Я не поняв - КУДИ ВСI ПРОПАЛИ ??? Картошка в усiх ? Розумiю ! А я вже викопав ! Бе бе бе )))
Ну хто картошку,а хто и другымы диламы !А картошка на северах не садыться!бе бе бе
Форум Украинского Фонда Поиска |
Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.
Вы здесь » Форум Украинского Фонда Поиска » Привал » Нашёл САЛО , что сним делать 2 .
Я не поняв - КУДИ ВСI ПРОПАЛИ ??? Картошка в усiх ? Розумiю ! А я вже викопав ! Бе бе бе )))
Ну хто картошку,а хто и другымы диламы !А картошка на северах не садыться!бе бе бе
Привiт друже ! ! ! А шо там у Вас садять,марципани якiсь чи що ? )))
До речi,я там в фотозвiтах фото виклав бiметалевих мосьок,зацiни ! Я радий як слоняра )))
У тебе там як справи друже ?
ASKOT1
До речi передивився всi 212 моськиних гiльз,якi позавчора припер з лiсу,був неймовiрно здивований(хоча була пiдозра) - майже всi бiметал(сохран бомба) за виключенням 15ти латунних з клеймом ЗВ 39.
Рiдко трапляеться бiметал в чудовому станi,я радий ))) На всiх клейма 60 40,ЗВ 39 Ш,17 39 Ш. На шкасах навiть зберiгся червоний колiр капсуля.
Гiльзи ТТ/ППШ без маркування(виготовленi до 41го року),всi стрiлянi з ТТ.
Гiльзи нагана з клеймами Т 33,Т 37,3В 38.
Меняю пол-мешка мосинских гильз , биметал, в плохом состоянии, на такие же, но "сохран бомба"! и бонусом 15 латунных для коллекции за шмат Сала.
Привiт друже ! ! ! А шо там у Вас садять,марципани якiсь чи що ? )))
До речi,я там в фотозвiтах фото виклав бiметалевих мосьок,зацiни ! Я радий як слоняра )))
У тебе там як справи друже ?
Привет Друже!Моськы бомба!А у нас на жаль ничего не садять!Справы норма!РК 1957 года попався але бачу по нему нихто ничего не каже!Жалко якшо уйде,алеж и новодел неохота взять!
Дядьку Пофiгiст.Можу обмiняти ну хоча б на Елей моську. Давайте Ви менi один Елей,а я Вам жмень три бiметалу в сохранi бомба.
Маю ще набоi(ммг) маузера 39го року в ще кращому сохранi,також бiметал,копанi ))) В планках металевих з живими пружинами !
Камраде Вiкiнг,я би залюбки пiдсказав,але ж не тямлю в них нiчогiсiнько на жаль. На вигляд ЖК бомба,а от чи справжнiй ????
I якщо у Вас там нiчого не садять,то шо Ви,одну рибу споживаете ? Свiтитись од фосфору скоро будеш ))) А я поняв ))) Там САЛО за золото на ура йде )))
Будеш телефонувати куму,привiт передавай !
Я до речi зараз на роботi ))) Працюю в потi чола,не жалiючи живота свого ! Бiдний я,нещасний,i то того всього ще й голодний ))) як вовк.
Вообщем занятий я зараз дуже сильно i злий )))
А коли це ти не злий був на роботi
ASKOT1
Дядьку Пофiгiст.Можу обмiняти ну хоча б на Елей моську. Давайте Ви менi один Елей,а я Вам жмень три бiметалу в сохранi бомба.
Маю ще набоi(ммг) маузера 39го року в ще кращому сохранi,також бiметал,копанi ))) В планках металевих з живими пружинами !
Пардон, а что за "Елей моська" ?! Что -то не врублюсь , что на что менять! П.С. кто же в воскресенье работает, порядочные люди кушают сало!!!
Совi !
Я на роботi завжди злий,бо якщо добрий,то мене нiхто не хоче слухати ))))
Я на роботi завжди злий,бо якщо добрий,то мене нiхто не хоче слухати ))))
А злого слухають?
яка до біса картопля!!!!!!!! я тілоко встав. ще і каву не попив.
