Та тримаюсь камраде - виходу немає. Тільки і надії що САЛО буду жерти ефективніше
Ось що робить сила сала.
Форум Украинского Фонда Поиска |
Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.
Вы здесь » Форум Украинского Фонда Поиска » Привал » Нашел САЛО, что с ним делать....? Часть 3.
Та тримаюсь камраде - виходу немає. Тільки і надії що САЛО буду жерти ефективніше
Ось що робить сила сала.
Таки да пане Парторг ! САЛО робить чудеса )))
САЛО робить чудеса )))
яке сало!!!!!! вам його лікарь заборонив!!!!!!!!!! негайно здати усе сало на скляд.
доречи компреси на зуб з сала не допомогають, допомогає чсник на пульс протилежної руки. примотати та потримати тілько сльідкувати треба щоб опіка не було. іспит проводив на собі. дуже допомогло.
Ще раз для Консерватора повторюю - я з ескулапом домовився і він мені дозволив жерти САЛО в необмеженій кількості ))) Ось так ! Так що здачі не чекайте )))
І повинен сказати,якщо воно болить до нестями то хоч весь обв'яжись тим часником - допомогає як мертвому кадило ))) Так що не видумуйте,стоматолог і тільки стоматолог. Вони дядьки добрі ))) І обов'язково треба вибирати такого,який габаритами більший від Вас разів в два - ну щоб скрутити міг,коли Ви почнете верещати та вибрикувати ))) Бу га га !
І обов'язково треба вибирати такого,який габаритами більший від Вас разів в два - ну щоб скрутити міг,коли Ви почнете верещати та вибрикувати )))
таких у світі немає. бо де ви бачити людину зростом у 4 метри? отож! я теж не бачив, хоча читав що колись такі люди існували у світі але се було деже давно, ще цара панька не було а він як відомо самий старезний з усіх царів.
і виникає ще одне питання якщо в тіх людей був зріст понад 4 метри то які в них були свині? осеб поласувати салом з такої свинюки, я мабуть би і вам троха дав би по смакувати щоб ви пам'ятали мою щедрість та іще й онукам приказували за мене панові Богу молитись.
Добре,скажемо завширшки щоб були в раза два ширшi ))) Це скільки в метрах буде ??? Ги ги ги.
Добре,скажемо завширшки щоб були в раза два ширшi ))) Це скільки в метрах буде ??? Ги ги ги.
Не знаю скільки це в метрах, але простіше таке чудо перестрибнути, ніж обійти.
Отредактировано Парторг (18-10-2011 23:10:28)
простіше таке чудо перестрибнути, ніж обійти.
хочу бачить те що чую.
хочу бачить те що чую.
Через тебе стрибати не збираюсь. Обтопчешся.
і виникає ще одне питання якщо в тіх людей був зріст понад 4 метри то які в них були свині? осеб поласувати салом з такої свинюки, я мабуть би і вам троха дав би по смакувати щоб ви пам'ятали мою щедрість
От і я думав пане Консерваторе над цим, які ж могли бути ті свині Тай так нічого і не додумав, а пішов до зоотехніка нашого колгоспу, і той мені сказав таке - сало тієї свині, яка мала б 4 метри довжини і дідько його знає якої ширини, було б не добре, і навіть на смалець якщо його перетопити щоб на хліб намащувати теж негодиться, підійде тільки для мастила, щоб колеса у возі змащувати, шкірка тверда як камінь на ній можна тільки топори гострити.
Так що, якщо б Ви дали поласувати того сала комусь, то щедроти Ваші ніхто б не оцінив, лише одні прокльони на многая лєта...
Але ж в давні часи люди якось мамонтів їли. А вони були теж ого які величезні,та й шкіра в них була напевно як кирзовий чобіт(хто пробував жувати той знає),та ще й волохата. Я так думаю все діло в технологіях )))
Я так думаю все діло в технологіях )))
Я думаю пане ASKOT1, що теперішні технології це мабуть ГМО, навіть з фекалій можна сало зробити.
