мо вкрав хто. га?
Я знаю навіть хто...
Форум Украинского Фонда Поиска |
Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.
Вы здесь » Форум Украинского Фонда Поиска » Привал » Нашел САЛО, что с ним делать....? Часть 3.
мо вкрав хто. га?
Я знаю навіть хто...
Я знаю навіть хто...
я теж догадуюсь. се дюк вкрав а тепер кричить що він опозиція.
я теж догадуюсь. се дюк вкрав а тепер кричить що він опозиція.
Та ви шо??? Шо коїться у світі...
Та ви шо??? Шо коїться у світі...
отож. а ви іще йому вірили.
от за клунею то точно я був! я ще комарика гравзголосився комар до повстанців............
Так де мої 75% ? Якщо вони будуть в мене - ніхто ще й не узнає, що дехто навіть грати на кобзі не вміє.
Так де мої 75% ? Якщо вони будуть в мене - ніхто ще й не узнає, що дехто навіть грати на кобзі не вміє.
Та ви вже питали... Ваші відсотки поїв хтось не будемо казати хто.
Сьгодні , по радіо чув , шо в Миргороді буде свято Сала, десь через декілька неділь, так шо купуйте білети шановні Пані і Панове
П.С. Консерватор , з чим повязано зміна іміджу (аварта) ?
бо аскабан тілько прикидаєтеся.
Нічого я не прикидаюсь Немає в мене нічого Бідний я нещасний Пане Голова Колгоспу дайте будь-ласка невеличкого кабанчика,а то помру з голоду.Я великого не прошу - кілограм на 150 мене влаштує на перших порах.
П.С. Консерватор , з чим повязано зміна іміджу (аварта) ?
той набрид, а цей веселенький такий.
А мені той більше подобався
Тобі подобався імідж???Збоченець.
Тобі подобався імідж???Збоченець.
Мені більш подобався той аватар Сам збочинець
Збоченець.
Сам збочинець
йой! куди я потрапив?!
Мені напоминає , якогось типа з "продотряда", мабуть скоро будуть погроми і вилучення матеріальних цінностей, не хватає ще маузера, і клячі старенької з возом для перевозки цінностей.
йой! куди я потрапив?!
А ти ще не зрозумів? Ти просто попав...
йой! куди я потрапив?!
Да все нормально пане Консерваторе Не бійтесь
Мені напоминає , якогось типа з "продотряда", мабуть скоро будуть погроми і вилучення матеріальних цінностей,
те що погроми та вилучення будуть се все вірно. але се не з продотряду, він якраз і боровся з продотрядами. се атаман херсоншіни та таврії микола(никіфір) григорьев(серветник).
йой! куди я потрапив?!
Тільки сьгодні сфоткав мобілу Волохатого Слободи))))
Пане Голова Колгоспу дайте будь-ласка невеличкого кабанчика,а то помру з голоду.Я великого не прошу - кілограм на 150 мене влаштує на перших порах.
Ну на 150 тільки свиноматки залишились, їх я звичайно не випишу, а ось два підсвинка по 50 кіло з радістю.
Гламур всюди...
то що стразікі? то пан волохань в нас глямурний? людоньки що коїться!!!!!! замість того щоб сало накопичувати та хабар збирати він стразами розважаєтеся.
казав в стрінгах на коп іздить...працівний.
Старика на музчін понянуло. Вам не кажеться колеги ? Треба його спасати, а можливо вже пізно, втрачаємо Старика.... Старика "жаба" задавила шо в мене телефон бюриками украшений от йому і мерещиться всяке...
Пане Голова ! Згоден на двох кабанцiв ! Висилайте автолюксом ! Тiльки дивiться шоби дядько Консерватор не прознав,а то переверне весь автолюкс догори ногами,шукаючи кабанцiв,а потiм скаже що не брав,не бачив i т.д. i т.п. Дядько Консерватор се ж вiдомий на весь свiт грабiтЕль кОрОванiв,правда робить вигляд шо зав'язав,але щось мало вiриться в цю казочку )))))
Пане ASKOT1, кабанців вислав, ми їм з ветеринаром Петром дали по уколу, так би мовити приспали, щоб не хрюкали при перевезенні, і шоб всюдисущний пан Консерватор не почав прислуховуватись до коробок. Номер деклараціїї Вам передадуть, хтось все одно з моїх людей буде їхати у Вашу область.
Жду зв'язкового з номером посилки пане Голова. Скажiть йому що я буду в шкiряному пальтI та журналом Молода гвардiя в руках.Чекатиму бiля памятника Ленiну о 18.00.,пароль - ''Це не ви загубили два пятачка?'',вiдповiдь - ''Слони залягли в сплячку'' ))))
Опишiть як виглядить зв'язковий,тiльки в приват,а то тут повно шпIйонiв !!!
Осспаді.... Шо робицця....
Оце тобі таке...
Так він теє... того...галубЄц, чи шо???
Працівний праказнік....???
Всьо, Більше Старого з ним не пущу в ліс, бо він його точно обЄзчЄстіт...
Всьо, Більше Старого з ним не пущу в ліс,
Краще заборонити йому з "чужого" прохвіля писать ... чи знову роздвоєння.
чи знову роздвоєння.
Оце вже не знову... Це вже неподобство повинна вам сказати. Допоки оце буде продувжуватись,хотіла б я знати??? Сібазон знову їсть гриби а тут ну ні в адном глазу
Вы здесь » Форум Украинского Фонда Поиска » Привал » Нашел САЛО, что с ним делать....? Часть 3.