsc.dt00............." ??
Ні в кого при заході на головну сторінку антивірус не вивалює "Заблоковано адресу "jsc.dt00............." ??
Є така фігня, правда не встиг запам"ятати ІР адресу.
Так, я не пойняв - де всі? Шо до цигана на курсі записались? Курси часом не "з мішком по музею" називаються?
Хто мені знову підпис змінив ? Га ? Питаю по-хорошому поки що ))) Не будіть в мені звіра ))) А то мій хом'ячок злий.
Не будіть в мені звіра ))) А то мій хом'ячок злий.
Виспатись звірючці дайте - він і подобрішає.
Він і так спить весь час )))
А де це Ви пане Парторг пропадаєте ? Чи мо Вас трохи розстріляти щоб не повадно було збори прогулювать ? А то взяли моду раз в тиждень заглядати на форум,неподобство ))
А де це Ви пане Парторг пропадаєте ? Чи мо Вас трохи розстріляти щоб не повадно було збори прогулювать ? А то взяли моду раз в тиждень заглядати на форум,неподобство ))
Працюю роботи трохи привалило. От і розгрібаю.
Працюю роботи трохи привалило. От і розгрібаю.
Правильно робите що працюєте,працюйте більше !!!!!!! Партії потрібні гроші на придання дирижБумБеля Ви до речі в курсі що заборгували партійних внесків за три місяці ??? Вже в курсі По 20% від зарплати щомісячно,тобто Ваш борг на даний момент складає 3000гривень,це без урахування штрафів за прогули Так шо женіть бабло пане прогульщик. Внески приймає прЯдсЯдатЄль - тобто Я
Правильно робите що працюєте,працюйте більше !!!!!!! Партії потрібні гроші на придання дирижБумБеля Ви до речі в курсі що заборгували партійних внесків за три місяці ??? Вже в курсі По 20% від зарплати щомісячно,тобто Ваш борг на даний момент складає 3000гривень,це без урахування штрафів за прогули Так шо женіть бабло пане прогульщик. Внески приймає прЯдсЯдатЄль - тобто Я
але передяються внески тілько через мене. так що гАні гроші! бистрА.
Пане Парторг женіть бабло 3000 гривень
Вы здесь » Форум Украинского Фонда Поиска » Привал » Сало..... Часть 4...