Форум Украинского Фонда Поиска

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » Форум Украинского Фонда Поиска » Привал » Нашел САЛО, что с ним делать....? Часть 3.

Нашел САЛО, что с ним делать....? Часть 3.

Сообщений 361 страница 390 из 1263

361

Да усЁ не ясно чомусь )))
Броня крепка и танки наши быстры ! Бу га га га ))

0

362

ASKOT1 написал(а):

Да усЁ не ясно чомусь )))

тю! та що там не ясно?
той тому а цей від того, а третій взагалі ось туди а ми взагалі сидимо святкуємо!
приєднуйтесь до нас

0

363

Та я б залюбки приєднався,але ж я на роботі,так що святкуйте без мене. І Преторіану передайте все що я казав ))) Також привіт Парторгу !

0

364

так я теж не байдики б'ю, теж на праці. ну то мо у двох і відсвяткуємо ви там я тут. :flag:
як побачу то передам обом обов'язково.

0

365

Ну тоді будемо святкувати,але у Вас там мабуть на роботі тиша та спокій,а в мене людей як бджіл у вулику,не дадуть святкувати спокійно.

0

366

ну то най кожен по шмату сала принесе от і буде і в вас на праці свято, а хто без сала то порозганяти до бісової матері, щоб не заважали!

0

367

О,зараз так і зроблю,порозганяю,бо знаю що САЛА не принесуть )))

0

368

все вірно! а то приходять, воду варять та іще і сала не приносять. от що за люди? чи не розуміють, чи геть дурні?

0

369

ASKOT1 написал(а):

Ну тоді будемо святкувати,але у Вас там мабуть на роботі тиша та спокій,а в мене людей як бджіл у вулику,не дадуть святкувати спокійно.

Про "спокійно" я б не сказав. Там певно регіт на пару кварталів стоїть.
Ще раз всіх зі святом!

0

370

Вас пане Парторг теж із святом будьте здорові.
А що це там за регіт на два квартала ??? Пан Консерватор гуляють з пЄснями та плясками ))))

0

371

ASKOT1 написал(а):

А що це там за регіт на два квартала ??? Пан Консерватор гуляють з пЄснями та плясками ))))

то в парторга мареня хворобливої уяви. я сиджу собі тихесенько та посорбую кави і заїдаю її салом.

0

372

А їжак мабуть вже так насьорбався що пісень співає?

0

373

sova написал(а):

А їжак мабуть вже так насьорбався що пісень співає?

він на дієті. тілько молоко сьорба з булочкою

0

374

Ну все зрозуміло... досьорбався... бідолажка.

0

375

консерватор написал(а):

то в парторга мареня хворобливої уяви. я сиджу собі тихесенько та посорбую кави і заїдаю її салом.

Хвороблива уява в тебе. Я реально оцінюю ситуацію і добре знаю як проходять посиденьки в тебе - перехожі жахаються і потім довго ще гикають, згадуючи дикий регіт який лунає з твоєї контори, особливо коли там присутніх більше ніж ти один.

0

376

консерватор написал(а):

він на дієті. тілько молоко сьорба з булочкою

Скоріше ввели звірючці сухий закон та пендаль, для профілактики. :hobo:

0

377

Парторг написал(а):

Хвороблива уява в тебе. Я реально оцінюю ситуацію і добре знаю як проходять посиденьки в тебе - перехожі жахаються і потім довго ще гикають, згадуючи дикий регіт який лунає з твоєї контори, особливо коли там присутніх більше ніж ти один.

ну ти сам порахуй. якщо ти в дома, я на праці, преторіян хз де. то як ми усі можемо реготати в мене на праці.

0

378

консерватор написал(а):

ну ти сам порахуй. якщо ти в дома, я на праці, преторіян хз де. то як ми усі можемо реготати в мене на праці.

Те що я вдома й так зрозуміло - мотаю соплі на лікоть, задовбався вже. А от де Преторіана носить - хз, могло й до тебе занести. Якщо все буде нормально, то можливо зайду до тебе.

0

379

По-перше - усіх зі святом! Слава Україні!!!!
По-друге - чого ото здіймати гвалт? Я нікуди не пропадав, в мене серйозна перевірка на праці була.  :smoke:  готувався аж гай шумів. Потім те-се... коротше я свято вірував у те, що у вересні пройдуть усі робочі та організаційні обострЄнія та з жовтня можна спокійно жити, а воно он вийшло не так. Та мабуть і ще одна перевірка намічається, хз чи буде, але ото такі справи.
Так що я зараз така зайнята людина, що аж самому гидко!!

+1

380

А САЛА з'їсти хоч є час пане Преторіан ??? Якщо є то тоді Ви геть не зайняті ))))
Та можна і вночі тему відвідати,як наприклад Консерватор або пані Сова,вони теж люди зайняті,але ж як бачите не зраджують САЛУ ! А Вас,якщо Ви будете ігнорувати колектив,ми для початку відлучимо від САЛА,а надалі,якщо ігнорування буде продовжуватись,ми Вас будемо вимушені піф паф,з конфіскацією всього Вашого хабара на користь прЯдсЯдателя,тобто мене )))

0

381

ASKOT1 написал(а):

або пані Сова

Нє ну от шо Сова??? Як що так зразу Сова! А на те вона,між іншим,і Сова!

0

382

А шо Сова ? Сова вона така,вночі спати не любить.І взагалі Совам не положено спати вночі,тому що вона Сова )))

0

383

ASKOT1 написал(а):

А шо Сова ? Сова вона така,вночі спати не любить.

Так може Сові хтось, чи щось, спати вночі не дає? :smoke:

0

384

Так товарищі салоїди лягайте спати завтра багато роботи.........

0

385

Komiks написал(а):

Так товарищі салоїди лягайте спати завтра багато роботи.........

Робота не вовк. ;)

0

386

ви праві ае нета робота що не вовк, а та якою ми всі хворіємо

0

387

ASKOT1 написал(а):

вони теж люди зайняті

ну, за Сову "не скажу, бо не знаю" (с)... а консерватор ну така зайнята людина, така зайнята!  :playful:

0

388

Парторг написал(а):

Так може Сові хтось, чи щось, спати вночі не дає?

Егеж бо...
Думи мої,думи мої,
лихо мені з вами...

0

389

Praetorian написал(а):

а консерватор ну така зайнята людина, така зайнята!

Ну прям дуже зайнята людина... Вночі недоїдає, вдень недосипає... Паше як папа Карло на хімії в Черкасах. :hobo:  :playful:

0

390

Komiks написал(а):

ви праві ае нета робота що не вовк, а та якою ми всі хворіємо

Добре як вам! А на мене чекає ото саме та,що не вовк. Та,од якої бідні коники нездужають.

0

Вы здесь » Форум Украинского Фонда Поиска » Привал » Нашел САЛО, что с ним делать....? Часть 3.