Я думаю пане ASKOT1, що теперішні технології це мабуть ГМО, навіть з фекалій можна сало зробити.
От не треба оскверняти святе сало богомерзьким ГМО та іншою хнею.
От не треба оскверняти святе сало богомерзьким ГМО та іншою хнею
пропоную розстріляти голову колгоспу за наругу над святим салом!!!!!!!!!!!!!
явка на розстріл обовязкова! після розстрілу відбудеться народні гуляння на честь розстрілу відступника. з собою мани по три баяна, будемо їх на радощах роздирати, як на похоронах тещі!!!!!
Почекайте почекайте ! А мо краще нехай відкупиться ? А розстріляти завжди встигнемо. А так і нам добре,і голова живий !
А мо краще нехай відкупиться ? А розстріляти завжди встигнемо. А так і нам добре,і голова живий !
торг тут нєумєстєн!(с)
Ну так а якщо шкода пана Голову ??? Мо обмежимось для першого разу катуванням і записом в особову справу ???
Ну так а якщо шкода пана Голову ??? Мо обмежимось для першого разу катуванням і записом в особову справу ???
а чого шкодувати? нового пришлють.одним більше, одним меньше, то тке. а катувати можна перед розстрілом, якщо в вас є таке бажання познущатися.
От нема на Вас пане Консерваторе панi Сови ! Ось вона прийде і розкаже Вам популярно,що стріляти голів колгоспів то є гріх,та й будь кого теж ! )))))
А Голова таки десь принишк ! А мо i правда,того....
Ну я ще подумаю.
От нема на Вас пане Консерваторе панi Сови ! Ось вона прийде і розкаже Вам популярно,що стріляти голів колгоспів то є гріх,та й будь кого теж ! )))))
добре. згоден! не будемо розстрілювати. повісимо тай край.
Отредактировано консерватор (20-10-2011 19:35:00)
повісимо тай край.
За ноги
добре. згоден! не будемо розстрілювати. повісимо тай край.
тоді прошу за сарай - до грушки.
а катувати можна перед розстрілом, якщо в вас є таке бажання познущатися.
А не можна. Бо нема вже у вас вашої питочної. Якщо призабули, так то тепер мій кабінет із затишними шторами і шкіряними кріслами. Та зара не про це йдеться,Бог із вами,люди,ну годі вже стріляти та катувати,не обридло вам?
А не можна.
мені можна, бо треба, а якщо треба то потрібно.от!
повісимо тай край.
За ноги
тоді прошу за сарай - до грушки.
Ну що тут скажеш? Ну то починайте вішати усіх...
Ну то починайте вішати усіх
і почнемо, тілько вирішимо хто тут усі а хто ні, тобто кого ще треба повісити а кого треба зберегти!
мені можна, бо треба, а якщо треба то потрібно.от
Тільки не в моєму кабінеті. Шукайте собі деінде приміщення
і почнемо, тілько вирішимо хто тут усі а хто ні, тобто кого ще треба повісити а кого треба зберегти!
Та кого вам берегти? Головне розпочати. Тоді, як водиться, усі стають такими,як вам і треба.
Тільки ви в курсі,що террор породжує террор. Сокира ката рано чи пізно впаде на його голову.
Тільки не в моєму кабінеті. Шукайте собі деінде приміщення
покажіть мені довідку що вам кабінет є вашим кабінетом а не чиїмсь кабінетом який ви окупували.
Та кого вам берегти?
як се кого?! мене наприкляд!! бо я дуже потрібне партії. тай взагалі завгосп є лице духовне та недоторкане, і якщо депутатам там усяким можно пику начистити, хоча ліпш розстріляти, то на мене і дивитись не можна без дозволу!
Вы здесь » Форум Украинского Фонда Поиска » Привал » Нашел САЛО, что с ним делать....? Часть 3.