Ще й як,стройом ходять ))
Пофiгiсту ! Елей це- Eley Brothers, Ltd., London ))
Царь батюшка ще замовляв ))
Якщо у Вас такий есть,то я насиплю за нього три жменi бiметалу в сохранi ))
я тілоко встав. ще і каву не попив.
Оце так ви спите! Бiлий день надворi
Дядько Консерватор,сонце в задницю пече,а Ви спите ))) Так не довго все проспать,схрон в тому числi )))
Ще й як,стройом ходять ))
За тобою?
А де це Сiбазон?
Ну хто картошку,а хто и другымы диламы
Отак значить ви там про салозапас пiклуетесь
Видно клiматичнi умови благодатнi
Отак значить ви там про салозапас пiклуетесь
Видно клiматичнi умови благодатнi
НЗ САЛОзапас пополняется!Охраняеться,Нууууууууууу,а в вильный час треба троохе и про себе хорошого подумать,а то вдруг война,а я уставший!!!!!!
Нууууууууууу,а в вильный час треба троохе и про себе хорошого подумать,
Обов"язково! Про здоров"я забувати не можна! Треба дрова рубати поки рубаються
Панi Сова ! Сiбазон Дiмедролович картошку напевно копаЕть разом iз Старою )))) Головне,наприглашав нас сюди,а самого нема,це називаЕться - ПРИХОДЬТЕ В ГОСТI КОЛИ НАС ВДОМА НЕМА )))
Ой,дрова дрова дрова ! Я теж люблю рубати дрова,просто жаг як люблю рубати )))))
Камраде Вiкiнг,я би залюбки пiдсказав,але ж не тямлю в них нiчогiсiнько на жаль. На вигляд ЖК бомба,а от чи справжнiй ????
I якщо у Вас там нiчого не садять,то шо Ви,одну рибу споживаете ? Свiтитись од фосфору скоро будеш ))) А я поняв ))) Там САЛО за золото на ура йде )))
Будеш телефонувати куму,привiт передавай !
Нууууууу в свечении есть свои приимущества !Ну на рыбе долго не протянешь! На НЗ САЛОзапас(ТАБУ),але трохе для себе САЛА есть!Так шо САЛО всему голова! !Так шо так!А Куму привет обовьязково передам!
наприглашав нас сюди,а самого нема,це називаЕться - ПРИХОДЬТЕ В ГОСТI КОЛИ НАС ВДОМА НЕМА )))
Точно! Гостi в хату а вони на город
Отредактировано sova (04-09-2011 14:20:16)
Обов"язково! Про здоров"я забувати не можна! Треба дрова рубати поки рубаються
Ооооо бачте мы САЛОнисты понимаем с полуслова,та шо там с полуслова с полу намека !!!!!
Я теж люблю рубати дрова,просто жаг як люблю рубати )))))
А хто ж не любить?
Ооооо бачте мы САЛОнисты понимаем с полуслова,та шо там с полуслова с полу намека !!
А то!
Головне з розумом рубати,а то можна сокиру затупити,а бо ще гiрше - зламати здуру ))))
Сокиру треба змолоду берегти та проводити плановi ТО регулярно )))
Так,мовчу,а то шо то Остапа понЕсло ))
Пiду телефон на зарядку поставлю.
Елей це- Eley Brothers, Ltd., London ))
Царь батюшка ще замовляв ))
Якщо у Вас такий есть,то я насиплю за нього три жменi бiметалу в сохранi ))
Так где ж такой дефицит достать?! Меняю на ганс-котел и бонусом касон ( размер окружности головы впишите в теме). Ибо гильзач нужен ну по-зарез!!!
Кого меняете на ганс котёл и шапку ? Елея что ли ? Так у меня самого его нет ! Или может Вы предлагаете - Вы мне котёл и шапку,а я Вам гильзач в биметале ??? СОГЛАСЕН !
Поскольку у меня башня 60го размера,то касон по кламерам по наруже пожалуйста давайте хотя бы 68см !!! Ну это я на 59ый подшлем натяну. Хотя ...давайте какой есть,на полку поставлю. Только ж касон,а не обод от касона,и желательно М16го )))
За 16го дам ещё шмат САЛА с проростью ! Соглашайтесь,по-моему хороший обмен будет.
Вы здесь » Форум Украинского Фонда Поиска » Привал » Нашёл САЛО , что сним делать 2 .