Форум Украинского Фонда Поиска

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » Форум Украинского Фонда Поиска » Привал » Нашел САЛО, что с ним делать....? Часть 3.

Нашел САЛО, что с ним делать....? Часть 3.

Сообщений 481 страница 510 из 1263

481

sova написал(а):

А не можна. Бо нема вже у вас вашої питочної. Якщо призабули, так то тепер мій кабінет із затишними шторами і шкіряними кріслами. Та зара не про це йдеться,Бог із вами,люди,ну годі вже стріляти та катувати,не обридло вам?

Приміщення то не головне. Головне що є інструменти та бажання творити, скажемо так - нести окремим не зовсім свідомим індивідам світло.  :glasses:

Отредактировано Парторг (21-10-2011 02:34:04)

0

482

консерватор написал(а):

покажіть мені довідку що вам кабінет є вашим кабінетом а не чиїмсь кабінетом який ви окупували.

Драстє! Ви самі мене запросили. Ви  ото чи яблука їжте,чи що? ^^

0

483

консерватор написал(а):

то на мене і дивитись не можна без дозволу!

Таки да... Німб просто засліплює  :flirt:  :yep:

0

484

Парторг написал(а):

Головне що є інструманті та бажання творити

Нема там вже нічогісінько. Там тепер затишні штори,шкіряні крісла,торшер з абажуром медового відтінку,на стіні картини Ван Гога.

0

485

sova написал(а):

Нема там вже нічогісінько. Там тепер затишні штори,шкіряні крісла,торшер з абажуром медового відтінку,на стіні картини Ван Гога.

Нормально, затишна та спокійна обстановка, в такій хочеться працювати. ;)

0

486

ASKOT1 написал(а):

А Голова таки десь принишк ! А мо i правда,того....

Та тут я, ховався трохи, бо моторошно стало, не подобається мені цей консерватор, все розстрілює мене, вішає...все ніяк не втихомириться.

0

487

Привіт всім, не скучно тут без мене Вам було ?

0

488

Голова Колгоспу написал(а):

Та тут я, ховався трохи, бо моторошно стало, не подобається мені цей консерватор, все розстрілює мене, вішає...все ніяк не втихомириться.

Переховуватись це не вихід. Треба вже на щось зважуватись а ви все ніяк...  :dontknow:

0

489

Парторг написал(а):

Нормально, затишна та спокійна обстановка, в такій хочеться працювати.

Правда ж? І мені подобається.http://uploads.ru/t/p/3/T/p3T0O.jpg

0

490

Sloboda написал(а):

Привіт всім, не скучно тут без мене Вам було ?

А де це ви були коли вас не було а ми були? :unsure:

0

491

sova написал(а):

А де це ви були коли вас не було а ми були?

Ходив на пиво, зі своїми курочками, я ж повинен періодично якісь праздник їм і собі устроювати.

0

492

Sloboda написал(а):

Ходив на пиво, зі своїми курочками, я ж повинен періодично якісь праздник їм і собі устроювати.

А де фото цього свята? Не можна від партійних однодумців приховувати такі події,ми за вас порадіймо усі гуртом :yep:

0

493

Sloboda написал(а):

Ходив на пиво, зі своїми курочками, я ж повинен періодично якісь праздник їм устроювати.

то ви маєте птахо ферму? то є добре! крім сала я ще дуже полюбляю яєчню з свіжих яєць! то з вас кожного дня дужена яєць, щоб я міг торха поснідати.

0

494

А де це всi з учорашнього дня пропали ??? Я Вас питаю,де всi ???
Пора напевно уже всiх того....
Мене одного залишить як самого сознатЕльнОго )))

0

495

чого се одного? я тут.
і є в мене велика підозра що усі поникались та сало підраховують.

0

496

То може підемо по гостях та допоможемо рахувати,мо в кого надлишки виявимо !

0

497

ASKOT1 написал(а):

То може підемо по гостях та допоможемо рахувати,мо в кого надлишки виявимо !

Та приходьте,якщо совісті нема :whistle: Нас,до речі,вдома немає :yep:

0

498

А де ж взяти тої совісті ? Придемо.А те що Вас немає вдома,це насправді добре )))

0

499

sova написал(а):

Та приходьте,якщо совісті нема

обов'язково прийдемо. готуйте сало!

0

500

консерватор написал(а):

обов'язково прийдемо. готуйте сало!

Для Вас шановний - повидло.

0

501

Повидло то на зиму. Можу трошки насіння гарбузяного відсипати,бо в мене його вже дівати нема куди 8-)

0

502

sova написал(а):

Повидло то на зиму. Можу трошки насіння гарбузяного відсипати,бо в мене його вже дівати нема куди

Та ні, повидло - то на пику, щоб життя не було таким прісним. А насіння посадіть на весну - будете потім гарбузами приторговувати.

+1

503

Дякую за ідею :cool: Вмієте ви присовітувати 8-)

0

504

sova написал(а):

Можу трошки насіння гарбузяного відсипати,бо в мене його вже дівати нема куди

Колись заготконтори і аптеки приймали, можете звернутися туди , може ще й отримаєте прибуток, а в принципі я радивби Вам залишити собі, бо зима на носі, а якщо щей стрілки годинників переведуть, то вже в 4 буде темно, можна сидіти біля телевізора дивитися якусь передачу і лузати насіння. На крайній випадок можна біля кінотеатра попробувати перед сеансом поторгувати насінням. Я ж думаю Ваше насіння без ГМО, так що як то кажуть: "піде як діти в школу".

Парторг написал(а):

А насіння посадіть на весну - будете потім гарбузами приторговувати.

- тоже гарна ідея, на осінь можна поросяток годувати гарбузами.

sova написал(а):

А де фото цього свята? Не можна від партійних однодумців приховувати такі події,ми за вас порадіймо усі гуртом

Я ж як покажу ты фотки так ви в хвотошопі їх переробите під свій лад і відправите "кому потрібно", що потягне за собою розкол в сімейних  відносинах. Так що можу тільки на словах розказать.

0

505

Sloboda написал(а):

Я ж як покажу ты фотки так ви в хвотошопі їх переробите під свій лад і відправите "кому потрібно", що потягне за собою розкол в сімейних  відносинах. Так що можу тільки на словах розказать.

Боронь Боже! Таке ви щось про мене подумали... Я з фотошопом не дружу :dontknow: . Ну то розказуйте вже,хоч послухаєм (зараз тільки диктофона увімкну :whistle: )

0

506

доречи. гарбузове насіня від глистів допомагає. то можете продавати насіня як засіб від глистів за великі гроші.

0

507

Та якось так війшло,що в мене цього насіння повно. Своїх гарбузів не знала куди дівать так ще надарили :dontknow:  Торгувати,звісно,не буду,буду пташок взимку підгодовувати (вони ж таке їдять?)

0

508

sova написал(а):

Та якось так війшло,що в мене цього насіння повно. Своїх гарбузів не знала куди дівать так ще надарили

треба сватів засилати. каші поїмо :cool:

0

509

консерватор написал(а):

треба сватів засилати. каші поїмо

А так хіба не поїмо? :flirt:  8-)

0

510

консерватор написал(а):

треба сватів засилати

Пані Сова, а на що це консерватор натякає...?

0

Вы здесь » Форум Украинского Фонда Поиска » Привал » Нашел САЛО, что с ним делать....? Часть 3.