А гестапо у нас хто?
а гестапо в нас я!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Форум Украинского Фонда Поиска |
Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.
Вы здесь » Форум Украинского Фонда Поиска » Привал » Сало з салом... або "обЄд по рАспІсаніЮ"
А гестапо у нас хто?
а гестапо в нас я!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ну то і займайтеся своїми справами, не галасуйте під дверима,люди тут намагаються працювать
Ну то і займайтеся своїми справами, не галасуйте під дверима,люди тут намагаються працювать
ну ось вами і займуся, у катівні, щоб не займали чужі кабінети
А там у вас є затишні штори и манюнька філіжаночка севрського фарфору запашної кави?
А там у вас є затишні штори и манюнька філіжаночка севрського фарфору запашної кави?
для вас знайдется.а ще там багато цікавих іграшок. вам там сподобается.
для вас знайдется.а ще там багато цікавих іграшок. вам там сподобается.
А чого ви тоді під кабінетом у мене колядуєте якщо там так гарно?
бо то є мій кабинет.
А можна я лампу заберу? І крісло?
А можна я лампу заберу? І крісло?
там свої є. вам сподобается. там сі файно.
Вговорили
Нема у Вас бiльше кабiнету пане начальнику гесЬтапо,хоча ... можете у панi Сови його тепер арендувати ... ну скажемо тисяч так за двi еврiв в мiсяць,це без урахування кави,крiсла та всiх меблiв. )))
можете у панi Сови його тепер арендувати ... ну скажемо тисяч так за двi еврiв в мiсяць,це без урахування кави,крiсла та всiх меблiв. )))
а навіщо сові стілько жидів? чи вона свій особистий концлягер хоче зробити7 щоб разважатись та на вихідних полюваням на жидів.
А Вам же навiщо ??? )))
А Вам же навiщо ??? )))
мені кабінет потрібен. а концлягер най собі у сови залишится, най розважаєтся собі полюваням.
Я ж кажу - берiть в аренду тепер кабiнет ))) за великi грошi.
Шо,профукали кабiнетик ? Ги ги ги )))
ПиСи : я до речi на райбертi в темi ''знахiдки з металолому'' Вам питаннячко одне задав )))
а шо питанячко? хіба не видно що то ви вкравши шмат сала та пру хельмів тікаєте.))))))))))))))))
Ото ж бо i воно ))) Але без САЛА замiтьте та без залiзних шапочок ))) Я нiчого не крав. ''Цi руки нiчого не брали'' )))
Але без САЛА замiтьте та без залiзних шапочок ))) Я нiчого не крав. ''Цi руки нiчого не брали'' )))
ну то ви на допиті розповідати будете. ці ркуи чи не ці. а мо ноги. там вже розберемося
Не буду я нiчого розповiдати,тому що нема шо розказувать )) От чесний я i все тут ! До речi,хто мене буде катувати ???
До речi,хто мене буде катувати ???
я і буду катувати. привяжу до стільця а мас сяду поряд та буду сало з варениками їсти. а ви тілько дивитись будете. подивитесь, подивитесь та все й розповісте.
Я вже так вареникiв обжерся та САЛА шо це мене нi капельки не вразить ))) Так шо прIятного апЕтIта )))
дякую. але се тілько зара ви нажерлись вареників з салом а коли вас катувати почнуть то ви день чи два голодним у лохі посидите, а ось тоді і поговоремо.
Вiдкрию маленький секрет - в давнi часи в мiг зжерти за раз 33 вареника,таких як кулаки,на пару варених. Ну зараз вже скромнiше трохи - 20 всього.
Та,два днi всього ! Це фiгня для мене ! Не буду хвалитись - але 14 днiв можу ))))
Так шо прIятного апЕтIта Вам ще раз ! Бу га га ))) Може ще щось придумайте ))
I як же це мене катувати,якщо мене для початку треба в полон взяти,а це нереально !
Та,два днi всього ! Це фiгня для мене ! Не буду хвалитись - але 14 днiв можу ))))
добре. тоді будемо вас тримати три тижні на одній воді. а після поговоремо.
Ви мене спочатку в полон вiзьмiть,а от тодi уже поговорим,будете плЯкати та грошi давати,лиш би мене назад забрали. От же ж наiвнi люди ))))
Ви мене спочатку в полон вiзьмiть,а от тодi уже поговорим,будете плЯкати та грошi давати,лиш би мене назад забрали. От же ж наiвнi люди ))))
та що вас у полон брати7 самі прийдете коли сало почуєте, з часником, духмяне.
Не приду я сам )) Навiщо ? Приходьте краще Ви до мене - я Вас САЛОМ пригощу )))) а потiм вже в полон мене вiзьмете,з хлiбом сiллю - мовляв так i так,ходiмо шановний в полон,тiльки не говорiть потiм що я Вас не попереджав про наслiдки. )))
А,забув - в полон хочу iхати на лiмузинi,не забудьте замовити.
От де всi ??? Покинули нас бiдних та нещасних ((( САЛО переховують чи що ???
але то так. усі по кутках поховались та сало жерть щоб мене не пригощати. от жаднюги!
Вы здесь » Форум Украинского Фонда Поиска » Привал » Сало з салом... або "обЄд по рАспІсаніЮ"