Форум Украинского Фонда Поиска

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » Форум Украинского Фонда Поиска » Привал » Нашел САЛО, что с ним делать....? Часть 3.

Нашел САЛО, что с ним делать....? Часть 3.

Сообщений 631 страница 660 из 1263

631

А Ви панове не знаєте часом куди це пропав наш Парторг ??? Щось якось це підозріло,зашифрувався десь )))

0

632

ASKOT1 написал(а):

А Ви панове не знаєте часом куди це пропав наш Парторг ??? Щось якось це підозріло,зашифрувався десь )))

знаємо. він сало ховає та по сусідским городам кляди у ночи шукає. мо хтось картопельку ще залишив, а хтось буряк. от він і збирає, а усім каже що кляда знайшов.

0

633

А я то думаю хто це на моїх полях гнилі бурячки визбирав. А баба Зіна казала, що бачила в себе в городі незнайомця, який парпався на місцях колишньої грядки...

0

634

От же ж Парторг !!! Кляда каже знайшов )) Ну ну. Перевiримо,а мо таки правда - то вiднiмемо,тьфу ти... Попросимо подiлитись ))

0

635

ASKOT1 написал(а):

Працюю я. Так що не переживайте. Також знайшов деяку інфу по їжаку консерватора - тиць сюди.

консерватор написал(а):

знаємо. він сало ховає та по сусідским городам кляди у ночи шукає. мо хтось картопельку ще залишив, а хтось буряк. от він і збирає, а усім каже що кляда знайшов.

Не тринди. Ти хоч раз факти виклади на підтвердження своїх слів.

ASKOT1 написал(а):

От же ж Парторг !!! Кляда каже знайшов )) Ну ну. Перевiримо,а мо таки правда - то вiднiмемо,тьфу ти... Попросимо подiлитись ))

Не переживайте, поділюсь, дожену і ще раз поділюсь.

Отредактировано Парторг (04-11-2011 22:03:31)

0

636

Не треба наздоганяти,я сам прийду )))

0

637

ASKOT1 написал(а):

Не треба наздоганяти,я сам прийду )))

Приходьте. Як кажуть "Никто не уйдет необиженньім"

0

638

Парторг написал(а):

Також знайшов деяку інфу по їжаку консерватора - тиць сюди.

:cool:  :rofl:

0

639

А де всі? Жерете сало, поки в мене зуб болить???
Забаню сам себе, як самоЗаблокіроване пузо! :crazyfun:

0

640

Старик Похабыч написал(а):

Жерете сало, поки в мене зуб болить???

Ні не жеремо :nope: Вдень нажерлись :playful: І не треба нам тутечки ще одного самоліквідатора :D

0

641

що то воно є? якийсь іньший колір чи то мені так здалося?

0

642

консерватор написал(а):

що то воно є? якийсь іньший колір чи то мені так здалося?

А ви моіх грибочків не іли?

0

643

Що за фігня ?????????????????????????? Що за глЯмурний колір ????????????????? Неподобство !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

0

644

ASKOT1, разом з консерватором грибочки їв? :D

0

645

Старуха Шапокляк написал(а):

ASKOT1, разом з консерватором грибочки їв?

Так, значить замість сала грибочки хомячить почали?

0

646

Ага, почали моі грибочки жерти, поки в мене зуб болить. А ще заявляють консерватор з аскабаном , що форум в них розовий став! Голубим не став???? :blush:

0

647

Старик Похабыч написал(а):

Голубим не став????

Ні не став :playful: Признавайся що з форумом зробили із Старою o.O  От же ж збочинці !!!!!!!!!!!!!!!! А тепер звинувачуєте в поїданні грибів :D

0

648

ASKOT1 написал(а):

Признавайся що з форумом зробили із Старою

Окстісь, нєвєрний! o.O
Єто наглий навет, наклеп и вапсче... :mad:

0

649

Тоді по Вашому я з'їхав з глузду і то в мене були глюки ??? Так ні фіга - це бачив не тільки я,а однакових глюків не буває.А ну коліться негайно ! ! !

0

650

Может немного не в ту тему пишу, но уж простите. Спасибо ребятам за выезд 05.11.2011. Это у меня первое такое мероприятие. Масса удовольствия. И поработали, а главное - общение с единомышленниками. Это, как долго быть на необитаемом острове без общения и неожиданно  встретить людей. И с погодой, как на заказ. Не подфартило, в плане главной находки, ну да ничего - далі буде...
Ну і щоб у тему - Сало було, ще й залишалось, але не скажу в кого. Воєнная тайна! Ось.  :D

Отредактировано БЕРКУТ68 (07-11-2011 14:04:15)

+1

651

І Вам спасибі пане Беркут ! І Вам і пану Голові.

0

652

Приєднуюсь до відгуку Беркут68. Я довго шукав саме таких порядних і хороших людей, які знають для чого вони живуть і на що надіються. Сподіваюсь, що в майбутньому стану маленькою частинкою великої спільної праці. Вдячний за запрошення і цікаві (не останні) спогади.
А далі хай буде лише про сало, для сала і заради сала :)

0

653

тихо тут. то є добре. бо ні хто сала не требує, не те що на райбі. там одні розкуркулювачи, особливо стрелок пісі. сидить у землянці без сала та мріє як він розкуркулювати усіх буде.

0

654

Так, щось сьогодні тиша непроглядна :(

0

655

Praetorian написал(а):

Так, щось сьогодні тиша непроглядна

усі сало ховають.

0

656

та мабуть не ховають, а забули де сховали та безуспішно намагаються згадати

0

657

Praetorian написал(а):

та мабуть не ховають, а забули де сховали та безуспішно намагаються згадати

ну то біжемо та зберемо усе сало. поки вони загдують. мо і не згадають , а як згадають то скажемо що миші зїли.

0

658

Пане Консерваторе дайте но будь-ласка ссилку на землянку Стрєлка,зараз ми його звідти викурим )))

0

659

ASKOT1 написал(а):

ссилку на землянку Стрєлка,зараз ми його звідти викурим

ось будь-ляска. http://reibert.info/forum/showthread.php?t=199591

Отредактировано консерватор (07-11-2011 23:00:43)

0

660

друже АСКОТ а де се ви зникли, та де усі інші? щось се дуже підозріло. та й пан голова теж якось підозріло себе веде.

0

Вы здесь » Форум Украинского Фонда Поиска » Привал » Нашел САЛО, что с ним делать....? Часть 3.