Форум Украинского Фонда Поиска

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » Форум Украинского Фонда Поиска » Привал » Нашёл САЛО , что сним делать 2 .

Нашёл САЛО , что сним делать 2 .

Сообщений 211 страница 240 из 1000

211

ASKOT1 написал(а):

Я не поняв - КУДИ ВСI ПРОПАЛИ ??? Картошка в усiх ? Розумiю ! А я вже викопав ! Бе бе бе )))

Ну хто картошку,а хто и другымы диламы :love: !А картошка на северах не садыться!бе бе бе

0

212

Привiт друже ! ! ! А шо там у Вас садять,марципани якiсь чи що ? )))
До речi,я там в фотозвiтах фото виклав бiметалевих мосьок,зацiни ! Я радий як слоняра )))
У тебе там як справи друже ?

0

213

ASKOT1

До речi передивився всi 212 моськиних гiльз,якi позавчора припер з лiсу,був неймовiрно здивований(хоча була пiдозра) - майже всi бiметал(сохран бомба) за виключенням 15ти латунних з клеймом ЗВ 39.
Рiдко трапляеться бiметал в чудовому станi,я радий ))) На всiх клейма 60 40,ЗВ 39 Ш,17 39 Ш. На шкасах навiть зберiгся червоний колiр капсуля.
Гiльзи ТТ/ППШ без маркування(виготовленi до 41го року),всi стрiлянi з ТТ.
Гiльзи нагана з клеймами Т 33,Т 37,3В 38.

Меняю пол-мешка мосинских гильз , биметал, в плохом состоянии, на такие же, но "сохран бомба"! и бонусом 15 латунных для коллекции за шмат Сала.

0

214

ASKOT1 написал(а):

Привiт друже ! ! ! А шо там у Вас садять,марципани якiсь чи що ? )))
До речi,я там в фотозвiтах фото виклав бiметалевих мосьок,зацiни ! Я радий як слоняра )))
У тебе там як справи друже ?

Привет Друже!Моськы бомба!А у нас на жаль ничего не садять!Справы норма!РК 1957 года попався але бачу по нему нихто ничего не каже!Жалко якшо уйде,алеж и новодел неохота взять!

+1

215

Дядьку Пофiгiст.Можу обмiняти ну хоча б на Елей моську. Давайте Ви менi один Елей,а я Вам жмень три бiметалу в сохранi бомба.
Маю ще набоi(ммг) маузера 39го року в ще кращому сохранi,також бiметал,копанi ))) В планках металевих з живими пружинами !

0

216

Камраде Вiкiнг,я би залюбки пiдсказав,але ж не тямлю в них нiчогiсiнько на жаль. На вигляд ЖК бомба,а от чи справжнiй ????
I якщо у Вас там нiчого не садять,то шо Ви,одну рибу споживаете ? Свiтитись од фосфору скоро будеш ))) А я поняв ))) Там САЛО за золото на ура йде )))
Будеш телефонувати куму,привiт передавай !

0

217

Я до речi зараз на роботi ))) Працюю в потi чола,не жалiючи живота свого ! Бiдний я,нещасний,i то того всього ще й голодний ))) як вовк.
Вообщем занятий я зараз дуже сильно i злий )))

0

218

А коли це ти не злий був на роботi ^^

0

219

ASKOT1

Дядьку Пофiгiст.Можу обмiняти ну хоча б на Елей моську. Давайте Ви менi один Елей,а я Вам жмень три бiметалу в сохранi бомба.
Маю ще набоi(ммг) маузера 39го року в ще кращому сохранi,також бiметал,копанi ))) В планках металевих з живими пружинами !

Пардон, а что за "Елей моська" ?! Что -то не врублюсь , что на что менять! П.С. кто же в воскресенье работает, порядочные люди кушают сало!!!

0

220

Совi !
Я на роботi завжди злий,бо якщо добрий,то мене нiхто не хоче слухати ))))

0

221

ASKOT1 написал(а):

Я на роботi завжди злий,бо якщо добрий,то мене нiхто не хоче слухати ))))

А злого слухають?

0

222

ASKOT1 написал(а):

Я не поняв - КУДИ ВСI ПРОПАЛИ ??? Картошка в усiх ? Розумiю ! А я вже викопав ! Бе бе бе )))

яка до біса картопля!!!!!!!! я тілоко встав. ще і каву не попив.

0

223

Ще й як,стройом ходять ))

0

224

Пофiгiсту ! Елей це- Eley Brothers, Ltd., London ))
Царь батюшка ще замовляв ))
Якщо у Вас такий есть,то я насиплю за нього три жменi бiметалу в сохранi ))

0

225

консерватор написал(а):

я тілоко встав. ще і каву не попив.

