Пока я работав , пожерли гриби й груповуху устроіли
йой! ну що ви ото кажете! ну яка то груповуха? то так! троха по бешкетували. треба вам показати якось що є справжня груповуха, бо ви такий темний, мені аж соромно за вас.
Форум Украинского Фонда Поиска |
Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.
Вы здесь » Форум Украинского Фонда Поиска » Привал » Нашел САЛО, что с ним делать....? Часть 3.
Пока я работав , пожерли гриби й груповуху устроіли
йой! ну що ви ото кажете! ну яка то груповуха? то так! троха по бешкетували. треба вам показати якось що є справжня груповуха, бо ви такий темний, мені аж соромно за вас.
Не Ваше панi Сова - а НАШЕ ))))
Ось Старий виспиться i буде всiх ганять кувалдою кругом хати,ховайтесь поки не пiзно )))
А ну ж пане Консерватор покажiть справжню груповуху,а то я теж не знаю,темний )))
А ну ж пане Консерватор покажiть справжню груповуху,а то я теж не знаю,темний )))
що була справжня груповуха не вистачає жінок, а якщо я почну показувати зараз то се не груповха вийде а якесь збочення. а ето нєдопустимо!
показав Старі в хто дома главний. Хоча б до 29го виписали..А грибочки так нічого...друХ , приходь, я вже крючок з дверей зняв.
А грибочки так нічого...друХ , приходь, я вже крючок з дверей зняв.
Шо тільки коїться у світі людоньки.... Загострення у Сібазєйшого знов... Таки прийдеться лікувать. Ось тільки сковороду почищу. Або і так піде. А з крючками не переймайтеся-то для мене не препони
Загострення у Сібазєйшого знов... Таки прийдеться лікувать. Ось тільки сковороду почищу. Або і так піде. А з крючками не переймайтеся-то для мене не препони
а сюди відеозівт о лікуванні загострення. буду по ньому докторську писати.
що була справжня груповуха не вистачає жінок, а якщо я почну показувати зараз то се не груповха вийде а якесь збочення. а ето нєдопустимо!
Про групове господарство краще за Голову не розкаже ніхто. Так що назріла,я бачу,потреба у проведенні лекції на тему групового ведення господарства,і наскільки воно реально за умов темності декотрих партЄйців.
а сюди відеозівт о лікуванні загострення. буду по ньому докторську писати.
Спочатку буде лекція. Тоді будемо лікувати роздвоєння Сібазона,а вже потому займемось і вами
Дохтурську напишете з натури
Я ухожу в ліс. Сочуствующим петлюровцям слать сало по адресу. Ліс. Фаі Каплан. В САМИХ У ВАС ЗАГОСТРЕННЯ!
Спочатку буде лекція. Тоді будемо лікувати роздвоєння Сібазона,а вже потому займемось і вами
лекція як встраювати груповуху, а після неїви мені наочно продемонструєте як се треба робити? добре. я згоден на індивідуальні заняття з вами.
Я ухожу в ліс. Сочуствующим петлюровцям слать сало по адресу.
ліпше ви нам сала вишліть, бо у лісі його достатньо хоч воно і дике.
От хтивий Консерватор ! ))))
От хтивий Консерватор ! ))))
я не хтивий, хтивий старий тай ви теж.
В САМИХ У ВАС ЗАГОСТРЕННЯ!
У мене взагалі-то тільки рецидив. Та бува і він загострюєься
Це чого ? Ви тут груповуху показать обiцяли,а не я. Так шо очевидно хто тут з нас хтивий збочинець ))) Шо робиться ! ! ! УЖАС )))
лекція як встраювати груповуху,
Се вам Голова розкаже.
а після неїви мені наочно продемонструєте як се треба робити?
Ну я не знаю... Я-то залюбки та Голова мабуть не погодиться...
я згоден на індивідуальні заняття з вами.
Наче хтось питав вашої згоди
Так шо очевидно хто тут з нас хтивий збочинець ))) Шо робиться ! ! ! УЖАС )))
Жуть одним словом.
Розпустив вас парторг.
Та нi,це я дивлюсь Вас Парторг розпустив. Треба мабуть занятись вже авторитарним вихованням,як вчив Макаренко )))
Ви тут груповуху показать обiцяли,а не я. Так шо очевидно хто тут з нас хтивий збочинець
якби я з вами вирішив груповухою зайнятись то так то збоченя але я хтів з дівчатками зайнятись груповухою а се не збоченя а тілько файна розвага.
Се вам Голова розкаже.
Ну я не знаю... Я-то залюбки та Голова мабуть не погодиться...
пані сова не ховайтесь за голову колгоспа він вам не допоможе. в нього все єдно колгоспу вже нема. хлопці у ночі спалили його колгосп.
Наче хтось питав вашої згоди
тобто ви згодні!!!!добре що не прийдетеся силоміць вас тягнути.
пані сова не ховайтесь за голову колгоспа він вам не допоможе. в нього все єдно колгоспу вже нема. хлопці у ночі спалили його колгосп.
То шо? Не буде лекції??? А я тільки-но настроїлася... от і завжди з вами так
тобто ви згодні!!!!
То не я!!! То Парторг!
Треба мабуть занятись вже авторитарним вихованням,як вчив Макаренко )))
Ще одна лекція буде? А Макренка нема... пішов із Фаньою до лісу.... і кабани їх там поїли
То шо? Не буде лекції??? А я тільки-но настроїлася... от і завжди з вами так
та навіщо нам оті лекції???ми зразу до справи! навіщо час гаяти на дурню всяку?!
та навіщо нам оті лекції???ми зразу до справи! навіщо час гаяти на дурню всяку?!
А пАгАвАріть???
А пАгАвАріть???
ну то вже після якщо ще сили на се будуть.
ну то вже після якщо ще сили на се будуть.
Обіцяєте? Ну то добре. Значить лекція таки буде
Значить лекція таки буде
а як же! о влияний хвазьі луньі на половую активность кузнєчиков в нєчєрнозємньіх раєнах турциї та крайнього пріельбрусья.
Я ось Вам обом дам лекцiю ! ))))) Буде Вам i пАгАварiть,буде i пiсля ))))
За клуню шагом марш.
Я ось Вам обом дам лекцiю
ні! за клуню самі йдіть, а ми ліпше десь у приємному місці посидимо на м'яких кріслах за філіжанкою кави та погомонімо троха а вже після приступимо до практичних дії!
Вы здесь » Форум Украинского Фонда Поиска » Привал » Нашел САЛО, что с ним делать....? Часть 3.