Форум Украинского Фонда Поиска

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » Форум Украинского Фонда Поиска » Привал » Нашел САЛО, что с ним делать....? Часть 3.

Нашел САЛО, что с ним делать....? Часть 3.

Сообщений 241 страница 270 из 1263

241

Старик Похабыч написал(а):

Пока я работав , пожерли гриби й груповуху устроіли

йой! ну що ви ото кажете! ну яка то груповуха? то так! троха по бешкетували. треба вам показати якось що є справжня груповуха, бо ви такий темний, мені аж соромно за вас.

0

242

Не Ваше панi Сова - а НАШЕ ))))
Ось Старий виспиться i буде всiх ганять кувалдою кругом хати,ховайтесь поки не пiзно )))

0

243

А ну ж пане Консерватор покажiть справжню груповуху,а то я теж не знаю,темний )))

0

244

ASKOT1 написал(а):

А ну ж пане Консерватор покажiть справжню груповуху,а то я теж не знаю,темний )))

що була справжня груповуха не вистачає жінок, а якщо я почну показувати зараз то се не груповха вийде а якесь збочення. а ето нєдопустимо!

0

245

показав Старі в хто дома главний. Хоча б до 29го виписали..А грибочки так нічого...друХ , приходь, я вже крючок з дверей зняв. :crazyfun:

0

246

Старуха Шапокляк написал(а):

А грибочки так нічого...друХ , приходь, я вже крючок з дверей зняв.

Шо тільки коїться у світі людоньки.... Загострення у Сібазєйшого знов... Таки прийдеться лікувать. Ось тільки сковороду почищу. Або і так піде. А з крючками не переймайтеся-то для мене не препони ;)

0

247

sova написал(а):

Загострення у Сібазєйшого знов... Таки прийдеться лікувать. Ось тільки сковороду почищу. Або і так піде. А з крючками не переймайтеся-то для мене не препони

а сюди відеозівт о лікуванні загострення. буду по ньому докторську писати.

0

248

консерватор написал(а):

що була справжня груповуха не вистачає жінок, а якщо я почну показувати зараз то се не груповха вийде а якесь збочення. а ето нєдопустимо!

Про групове господарство краще за Голову не розкаже ніхто. Так що назріла,я бачу,потреба у проведенні лекції на тему групового ведення господарства,і наскільки воно реально за умов темності декотрих партЄйців.

0

249

консерватор написал(а):

а сюди відеозівт о лікуванні загострення. буду по ньому докторську писати.

Спочатку буде лекція. Тоді будемо лікувати роздвоєння Сібазона,а вже потому займемось і вами :flirt:
Дохтурську напишете з натури :whistle:

0

250

Я ухожу в ліс. Сочуствующим петлюровцям слать сало по адресу. Ліс. Фаі Каплан. В САМИХ У ВАС ЗАГОСТРЕННЯ! :flag:

0

251

sova написал(а):

Спочатку буде лекція. Тоді будемо лікувати роздвоєння Сібазона,а вже потому займемось і вами

лекція як встраювати груповуху, а після неїви мені наочно продемонструєте як се треба робити? добре. я згоден на індивідуальні заняття з вами.

0

252

Я ухожу в ліс. Сочуствующим петлюровцям слать сало по адресу.

ліпше ви нам сала вишліть, бо у лісі його достатньо хоч воно і дике.

0

253

От хтивий Консерватор ! ))))

0

254

ASKOT1 написал(а):

От хтивий Консерватор ! ))))

я не хтивий, хтивий старий тай ви теж.

0

255

В САМИХ У ВАС ЗАГОСТРЕННЯ!

У мене взагалі-то тільки рецидив. Та бува і він загострюєься :tired:

0

256

Це чого ? Ви тут груповуху показать обiцяли,а не я. Так шо очевидно хто тут з нас хтивий збочинець ))) Шо робиться ! ! ! УЖАС )))

0

257

консерватор написал(а):

лекція як встраювати груповуху,

Се вам Голова розкаже.

консерватор написал(а):

а після неїви мені наочно продемонструєте як се треба робити?

Ну я не знаю... Я-то залюбки та Голова мабуть не погодиться...

консерватор написал(а):

я згоден на індивідуальні заняття з вами.

Наче хтось питав вашої згоди :whistle:

0

258

ASKOT1 написал(а):

Так шо очевидно хто тут з нас хтивий збочинець ))) Шо робиться ! ! ! УЖАС )))

Жуть одним словом.
Розпустив вас парторг.

0

259

Та нi,це я дивлюсь Вас Парторг розпустив. Треба мабуть занятись вже авторитарним  вихованням,як вчив Макаренко )))

0

260

ASKOT1 написал(а):

Ви тут груповуху показать обiцяли,а не я. Так шо очевидно хто тут з нас хтивий збочинець

якби я з вами вирішив груповухою зайнятись то так то збоченя але я хтів з дівчатками зайнятись груповухою а се не збоченя а тілько файна розвага.

sova написал(а):

Се вам Голова розкаже.

sova написал(а):

Ну я не знаю... Я-то залюбки та Голова мабуть не погодиться...

пані сова не ховайтесь за голову колгоспа він вам не допоможе. в нього все єдно колгоспу вже нема. хлопці у ночі спалили його колгосп.

sova написал(а):

Наче хтось питав вашої згоди

тобто ви згодні!!!!добре що не прийдетеся силоміць вас тягнути.

0

261

консерватор написал(а):

пані сова не ховайтесь за голову колгоспа він вам не допоможе. в нього все єдно колгоспу вже нема. хлопці у ночі спалили його колгосп.

То шо? Не буде лекції??? А я тільки-но настроїлася... от і завжди з вами так :|

0

262

консерватор написал(а):

тобто ви згодні!!!!

То не я!!! То Парторг! :yep:

0

263

ASKOT1 написал(а):

Треба мабуть занятись вже авторитарним  вихованням,як вчив Макаренко )))

Ще одна лекція буде? А Макренка нема... пішов із Фаньою до лісу.... і кабани їх там поїли o.O

0

264

sova написал(а):

То шо? Не буде лекції??? А я тільки-но настроїлася... от і завжди з вами так

та навіщо нам оті лекції???ми зразу до справи! навіщо час гаяти на дурню всяку?!

0

265

консерватор написал(а):

та навіщо нам оті лекції???ми зразу до справи! навіщо час гаяти на дурню всяку?!

А пАгАвАріть???

0

266

sova написал(а):

А пАгАвАріть???

ну то вже після якщо ще сили на се будуть.

0

267

консерватор написал(а):

ну то вже після якщо ще сили на се будуть.

Обіцяєте? Ну то добре. Значить лекція таки буде ^^

0

268

sova написал(а):

Значить лекція таки буде

а як же! о влияний хвазьі луньі на половую активность кузнєчиков в нєчєрнозємньіх раєнах турциї та крайнього пріельбрусья.

0

269

Я ось Вам обом дам лекцiю ! ))))) Буде Вам i пАгАварiть,буде i пiсля ))))
За клуню шагом марш.

0

270

ASKOT1 написал(а):

Я ось Вам обом дам лекцiю

ні! за клуню самі йдіть, а ми ліпше десь у приємному місці посидимо на м'яких кріслах за філіжанкою кави та погомонімо троха а вже після приступимо до практичних дії!

0

Вы здесь » Форум Украинского Фонда Поиска » Привал » Нашел САЛО, что с ним делать....? Часть 3.