що там може мерзнуть?
Так я ж взяв щоб в хаті красіво було,а не щоб нічого не мерзло
Форум Украинского Фонда Поиска |
Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.
Вы здесь » Форум Украинского Фонда Поиска » Привал » Нашел САЛО, что с ним делать....? Часть 3.
що там може мерзнуть?
Так я ж взяв щоб в хаті красіво було,а не щоб нічого не мерзло
Значить подаруем на день народження третю!
І портсигар в мене ще є !!!!!!!!!!!! Ось так
такий собі залізний? з петром першим? так ось де мій портсигар подівся, а я його шукаю.
І портсигар в мене ще є !!!!!!!!!!!! Ось так З Петром 1им !!!!!!! Завидуйте
Збоченець! Казали тобі бери з дівчинкою зміею! А він заладив-люблю Петра!
Жадіна-помадіна!
Угу
Значить подаруем на день народження третю!
з квіточками та рюшиками, а іще з пірями. уявляю собі аскабана у таком собі модьньому капелюшку, з білою парасолькою від сольнця та у флекі. такий собі глямурний копарь.
Аскот на базарі преследував діда з біноклем і приставав до нього. Діда Петра.
так ось де мій портсигар подівся, а я його шукаю.
Був у пана Консерватора портсигар - І ХУТКО ЗНИК
такий собі глямурний копарь
Гламурний копарь імениннік)))
такий собі глямурний копарь.
Ви збочинець пане
Гламурний копарь імениннік)))
з великою тарілкою на якой лежать маленькі скибочки хліба та великі шматки сала з часником та хроном.
Не обіжайте мені Аскотіка, бо ще передумае шапку дарить.
а пані Ова в нас в націоналістки вже записалась. йде на священну війну з москалями.
Аскот на базарі преследував діда з біноклем і приставав до нього.
Ага,хто ще до того діда приставав ????? Ти ж і приставав !!!!!!!!!!!!!!!! Думав з кожним разом дід буде казати меншу ціну ???? Ніфіга !!!!!!!!!!!!!! 100 баксів А ще собаку на мене весь час хто цькував ??? Га ??? Ще скажи що я сам на себе її цькував А собака такий собі бультер"єрчик Думав що мене зараз собака з"їсть і портсигар із шапками тобі залишаться ????
а пані Ова в нас в націоналістки вже записалась. йде на священну війну з москалями.
то най і мене візьме. кажуть в москалів є ведмекді, ось я і хочу собі рукавички з ведмедя. а іще кажуть що ведмеже сало смачне та користне. треба теж скуштувати.
Аскотіка
Не лякай мене
з великою тарілкою на якой лежать маленькі скибочки хліба та великі шматки сала з часником та хроном.
Нема !!!!! Миші з"їли
Не лякай мене
Це тільки початок.Аскотушка.
то най і мене візьме
Це до пані Ови звертайтесь в письмовій формі
Не лякай мене
а кого ж іще лякати? я далеко ті і мене важко злякати. гиииииииииии
Собаку налякав, діда петра з біноклем ганяв по всьому базару як песика, пані Ову в Упа збагрив! Хто кого повинен бояться?!!
Це тільки початок.Аскотушка.
Я тут подумав - напевно я з копом зав"язую А то ще ................ фіскарем по спині..............і поки теплий
Собаку налякав, діда петра з біноклем ганяв по всьому базару як песика, пані Ову в Упа збагрив! Хто кого повинен бояться?!!
Це все робив ти а не я Той дід вже не знав куди ховатись від тебе
Той дід вже не знав куди ховатись від тебе
то треба бінокля було вітдти за 10 гривень і ні хто б діда не чипав би
Йой, то які тут страсті!!!
Старий розбушувався !!!!!!!!!!!!!!! Як почав бушувати на Нивках так до цих пір Шапку відняти он хоче в мене.
отож! аскабан розбушивался.гиииииииииииии
то треба бінокля було вітдти за 10 гривень і ні хто б діда не чипав би
Да то видно він Старому просто сподобався ....................................бінокль тобто
Шапку відняти он хоче в мене
а навіщо вам дві шапки? та й взагалі навіщо та шапка якщо є пілотка! скілько той зими? скоро літо.
аскабан розбушивался
Щоб Ви знали - Я САМИЙ ДОБРИЙ ТА САМИЙ ТИХЕНЬКИЙ
Вы здесь » Форум Украинского Фонда Поиска » Привал » Нашел САЛО, что с ним делать....? Часть 3.