За клуню шагом марш.
І скільки разів вам повторювати,що за клунею дрова складені?
Форум Украинского Фонда Поиска |
Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.
Вы здесь » Форум Украинского Фонда Поиска » Привал » Нашел САЛО, что с ним делать....? Часть 3.
За клуню шагом марш.
І скільки разів вам повторювати,що за клунею дрова складені?
То нiчого шо там дрова ! Якось трохи подвинем ))))
То нiчого шо там дрова ! Якось трохи подвинем ))))
самі на дровах займайтеся. а ми потребуємо більш комфортних умов.
доречи. ви колись в мене питали за монети сього року так ось в мене є два пятачки. то вам потрібно?
Вельми дякую,але в мене вже теж з'явились. П'ятачкiв напевно штук 4 та 10ть копiйок 2 штуки.Я бачив фото i 25ти копiйок,але в мене нажаль нема. Таки був випуск монет в 2011му,але напевно невеликого обсягу. Так шо бережiть тi монетки,через рокiв 100 продасте за скаженi грошi та купите собi ну наприклад дачу десь в Зiмбабве )))) або на САЛО помiняете.
Ще раз дякую ! Вдячний !
Бачу пан Слобода тему вивчае втiхаря ! Агов ! ! ! Посилка в мене,всЁ в ажурE )))
То не я!!! То Парторг!
Методика Макаренка тут не допоможе... Доведеться застосовувати давньоєгипетську методику виховання та навчання.
Доведеться застосовувати давньоєгипетську методику виховання та навчання.
А давні оті мумії розумілися на вихованні хіба?
А давні оті мумії розумілися на вихованні хіба
отож бо і воно що не розумілись, юо якщоб розумілись то не залишилиб тілько параміди та мумії
От на пірамідах та муміях вони розумілися. А щодо там виховання та інших непотрібних речей,то вони ними не заморочувалися.
От на пірамідах та муміях вони розумілися. А щодо там виховання та інших непотрібних речей,то вони ними не заморочувалися.
так отож. нічого вони не розуміли тай зара теж не розуміють.
дикари-с!
А давні оті мумії розумілися на вихованні хіба?
Мені сам процес в їх методиці подобається.
екий затєйник(с)
І нам скажіть. Громаді теж це цікаво. Мо нам теж сподобається.
екий затєйник(с)
Розчарую вас шановний - це не в котика та білочку бавитись. Все по дорослому.
Та кажіть вже,чого там...
Розчарую вас шановний - це не в котика та білочку бавитись. Все по дорослому.
і знов звання почесного баяніста залишаєтеся у парторга.! па-бам!
Та чого ви? Я хочу послухать про єгипетський процесс. Лекція в нас за розкладом.
Я хочу послухать про єгипетський процесс. Лекція в нас за розкладом.
та яка там лекція?! він тілько баян-бабаян може розповідати.
Про бабая я теж вмію а про процес хотілося б почути з вуст обізнаного спеціаліста.
ПлЯгіЯтор ви батенька, причому досить нудний, ну хоть щось самі придумайте.
Про бабая я теж вмію
я теж.
приходе до хати бабай волохатий, ниженьки хрум-хрум-хрум, рученьки ням-ням-ням. вилизли очи. спокійної ночи!
приходе до хати бабай волохатий, ниженьки хрум-хрум-хрум, рученьки ням-ням-ням. вилизли очи. спокійної ночи!
Заходить до хати бабай волохатий та хижо кидає свій зір. Давайте людину а краще дитину говорить голодний вампір. Рученьки-ніженьки повідриваю,лагідні очі смолою заллю,мозок весь висмокчу,крові нап"юся нирки засмажу а серце згною.
от які файні колискові в нас сьогодні. ги!
А чого? Он де як ловко всі поснули.
я не зроумів а де се всі? що спите? нумо ледарі бистро прокинулись та швидко працювати!
Вставай Україна! Вставай рідна ненька! москаль вже годину не спить!
Ага,я вже години три як не сплю.
Тiштесь - я прусь(не повiрите) до стоматолоХа. В 12.00.мене почнуть катувати.Але дiватись нiкуди,треба,а то менi вже боляче жувати САЛО,а ним я пожертвувать не можу,нехай трохи покатують,зате потiм як доберусь до Ваших склЯдiв.......
Припхався...веду прямий репортаж з мiсця подiй...сижу в коридорi на м'якому диванi перед дверима ескулапа...в коридорi журнальний столик з купою журналiв та газет(можна подумати що я хочу читати) ....в динамiках радiо звучить якась веселенька мелодiя(але менi чогось не весело,дивно) Але веселенька мелодiя це нiщо в порiвняннi iз звуками,якi долинають iз за дверей дядька стоматолога...чуються брязкiт iнструментiв та завивання бормашини...жах та й годi...о...вийшла медсестра...глянула на мене якось iз посмiшкою,потираючи руки...каже почекайте...зараз ги ги ги ми вас приймемо...але назад дороги нема...ой...ай ай ай...куди Ви мене потягли...........
Шо притихли ? А ? Ждете коли мене закатують ? А не дождетесь ))) Я живий,я би навiть сказав живесенький )))
Наступне катування стоматолог запланував на понедiлок,це виявилось тiльки початком (((
Стоматолога я за груди не тягав,пальцi йому не повiдкушував ))) Я мужньо терпiв та грiв себе думками про священне САЛО ! От так то )))
ПиСи: треба було вчитись на стоматолога,ото б я натiшився. I мене б усi боялися,я навiть знаю хто б боявся саме бiльше )))
Тепер я стоматолога ще быльше боюсь...Аскабан, ти живий?
Вы здесь » Форум Украинского Фонда Поиска » Привал » Нашел САЛО, что с ним делать....? Часть 3.