Оце так ви спите!  o.O  Бiлий день надворi ^^

0

226

Дядько Консерватор,сонце в задницю пече,а Ви спите ))) Так не довго все проспать,схрон в тому числi )))

0

227

ASKOT1 написал(а):

Ще й як,стройом ходять ))

За тобою? :flirt: 
А де це Сiбазон?

0

228

Wiking007 написал(а):

Ну хто картошку,а хто и другымы диламы

Отак значить ви там про салозапас пiклуетесь :whistle:
Видно клiматичнi умови благодатнi %-)

0

229

sova написал(а):

Отак значить ви там про салозапас пiклуетесь 
Видно клiматичнi умови благодатнi

НЗ САЛОзапас пополняется!Охраняеться,Нууууууууууу,а в вильный час треба троохе и про себе хорошого подумать,а то вдруг война,а я уставший!!!!!! :dontknow:

0

230

Wiking007 написал(а):

Нууууууууууу,а в вильный час треба троохе и про себе хорошого подумать,

Обов"язково! Про здоров"я забувати не можна! Треба дрова рубати поки рубаються :yep:

0

231

Панi Сова ! Сiбазон Дiмедролович картошку напевно копаЕть разом iз Старою )))) Головне,наприглашав нас сюди,а самого нема,це називаЕться - ПРИХОДЬТЕ В ГОСТI КОЛИ НАС ВДОМА НЕМА )))

0

232

Ой,дрова дрова дрова ! Я теж люблю рубати дрова,просто жаг як люблю рубати )))))

0

233

ASKOT1 написал(а):

Камраде Вiкiнг,я би залюбки пiдсказав,але ж не тямлю в них нiчогiсiнько на жаль. На вигляд ЖК бомба,а от чи справжнiй ????
I якщо у Вас там нiчого не садять,то шо Ви,одну рибу споживаете ? Свiтитись од фосфору скоро будеш ))) А я поняв ))) Там САЛО за золото на ура йде )))
Будеш телефонувати куму,привiт передавай !

Нууууууу в свечении есть свои приимущества :crazy: !Ну на рыбе долго не протянешь! На НЗ САЛОзапас(ТАБУ),але трохе для себе САЛА есть!Так шо САЛО всему голова! :P !Так шо так!А Куму привет обовьязково передам!

0

234

ASKOT1 написал(а):

наприглашав нас сюди,а самого нема,це називаЕться - ПРИХОДЬТЕ В ГОСТI КОЛИ НАС ВДОМА НЕМА )))

Точно! Гостi в хату а вони на город :)

Отредактировано sova (04-09-2011 14:20:16)

0

235

sova написал(а):

Обов"язково! Про здоров"я забувати не можна! Треба дрова рубати поки рубаються

Ооооо бачте мы САЛОнисты понимаем с полуслова,та шо там с полуслова с полу намека :flag:  :blush: !!!!!

0

236

ASKOT1 написал(а):

Я теж люблю рубати дрова,просто жаг як люблю рубати )))))

А хто ж не любить?  :cool:

0

237

Wiking007 написал(а):

Ооооо бачте мы САЛОнисты понимаем с полуслова,та шо там с полуслова с полу намека    !!

А то! :smoke:

0

238

Головне з розумом рубати,а то можна сокиру затупити,а бо ще гiрше - зламати здуру ))))
Сокиру треба змолоду берегти та проводити плановi ТО регулярно )))
Так,мовчу,а то шо то Остапа понЕсло ))
Пiду телефон на зарядку поставлю.

0

239

Елей це- Eley Brothers, Ltd., London ))
Царь батюшка ще замовляв ))
Якщо у Вас такий есть,то я насиплю за нього три жменi бiметалу в сохранi ))

Так где ж такой дефицит достать?! Меняю на ганс-котел и бонусом касон ( размер окружности головы впишите в теме). Ибо гильзач нужен ну по-зарез!!!

0

240

Кого меняете на ганс котёл и шапку ? Елея что ли ? Так у меня самого его нет ! Или может Вы предлагаете - Вы мне котёл и шапку,а я Вам гильзач в биметале ??? СОГЛАСЕН !
Поскольку у меня башня 60го размера,то касон по кламерам по наруже пожалуйста давайте хотя бы 68см !!! Ну это я на 59ый подшлем натяну. Хотя ...давайте какой есть,на полку поставлю. Только ж касон,а не обод от касона,и желательно М16го )))
За 16го дам ещё шмат САЛА с проростью ! Соглашайтесь,по-моему хороший обмен будет.

0

Вы здесь » Форум Украинского Фонда Поиска » Привал » Нашёл САЛО , что сним делать 2 .