Форум Украинского Фонда Поиска

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » Форум Украинского Фонда Поиска » Привал » Нашел САЛО, что с ним делать....? Часть 3.

Нашел САЛО, что с ним делать....? Часть 3.

Сообщений 511 страница 540 из 1263

511

Та на що? Кашу гарбузяну мабуть полюбляє. Я її теж дуже люблю,мала необережність розповісти про це співробітникам-притягли мені гарбузів... Відмовлятись вже було незручно,ну і поїхала додому з гарбузами. Дякувати Богу,по дорозі таксисту пристроїла пару штук. Отаке з тими гарбузами... Зате тепер усі їмо кашку  8-)  ^^
До речі,вам не треба? :whistle:

0

512

Та ні дякую, в нас цього добра хватає,  їжте на здоров’я, каша справді корисна. А Ви, я бачу добра душа, навіть таксистів підгодовуєте, він хоча б гроші з Вас не брав, чи взяв і гроші і гарбузи?!

0

513

Голова Колгоспу написал(а):

Та ні дякую, в нас цього добра хватає,  їжте на здоров’я, каша справді корисна. А Ви, я бачу добра душа, навіть таксистів підгодовуєте, він хоча б гроші з Вас не брав, чи взяв і гроші і гарбузи?!

Та хіба мені жалко? От ще гарбузами б я у таксі розраховувалась ^^

0

514

sova написал(а):

Та на що? Кашу гарбузяну мабуть полюбляє.

Правильно, полюбляє і не тільки кашу, ще й кави вимагатиме до каші. Але воно не дивно - він же маладой растущий органьізм.

0

515

А я дуже полюбляю шоколад,морозиво та салат олів"є. А що іншим до вподоби? От вам наприклад?

0

516

sova написал(а):

А що іншим до вподоби? От вам наприклад?

парторг в нас полюбляє мед з цукрам, бо сам мед не солодкий.

0

517

sova написал(а):

А що іншим до вподоби? От вам наприклад?

Багато чого, коньяк наприклад.

консерватор написал(а):

парторг в нас полюбляє мед з цукрам, бо сам мед не солодкий.

От до тебе на мед з цукрАм якось тай зазирну.  :playful:

0

518

Парторг написал(а):

п'яничка!
теперь усе на свої місця стає, і куди сало поділось, і чого хата до гори дригом стоїть.

Отредактировано консерватор (27-10-2011 08:26:34)

0

519

Цукри...Гарбузы....грибочки, ось що врятуе світ!!!!!

Отредактировано Старик Похабыч (27-10-2011 08:17:51)

0

520

Старик Похабыч написал(а):

рибочки, ось що врятуе світ!!!!!

а мо усеж таки цицькі? бо вони дуже красиві!

0

521

Збочинцi хтивi )))

0

522

ASKOT1 написал(а):

Збочинцi хтивi )))

то так! вони такі. я вже не знаю як і боронитись від них.

0

523

Ховайтесь в погріб пане Консерватор )))

0

524

АААА! На консерватора цицьки напали!!!!Бігом в кукурузу!Буде як в пісенці-
А я біжу по кукурузі
А цицьки ляпають по пузі
А сонце гріе , аж пече
а із..Ой, тут же дами! Що це я....

0

525

Старик Похабыч написал(а):

Цукри...Гарбузы....грибочки, ось що врятуе світ!!!!!

Ви ж там дивіться до 29 не поїжте усі гриби (як ви це постійно робите). Я приїду з возиком,то одсипете мені грибочків :flirt:

0

526

Парторг написал(а):

Я його приймаю як за рецептом,від депрессії та сірих кольорів. А якщо просто для блиску в очах і при бажанні побешкетувати-мартіні з апельсиновим соком :cool:

0

527

sova написал(а):

від депрессії та сірих кольорів. А якщо просто для блиску в очах і при бажанні побешкетувати-мартіні з апельсиновим соком

одні п'янички!
мо для вас окрему тему зробити? будете друг перед другом похвалятись хто скілько випив та скилько матеріальних збитків приніс оточуючим.

0

528

консерватор написал(а):

мо для вас окрему тему зробити?

Бо шо? Заважаємо вам тут? Ну то вибачайте :|

0

529

консерватор написал(а):

мо для вас окрему тему зробити?

А чому б і не зробити таку тему: " Знайшов самогонку, і шо з нею робити?", доречі сало і горілка нероздільні речі...випив і салом закусив. От воно як.

0

530

А чому б і не зробити таку тему: " Знайшов самогонку, і шо з нею робити?"

третій п'яничка.
а якщо знайшли самогон то вилийте його або відайте бідним, голодним дітям африці. най мавпи зпиваються!!!!!!!!!!
тай взагалі що се за неподобство?! треба п'яничок банити напевно бо щось розходились вони! так святу тему про сало сплюндрували та у звичайний гендель перетворити хочуть! ганьба їм усім!!!!!!!!!!

0

531

А чому б і не зробити таку тему: " Знайшов самогонку, і шо з нею робити?", доречі сало і горілка нероздільні речі...випив і салом закусив. От воно як.

Тільки давайте якось інакше тему назвемо? А то стереотип із цими знахідками вже якийсь... :yep:

0

532

консерватор написал(а):

його або відайте бідним, голодним дітям африці

Ага, їм якраз самогону тільки і не вистачає до повного вимирання...совісті у вас нема, краще їм пуд сала передати.

консерватор написал(а):

треба п'яничок банити

Так, а от цього нетреба, хоч ви і наділені такою владою, але думаю що деколи і у вас терпець обривається і ви прямуєте до шинку...Доречі у правилах ніде не написано, що на хфорум неможна п’яним заходити. :nope:

0

533

консерватор написал(а):

треба п'яничок банити напевно бо щось розходились вони! так святу тему про сало сплюндрували та у звичайний гендель перетворити хочуть! ганьба їм усім!!!!!!!!!!

Ганьба. Всіх у баню :yep: . Видати сала та коньяку і тиждень не турбувати :whistle:

0

534

Так, а от цього нетреба,

Та чого ви,їй Богу? Це не так вже й погано. Ми у бані зробимо свій форум  :glasses:  :suspicious:

0

535

Ага, їм якраз самогону тільки і не вистачає до повного вимирання...совісті у вас нема, краще їм пуд сала передати.

не треба сало переводити, се злочин на мавп сало переводити, най ліпш п'яницями стануть, а ліпш напалму їм туди відправте. буде дуже красиве видовище, палаючі мавпи.

0

536

Повністю підтримую дядька Консерватора - нехай горілку негри п'ють. А ми не будемо,бо і так куди не глянь нація спивається.

0

537

sova написал(а):

Ганьба. Всіх у баню. Видати сала та коньяку і тиждень не турбувати.

Стану в чергу, можна адресу бані в ЛС, я вже підготовився,  гроші в карман положив для "накладних витрат". Головне шоб кампанія була хороша.

0

538

А шо таке ''накладні витрати'' ???
З цього місця детальніше будь-ласка )))

0

539

Це витрати які я понесу,  на всякі покупки, оренду готеля біля бані наприклад, я ж не зможу жити постійно в бані, тим більше вживати сало в бані, де дуже жарко.

0

540

Sloboda написал(а):

я вже підготовився,  гроші в карман положив

Смажений кабанчик, пляшка коньяка
Надовго ми засядемо у бані
Слобода, Сова і Голова.

0

Вы здесь » Форум Украинского Фонда Поиска » Привал » Нашел САЛО, что с ним делать....? Часть 3.