Форум Украинского Фонда Поиска

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » Форум Украинского Фонда Поиска » Привал » Нашел САЛО, что с ним делать....? Часть 3.

Нашел САЛО, что с ним делать....? Часть 3.

Сообщений 541 страница 570 из 1263

541

Ви ж дивіться сильно баню не топіть,а то ще згорить разом з кабанчиком та коньяком )))

0

542

ASKOT1 написал(а):

Ви ж дивіться сильно баню не топіть

Так, так, це Ви праві, бо і сало почне топитися. Я думаю вперед треба все з*їсти, коньяком запити, а тоді до бані...

0

543

Голова Колгоспу написал(а):

Смажений кабанчик, пляшка коньякаНадовго ми засядемо у баніСлобода, Сова і Голова.

то для де кого баня, а особисто вас до буцегарні відправимо, на хліб та воду.

0

544

Я думаю вперед треба все з*їсти, коньяком запити, а тоді до бані

Гарна ідея, ще одне питання : дівок в баню берем, чи будемо самі,  так сказати мужскою компанією ?

0

545

Sloboda написал(а):

дівок в баню берем, чи будемо самі,  так сказати мужскою компанією ?

Та можна мужскою для початку,  а далі вже подивимось хто в якому стані буде. Ви ж розумієте - сало, коньяк а потім температура 130 по Цельсію, мо дехто не витримає такої нагрузки :no:

0

546

консерватор написал(а):

а особисто вас до буцегарні відправимо

Пане консерватор, знову Ви на мене полювання відкрили, краще прийдіть до нас у баню, ми Вам чарку наллємо, може у Вас формат думок поміняється, добріші станете. Але закусити ми Вам не дамо, бо може зворотній ехфект буде. :jumping:, ну добре, найдемо вже якийсь гурок кислий для Вас, бо якось не по людськи.

Отредактировано Голова Колгоспу (28-10-2011 16:55:47)

0

547

Та можна мужскою для початку

Домовились

0

548

знову Ви на мене полювання відкрили, краще прийдіть до нас у баню, ми Вам чарку наллємо, може у Вас формат думок поміняється,

то так. тілько я після чарчини не  у баню буду відправляти, а почну вішати, катувати та на палю саджати. бо я добра ті щира людина. то як? не пропало ще бажання мені чарчину наливати?

0

549

консерватор написал(а):

вішати, катувати та на палю саджати

Ой ні, краще ми Вам росолу з огірків наллємо і дамо кабанчика покуштувати. Невже Ви на таке здатні?

0

550

Невже Ви на таке здатні?

авжеж! я ж вам кажу що я людина добра та щира, том і здатен на таке.

0

551

консерватор написал(а):

я ж вам кажу що я людина добра та щира

Ну гаразд. У Вашій присутності про горілку більше ні слова. Ми з Слободою будем нишком попивати, і може деколи пані Сові запропонуємо.

0

552

Ми з Слободою будем нишком попивати, і може деколи пані Сові запропонуємо.

п'янички! що тут скажеш. ну то нічого. відправмо вас у ЛТП лікуватись.

0

553

Sloboda написал(а):

дівок в баню берем, чи будемо самі,  так сказати мужскою компанією розвлікатись ?вазилін брать?

Хтивий збоченець! o.O  :canthearyou:  :angry:

Отредактировано Старуха Шапокляк (30-10-2011 22:29:28)

0

554

Старик Похабыч написал(а):

Хтивий збоченець!

Отож. Без дівок до бані ходити.

0

555

Я в шоці ))))

0

556

Тишина....... хорошо...., ніхто ні в кого не забирає нічого.

0

557

Sloboda написал(а):

В тебе хтось хотів забрать вазелін?????Сволочі! :crazyfun:

0

558

Sloboda написал(а):

А шо? Є що взяти?  :)

0

559

sova написал(а):

А шо? Є що взяти?

а що в нього там є? тілько вазелін! а навіщо він кому крім нього потрібен!!!!! :jumping:

0

560

Боброго ранку шановне панство. А ось і я ))) І нікуди Ви від мене не дінетесь,навіть не мрійте. САЛО хутко до огляду ! ! ! ПрЯдсЯдатЄль прийшов.

0

561

ASKOT1 написал(а):

ПрЯдсЯдатЄль прийшов

йдіть до волохатого, в нього вазілин є. багато.

0

562

Навіщо мені вазелін ???
Не піду я до Волохатого - боюсь ! ! ! )))

0

563

А щодо минувшої суботи, то хочу подякувати всім за гостинність, гарний настрій і просту людську щирість, яку я так ціню в людях. Доречі, щось я там сала не бачив, була картопля, кров*янка, ковбаси, сало в шоколаді....Але мабуть як кажуть - не єдиним салом ситі будемо.

+1

564

Вам спасибі,що знайшли час і що не судите суворо наше скромне товариство. Сподіваюсь,що й надалі матимемо змогу продовжувати наші виїздні зібрання. А сало? На наступні збори обіцяю особисто привезти сало! Так що Ваша присутність обов"язкова! І Беркуту так передайте)).

0

565

А щодо минувшої суботи, то хочу подякувати всім за гостинність, гарний настрій і просту людську щирість, яку я так ціню в людях. Доречі, щось я там сала не бачив, була картопля, кров*янка, ковбаси, сало в шоколаді....Але мабуть як кажуть - не єдиним салом ситі будемо.

Приєднуюсь до слів пана Голови Колгоспу. Щира дяка за теплий прийом та відношення до новачків. Цей день запам"ятається на довгі роки.  А що до сала, так у нас в армії казали: "САЛО-сила! Спорт-могила!".   А в загалі, справжній українець пише слово "Сало" з великої літери, а слово"москва" з маленької!   
Дякую Вашому справжньому спаєному  колективу. До зустрічей. З повагою.
P.S. Був без фотоапаратури. Хотілось б пережити цей день ще раз та побачити знайомі обличчя. Можно фотки?

Отредактировано БЕРКУТ68 (31-10-2011 16:31:03)

+1

566

Здрасстє всім :flag:
Кому треба фоточки, то в мене є трошки. ;)
Стукайте в лічку, поділюся, я не дуже жадібна :yep:  :flirt:

0

567

Мені треба фоточки ))) З Вашого фотіка пані,причому всі до одної,які датовані 29им числом,10им місяцем,2011им роком. Це ж я думаю не багато хочу ))

0

568

А я тут думаю цілий день де ж я бачив пана Голову раніше ! А як узрів новий аватар,до мене зразу дійшло. ))))

0

569

Доброго вечора, шановні!  :flag:

0

570

І Вам пане Преторіане доброго !!! Куди се Ви пропали ??? Збори клЮбу шанувальників САЛА прогулювати гріх.

0

Вы здесь » Форум Украинского Фонда Поиска » Привал » Нашел САЛО, что с ним делать....? Часть 3.