Шо,ділите шинель та шапку ??? А в мене ще кожухи є. Може візьмете в довісок. Візьміть будь ласка бо не знаю що з ними робить.
ну добре. вмовили. і кожухи візьмемо. не можу хорошій людині відказати якщо вона так вмовляє.
Форум Украинского Фонда Поиска |
Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.
Вы здесь » Форум Украинского Фонда Поиска » Привал » Нашел САЛО, что с ним делать....? Часть 3.
Шо,ділите шинель та шапку ??? А в мене ще кожухи є. Може візьмете в довісок. Візьміть будь ласка бо не знаю що з ними робить.
ну добре. вмовили. і кожухи візьмемо. не можу хорошій людині відказати якщо вона так вмовляє.
Ого,вже губи розкатили на кожухи ! ! ! От чого нема,того нема )))
Ого,ну то беріть і кожухи ! ! ! А валянків нема на жаль.От чого нема,того нема )))
Я вже казав Вам пане Консерватор що Ви окупант ??? Казав таки.Так от повторюю ще раз - ОКУПАНТ )))
Мо ще останні штани з мене бідного знімете ??? Га ???
Я вже казав Вам пане Консерватор що Ви окупант ??? Казав таки.Так от повторюю ще раз - ОКУПАНТ )))
Мо ще останні штани з мене бідного знімете ??? Га ???
те що я окупант я ще до вас знав, мене так мама називала а штани я в вас не заберу, бо вони замалі на мене, на жаль не налізуть. так що ходіть в своїх штанях. а щодо всього іньшого то проведемо ревізію та подивимось що вам залишить а що конфіскувати, доречи ноут зі столиком вже не ваш. ми вчора чесно поділились вам шапка мені ноут та столик)))))))))))))
Нічого я Вам не дам ! ! ! ! ! !
Людоньки,що ж це коїться ? Грабують ! ! ! А А А А А А А А ! КАРАУЛ ! ПАМАЖІТЄ !
Так, я не зрозуміла!!!!
Це ще шо за базар тут розвели, а???!!!
А ну мовчать!!!! Всім!!!
Значить так, дорогенькі мої....
Шоб не було всяких оцих спорів, оцього базару,
я заберу собі:
-шапки (2 шт.)
-шинель
-валянки
-кожух
-сало
-хліб (чорний, свіжий)
-борщ
-яєшню з цибулею
-ноутбук
-стіл з-під ноутбука
-зірочку в емалі (не Циганську)
-хлам
-крем
А штани ? ? ? ? ?
А штани ? ? ? ? ?
Залиш собі.
Єслі пан консерватор в них не влізе, то я тим паче
Значить так, дорогенькі мої....
Шоб не було всяких оцих спорів, оцього базару,
я заберу собі:
-шапки (2 шт.)
-шинель
-валянки
-кожух
-сало
-хліб (чорний, свіжий)
-борщ
-яєшню з цибулею
-ноутбук
-стіл з-під ноутбука
-зірочку в емалі (не Циганську)
-хлам
-крем
але це грабїж! пАмагИТЄ! тобто рятуйте! я все розумію та поділяю ваше бажання навести нарешті лад та спокій але не збагну навіщо вам такі важкі речи. давайте ось як зробемо. беру собі важкі речи тобто кожух, столик з ноутом, вони все єдно зклеялись та свій батерський відсоток сала. вам залишаются шанелькі, шапки з зірочками, борщ з яечнею та свіжим хлібом та іще і сала багато. всьо чесно!
обидєли мьішку-написяли в норку ! циган54 з за своєї друної голови жялоби пише що з нього люди сміються.
http://reibert.info/forum/showthread.ph … p;t=204325
але це грабїж! пАмагИТЄ! тобто рятуйте!
Який жах - окупанта грабують.... Цікаво було вас панове читати.
Хоча пане Аскабан, можу вам підказати один дієвий спосіб захисту від таких окупантів як консерватор. і візміть до уваги - зовсім недорого, прямо безкоштовно, як на наш буремний та нелегкий час.
Ну і що за такий чарівний метод пане Парторг ??? Підскажіть по секрету )))
А снаряд хіба не з велосипеда ??? ))
А снаряд хіба не з велосипеда ??? ))
звійсно що ні! він з самокату)))))))))))))
Мо і від самокату,але некомплектний снарядик - не вистачає голови від дистанційної трубки ))) Бу га га га га !
а він у ньому буде пшоно курчатам товкти)))))))))а за одним і собі.
Ги ги. ПІВНИК 54))
і знов цигана 54 гноблять. я не знаю хто отой вуду але він правий. http://reibert.info/forum/showthread.php?t=201811
мо спасибко йому вліпити? і людині приємно буде і циган54 показится)))))))))))))))))))
Отредактировано консерватор (18-11-2011 22:31:41)
кажись почалось. гииииииииииииии
Шось мовчить наш проХвесор )))))
Шось мовчить наш проХвесор )))))
історик з світовим ім'ям плякає що його працю по збору пляшок не оцінили належно, а він так старався, лазив по смітникам та урнам і збирав пляшки щоб здати їх та на отримані гроші купити собі раритетного експоната до музею)))))))))))))))))))))
якась підозріла тиша! а ну бистро зізнавайтесь що задумали!!!!!! знов якусь капость цигану54? і без мене! неподобство!
історик з світовим ім'ям плякає що його працю по збору пляшок не оцінили належно, а він так старався, лазив по смітникам та урнам і збирав пляшки щоб здати їх та на отримані гроші купити собі раритетного експоната до музею)))))))))))))))))))))
Я щось пропустив? Перестаньте іздіваться над старою людиною!
Перестаньте іздіваться над старою людиною!
ну тоді давайте відправимо його у притулок. там сі файно йому буде! будуть його годвати з ложечки кашкою та колоти галопєрєдол. а його колекцію розберемо собі. щоб ні хто не вкрав.
хто за? проти? утримались? одноголосно! усі тілько ЗА!
Може треба змінити назву теми ? Наприклад - ЦИГАНСЬКІ ЗВИЧАЇ ТА САЛО )))
Може треба змінити назву теми ? Наприклад - ЦИГАНСЬКІ ЗВИЧАЇ ТА САЛО )))
я згоден! хто проти, утримався? одноголосно!!!!!!!!!!
А де всі я шось не поняв ? Такі зайняті всі чи що ? Я от наприклад вкалую як навіжений,і знаходжу час заглянути на форум. Пропоную почати репресії проти злосних прогульщиків.
Пропоную почати репресії проти злосних прогульщиків.
підтримую.
доречи циган54 розійшовся як холодний казанок та отрутою бризкає на усіх хто його не підтримує. таки точнойого надо до притулку здати. на опити.
Вы здесь » Форум Украинского Фонда Поиска » Привал » Нашел САЛО, что с ним делать....? Часть 3.