Форум Украинского Фонда Поиска

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » Форум Украинского Фонда Поиска » Привал » Нашел САЛО, что с ним делать....? Часть 3.

Нашел САЛО, что с ним делать....? Часть 3.

Сообщений 571 страница 600 из 1263

571

а ось мені цікаво де се пані сова.

0

572

То я нікуди не пропадав. Ходив батьків провідувати... та трохи об'їсти )))))))

0

573

От же ж...
Ну і як ? Об'їли ? )))

0

574

ASKOT1 написал(а):

А я тут думаю цілий день де ж я бачив пана Голову раніше

Як де? На склЯді - за поїданням колгоспного Сала.

0

575

ASKOT1 написал(а):

Ну і як ? Об'їли ? )))

Ги-и, а Ви сумніваєтесь в моїх можливостях?  :D

0

576

Сумніваюсь ! Ги ги ги ги ))) Невже всі запаси на зиму з'їли ??? Не вірю )))

0

577

Таки да пане Парторг,ми з Головою бачились саме на склЯді )))) Та й САЛО ми разом їли ))) з кров'янкою. Ух смакота яка !

0

578

Більше треба людям вірити. А то сумніваєтесь... а всі запаси на зиму з'їдати - то я що ворог сам собі???? чи хіба раз піду об'їдати???  :D

0

579

В мене новий комп, а на ньому грьобаний (вибачте мій ломаний хранцузький) віндовс.... :mad:
Оце сиділа-сиділа, фотки вибирала, заархівіровала... а архіва знайти не можу! %-)
От нема його... Капєц! Замість нього якась фігня непонятна! :mad:
Панове компьютерні гЄніі, поможіть хто чим може! :whistle:

0

580

ASKOT1 написал(а):

А я тут думаю цілий день де ж я бачив пана Голову раніше ! А як узрів новий аватар,до мене зразу дійшло. ))))

Довго шукав щось толкове, і куди не кинься кругом аватари матриці, властелин кілець і Гарі Потер, яким діти вже марять паталогічно. Ну щось хотілось, як то кажуть із Салом і з Головою. От знайшов Моргунова, думаю пайдьоть :D

0

581

Старуха Шапокляк написал(а):

В мене новий комп, а на ньому грьобаний (вибачте мій ломаний хранцузький) віндовс....

А вам що потрібно?

Старуха Шапокляк написал(а):

Панове компьютерні гЄніі, поможіть хто чим може!

Спробуйте щось зархівувати, тільки не доводьте процес до завершення. Виберіть декілка непотрібних файлів і спробуйте зархівувати - ця паскуда має показати куди вона готові архіви никає.

0

582

Пане Голова ! Аватар те що треба !

0

583

Ага,то у Вас пане Преторіан на об'їдання плани дальновидні )))
Можна ще до Консерватора на склЯд сходити,його колючий сторож все одно в сплячку впав. Хочете разом сходимо,глянемо чим можна поживитись )

0

584

ASKOT1 написал(а):

Хочете разом сходимо,глянемо чим можна поживитись )

із задоволенням! ))) то в Вас теж "плани на об'їдання" маються?

Отредактировано Praetorian (31-10-2011 21:27:49)

0

585

Парторг написал(а):

А вам що потрібно?

Та майбіть шось попрощє...

Парторг написал(а):

Спробуйте щось зархівувати, тільки не доводьте процес до завершення. Виберіть декілка непотрібних файлів і спробуйте зархівувати - ця паскуда має показати куди вона готові архіви никає.

Дякую, спробую ще так.

0

586

Звісно що маються )))) А на склЯд пана Консерватора особливо ))) Тільки не говоріть йому,нехай це буде сюрпрАйЗ ))

0

587

Ви дивіться там, бо пан консерватор з провіантом просто так не розтається, думається мені, що якусь пастку влаштує вам. Щось його доречі не чути, замишляє лихе мабуть...

0

588

ASKOT1 написал(а):

Тільки не говоріть йому,нехай це буде сюрпрАйЗ ))

тактовно промовчу )))))))

Голова Колгоспу написал(а):

Щось його доречі не чути, замишляє лихе мабуть...

так, замишля!! як пикою задавити подушку мабуть ))) вже ж о-пів на десяту, то він мається вже хвилин 30 як тероризувати подушку...

0

589

ASKOT1 написал(а):

Можна ще до Консерватора на склЯд сходити

Ви чи мишей не бачили ніколи? Там же окрім скаженного їжака - алконавта та не менш скаженних мишей нічого немає.

0

590

Довго шукав щось толкове, і куди не кинься кругом аватари матриці, властелин кілець і Гарі Потер, яким діти вже марять паталогічно. Ну щось хотілось, як то кажуть із Салом і з Головою. От знайшов Моргунова, думаю пайдьоть :D

Аватар на "5" балів!   Maschine zum essen Speck.     Що в перекладі з німецької: машина з поїдання Сала.

Отредактировано БЕРКУТ68 (01-11-2011 09:31:44)

0

591

Парторг написал(а):

Ви чи мишей не бачили ніколи? Там же окрім скаженного їжака - алконавта та не менш скаженних мишей нічого немає.

Оце так, такий великий скляд, а живуть лишень миші з їжаками. Може б мені в аренду його віддав, а я на весні Салом би розрахувався, і зерном би не поскупився. А цікаво, куди теє все з його скляду подівалось.... :dontknow:

0

592

консерватор написал(а):

а ось мені цікаво де се пані сова.

Та осьдечки вона :flag: Доречі,прошу зауважити,що не замислює ані революції,ані бешкетування у бані :whistle:  Така собі усім задоволена "умиротворенная сАвА".
п.с. Сібазон таки грибів не дав...

0

593

Пане Голова,аватарка просто супер! Така колоритна! Саме такий Голова має бути у нашої громади :cool:

0

594

Парторг написал(а):

А де ж усе поділося?!? Ви або чогось не договорюєте,або знаєте більш ніж кажете :yep:

0

595

ASKOT1 написал(а):

Пане Голова ! Аватар те що треба

БЕРКУТ68 написал(а):

sova написал(а):

Пане Голова,аватарка просто супер

Дякую! Мабуть з мордякою вгадав)))

0

596

Дякую! Мабуть з мордякою вгадав)))

один в один. тілько кептурика не вистача :D

0

597

sova написал(а):

А де ж усе поділося?!?

Та де поділося ???? Їжак алконавт все пропив :D Так що залишився пан Консерватор з голим склЯдом :D

0

598

Мабуть з мордякою вгадав)))

Саме колоритне лице колгоспу :cool:

0

599

ASKOT1 написал(а):

Та де поділося ???? Їжак алконавт все пропив  Так що залишився пан Консерватор з голим склЯдом

мрійте. але я учора усе перерахував та перевірив. усе на місці та іще і зайве є. усе було ретельно записано до гросбуху. і не треба на мого їжачка наїзжати! він тілько прибуток приносе великий!

0

600

консерватор написал(а):

і не треба на мого їжачка наїзжати! він тілько прибуток приносе великий!

Який прибуток ????? А,здогадався - порожні пляшки :D  І покажіть свій гросбух - я як прЯдсЯдатЄль должен знать шо у Вас на склЯді лежить :writing:  І чи взагалі там щось є :D

0

Вы здесь » Форум Украинского Фонда Поиска » Привал » Нашел САЛО, что с ним делать....? Часть 3.