От би вас веслом по пиці.....
прошу пана до гиляки!
Форум Украинского Фонда Поиска |
Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.
Вы здесь » Форум Украинского Фонда Поиска » Привал » Нашел САЛО, что с ним делать....? Часть 3.
От би вас веслом по пиці.....
прошу пана до гиляки!
Спочатку нехай САЛО принесе,ну а тодi вже i про гiлляку поговоримо,треба ж знати яка пану Головi до вподоби ! Це ж Голова - не можна на першiй лiпшiй,не по фенЬ-шую буде )))
Ого натупив ! ! ! Замiсть Дюка вже пана Голову до гiлляки тягну !
Вибачте пане Голова )))
Ось Вам,пане Голова,за Вашу нескінченну жалість до нужденних
А взагалі-то так не робиться,панове узурпатори. Ви зара самі себе по гілляках порозвішуєте а оппозиція тоді залишиться без роботи
друже Аскот те що ви троха наплутали то нічого. ми і голову теж до гиляки потягнемо бо колгосп то дуже погано. с колгоспами треба боротись бо вони є перепони до волі.
А взагалі-то так не робиться,панове узурпатори. Ви зара самі себе по гілляках порозвішуєте а оппозиція тоді залишиться без роботи
Та ні, якраз тоді опозиція матиме шанс стати владою. І далі по тексту...
Ось воно що, поки був у районі, шановний добродій пан Консерватор вирішили мене до гілляки притягти , це змова, підступна змова. Віддам вказівку щоб ніякого сала зі склядів не видавали, свиноферму будемо дбайливо охороняти, щоб випадково нужденнні не надумали свіжиною поласувати. А щодо перепон до волі пане консерваторе, то воно знаєте як, краще бути гуртом у колгоспі, аніж нужденним під чужими воротами. Гілляку мені приготували...а я з душою до них...негоже так чинити
Ого натупив ! ! ! Замiсть Дюка вже пана Голову до гiлляки тягну !Вибачте пане Голова )))
Та нічого, всяке буває. Сьогодні до гілляки хочуть притягнути, а завтра вже можемо сидіти всі разом пити по 100 грам і салом прицьмакувати
Та нічого, всяке буває. Сьогодні до гілляки хочуть притягнути, а завтра вже можемо сидіти всі разом пити по 100 грам і салом прицьмакувати
але з початку ми вас усе ж таки розстріляємо за клунею. на всяк випадок. а вже після сядемо пити горілку та закусувати вашим салом.
Ви часом не з НКВС будете? І може все ж таки визначитись потрібно, розтрілювати чи до гілляки, а може спочатку втопити, а решту вже після...та й не боїтесь, що сало моє, потім до зубів буде прилипати
Ви часом не з НКВС будете?
тьху на вас! як раз і борюсь з шпигунами з нквс-огпу. вони є такі хтиві що треба пильнувати щоб не проповзли сюди.
втопити то є негуманно, а ми тут люди добрі.
Та ні, якраз тоді опозиція матиме шанс стати владою. І далі по тексту...
Тільки не галасуйте. Все йде за плЯном
А я казала... а вони такі... а Ви їм сало... а вони Вас за клуню... Так що залишитесь Ви й без сала і без склЯду ( а він у Вас є?)
залишитесь Ви й без сала і без склЯду ( а він у Вас є?)
вже нема ніц. усе забрано у поміч немічним тобто мені. бо аскабан тілько прикидаєтеся.
а він у Вас є?
Ну ось, та звичайно є, у колгоспі склад, справа від трансформатора, дома у погрібі посолене лежить, все як у людей.
у колгоспі склад, справа від трансформатора, дома у погрібі посолене лежить, все як у людей.
Мабуть вже нема...
Ну ось, та звичайно є, у колгоспі склад, справа від трансформатора, дома у погрібі посолене лежить, все як у людей.
то коли се ви його в останнє бачили?
Мабуть вже нема...
Ну і грець з тим салом, зато горілку не віддам, нехай і до сосни прив’язують..
але з початку ми вас усе ж таки розстріляємо за клунею.
Повторюю для тих хто сала недоїв та ще не випав з бронепоїзду - мізце розстрілу визначено за сортіром, за клунею складено дрова, під якими шановний консерваторе, ваш їжак-олконавт сивуху кружляє та їжачих водить.
Ви часом не з НКВС будете?
За таке двічі треба розстріляти...
І може все ж таки визначитись потрібно, розтрілювати чи до гілляки, а може спочатку втопити, а решту вже після...та й не боїтесь, що сало моє, потім до зубів буде прилипати
Топити непрактично - карасі та інша риба в ставку може почати погано рости. А сало до зубів липнути не буде, це ж сало. Чого йому липнути?
то коли се ви його в останнє бачили?
та вранці ще висів замок на складі, та і сторожа бачив неподалік....
Ну і грець з тим салом, зато горілку не віддам, нехай і до сосни прив’язують..
А вони можуть...
та коли се було. де ранок а де сало.
А Ви певні,що то був сторож?
А Ви певні,що то був сторож?
Щось мені підказує, що то був консерватор... Він уміє добре маскуватись, особливо під строжа. Перевертень одним словом. Певно сидить і жує в же ваше сало, притому з самого ранку.
то не я!!!!!!!!!!!! в мене нічого нема!!!!!!!!
то не я!!!!!!!!!!!! в мене нічого нема!!!!!!!!
За 75% сала з того скляду можу сказати, що бачив тебе за клунею вранці з люлькою та кобзою.
ачив тебе за клунею вранці з люлькою та кобзою.
от за клунею то точно я був! я ще комарика грав
зголосився комар до повстанців............
от за клунею то точно я був! я ще комарика гравзголосився комар до повстанців............
Так де мої 75% ? Якщо вони будуть в мене - ніхто ще й не узнає, що дехто навіть грати на кобзі не вміє.
Так де мої 75% ?
а нема. миші зїли. так що спитай в них. я приніс та покляв біля порога а де воно з відтіля ділось не знаю. мо вкрав хто. га?
Вы здесь » Форум Украинского Фонда Поиска » Привал » Нашел САЛО, что с ним делать....? Часть 3.