Форум Украинского Фонда Поиска

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » Форум Украинского Фонда Поиска » Привал » Нашёл САЛО , что сним делать 2 .

Нашёл САЛО , что сним делать 2 .

Сообщений 241 страница 270 из 1000

241

Партейцы! Аскабан сало разбазаривает! На горшки меняет,дожили!!! :no:

0

242

А я не партейное САЛО отдаю,а так сказать со своего личного НЗ,от сердца отрываю )))
Ви ще панi Сова скажiть що мене треба розстрiляти за клунею,пiсля заходу сонця )))
Фрезера нема,нiкому розстрiлювати )))

0

243

Я до речi дуже переживаю де володар мессершмудта пропав !!! Щось тут пiдозрiле !!!

0

244

ASKOT1 написал(а):

со своего личного НЗ,от сердца отрываю )))

В партии все партейное! Или вы отколоться решили?
Без fresera вами займутся. Вот погодите Парторг прийдет... :glasses:

0

245

ASKOT1 написал(а):

Я до речi дуже переживаю де володар мессершмудта пропав !!! Щось тут пiдозрiле !!!

Ничего подозрительного... Наверное очетедной рецидив,воскресный :insane:

0

246

та навіщо отой парторг? я з великим задоволеням розстріляу, але не за клюнею а за сортіром.
кого розстрілювати?

0

247

доречи мені теж треба троха гільзача у доброму стані.

0

248

консерватор написал(а):

та навіщо отой парторг? я з великим задоволеням розстріляу, але не за клюнею а за сортіром.
кого розстрілювати?

Аскабан сало разбазаривает!!! И ведет крамольные разговоры про какое-то СВОЕ! сало! В общем зреет смута... Сибазона нет. Парторга тоже. А меры нужно принимать безотлагательно :flag:

0

249

консерватор написал(а):

доречи мені теж треба троха гільзача у доброму стані.

Тоже за сало? Шо творится...

0

250

значит примем мерьі. накажем нивиновньіх и наградим непричасньіх.

0

251

sova написал(а):

Тоже за сало? Шо творится...

а це вже як господарь забажа. можна і за сало а можна ще за щось.

0

252

Нi,панi Сова,от розсудiть,САЛО ж можна ще виростити,а наступного завозу шапок може i не бути )))
Тим паче повторюю,не треба путати МОЁ САЛО з партiйним ! Тим паче хто тут прЯдсЯдатель - Я чи нi ??? Так шо я скористаюсь службовим становищем та обмiняю шмат САЛА(замiтьте зi свого НЗ) на залiзну шапку.Вона менi конче необхiдна,ось так )))

0

253

консерватор написал(а):

наградим непричасньіх.

А самая непричастная сова... правда же? :flirt:

0

254

ASKOT1 написал(а):

Тим паче повторюю,не треба путати МОЁ САЛО з партiйним ! Тим паче хто тут прЯдсЯдатель - Я чи нi ???

але я завгосп. то зімною треба ділитись щоб як ревізія якась трапится а в нас всьо чотко.

sova написал(а):

А самая непричастная сова... правда же?

вам теж дістанется, но зразу мене нагородити треба. доречи ні хто не памятає в бакс78 є значки за борьбу з бандитами і скілько вони коштують?

Отредактировано консерватор (04-09-2011 16:56:41)

0

255

консерватор написал(а):

можна і за сало

Многоуважаемый Парторг! Обратите внимание на дисциплину в рядах партии! Скоро будет не партия салонистов (при полном отсутствии сала как такового) а партия менял на сало :tired:

0

256

sova написал(а):

Многоуважаемый Парторг! Обратите внимание на дисциплину в рядах партии! Скоро будет не партия салонистов (при полном отсутствии сала как такового) а партия менял на сало

а ось стукачів та ябєд ми у першу чергу розстрілювати будемо. з великою пошаною.щоб другі памятали та не робили такого. доречи парторг теж сало міняв, тілько на тютюн та горілку.

0

257

консерватор написал(а):

вам теж дістанется

Менi завжди дiстаеться :'(  Нi за що нiпро що.

0

258

Пане Консерватор,а Вам гiльзач навiщо ???
Ладно я хворiю трохи маркуваннями - Ви що,теж ?????
Приходьте,насиплю !

0

259

консерватор написал(а):

парторг теж сало міняв, тілько на тютюн та горілку.

консерватор написал(а):

а ось стукачів та ябєд ми у першу чергу розстрілювати будемо. з великою пошаною.щоб другі памятали та не робили такого. доречи парторг теж сало міняв, тілько на тютюн та горілку.

Пiду я од вас. Недобрi ви. У монастир подамся.  :'(

0

260

Дядьку Консерватор,а в мене i без Вашого аудиту усьо чЬотко ! Ги ги ги )))))

0

261

Який монастир ??? Там САЛА нема,не йдiть. Насправдi ми добрi,бiлi i пухнастi )))

0

262

ASKOT1 написал(а):

Насправдi ми добрi,бiлi i пухнастi )))

Сами пухнастий ясно хто :crazyfun:

0

263

sova написал(а):

Менi завжди дiстаеться   Нi за що нiпро що.

тобто вам ні мєдалі або той орден якийсь не потрібен, чи мо грамота почесна чи просто шматок сала?

0

264

sova написал(а):

Пiду я од вас. Недобрi ви. У монастир подамся.

а я знаю такий собі добрий та затишний монастир. я доречи там за сумісницьтвом абатом підробляю. так що ласкаво просимо до нас.

0

265

консерватор написал(а):

тобто вам ні мєдалі або той орден якийсь не потрібен, чи мо грамота почесна чи просто шматок сала?

Та вже шо дасте :flirt:

0

266

консерватор написал(а):

а я знаю такий собі добрий та затишний монастир. я доречи там за сумісницьтвом абатом підробляю. так що ласкаво просимо до нас.

А льотчики там е?

0

267

sova написал(а):

Та вже шо дасте

а що я мушу робити? звісно що щось дам.

0

268

Aга ))) A куди ж без зальотчикiв )))

0

269

ASKOT1 написал(а):

A куди ж без зальотчикiв )))

Попрошу вас мого льотчика не плутати незрозумiло з ким :canthearyou:

0

270

Цiкаво цiкаво ! Що це пан Консерватор збираеться дати панi Совi ! ! ! ? ? ?

0

Вы здесь » Форум Украинского Фонда Поиска » Привал » Нашёл САЛО , что сним делать 2 .