Форум Украинского Фонда Поиска

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » Форум Украинского Фонда Поиска » Привал » Нашёл САЛО , что сним делать 2 .

Нашёл САЛО , что сним делать 2 .

Сообщений 151 страница 180 из 1000

151

консерватор написал(а):

я вас агитирую снимать на фото

Ну раз вам так хочется,то я вас пофоткаю в окружении милых вашему сердцу нудисток :flirt:

0

152

ти то пропонуеш спалити сусіду з права хату?! але се дуже добре!

0

153

sova написал(а):

Ну раз вам так хочется,то я вас пофоткаю в окружении милых вашему сердцу нудисток

а можно нудисток без меня? зачем мной место на карте забивать? я и так сам себя вижу в зеркале, если оно в ужасе не убегает.

0

154

Парторг написал(а):

Правельно, ганятись голі дядьки й тітки будуть теж не за тобою. Але ж фото дивитись ти будеш.

Ото ж нехай поганяються. А то наiвний думае,нiбито там самi тiльки дiвчатка з обкладинок  :tired:

0

155

а хтож ще? мені других не треба. най товсті, старі та жахливі в дома сидять і дядькі теж. мені тілько файні молодиці подобаються.

0

156

консерватор написал(а):

а хтож ще? мені других не треба. най товсті, старі та жахливі в дома сидять і дядькі теж. мені тілько файні молодиці подобаються.

Ну раз у человека есть мечта-она должна осуществиться. Согласна вам посодействовать (токмо из большого уважения и симпатии). Нафотаю вас только с самыми достойными и гламурными, все слюной изойдут от зависти :yep:

0

157

та кажуж не треба зі мною. я й так знаю як я виглядаю. нічого цікавого нема. тай гламурних кісо мені теж не треба.  тавй взагалі навіщо ви наполягаєте щоб зніати зі мною? бажаєте мати компромат на мене? :D

0

158

Як ви ото казали? Красно дякую вельмишановний пане i шкода,шо нема смайла з реверансом. То ваша мрiя про того пляжа а не моя.

+1

159

консерватор написал(а):

ти то пропонуеш спалити сусіду з права хату?! але се дуже добре!

Я взагалі про іншого папарацю говорив. А палити хатинку не треба. Мені поряд з домом згарище не треба.

консерватор написал(а):

а хтож ще? мені других не треба. най товсті, старі та жахливі в дома сидять і дядькі теж.

От такі й ганятимуться. :whistle:  А як спіймають, то почнуть бавитись з тобою в цікаві ігри. Наприклад в "котика та білочку".  :smoke:

0

160

sova написал(а):

То ваша мрiя про того пляжа а не моя.

але то я вас заохочую. а ще можна АСКАБАНА якойсь молодиці за сало продати або за раняху, а вона після ще грошей дасть аби тілько ви його назад забрали. і грошей заробите і відпочинок буде не сумний. а після фотоотчєт сюди та розповідь як АСКАБАНА продали та як він назад повернувся.))))))))))))))))))

0

161

Парторг написал(а):

От такі й ганятимуться.   А як спіймають, то почнуть бавитись з тобою в цікаві ігри. Наприклад в "котика та білочку".

хтивий старий збоченець!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11 мені такі забавки не треба. сам з такими грайся. :mad:

0

162

консерватор написал(а):

гламурних кісо мені теж не треба.

Да вже якось устаткуйтеся з бажаннями,чесне слово. Я взагалi буду фотографувати море i небо,хочу альбома поповнити,та й дуже вже магиiчно небеса притягують,навiть серед вулицi можу стати i голову задрати щоб помилуватись. А тут по добротi душевнiй зголосилася вам допомагати так ви ще капризувати починаете.

0

163

консерватор написал(а):

хтивий старий збоченець!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11 мені такі забавки не треба. сам з такими грайся.

Перше: це ти хтивий збоченець.
Друге: я не старий. На себе подивись. :playful:
Третє: вони в тебе згоди не питатимуть - впіймають і будуть гратись.  :rofl:

sova написал(а):

А тут по добротi душевнiй зголосилася вам допомагати так ви ще капризувати починаете.

А він взагалі "галя балувана", весь час харчами перебирає, воду варить та бурчить.

Отредактировано Парторг (03-09-2011 02:10:59)

0

164

Парторг написал(а):

От такі й ганятимуться.   А як спіймають, то почнуть бавитись з тобою в цікаві ігри. Наприклад в "котика та білочку".

Жах звичайно,та що поробиш? Ще нiяка мрiя дарма не доставалася.  :dontknow:

0

165

sova написал(а):

Жах звичайно,та що поробиш? Ще нiяка мрiя дарма не доставалася.

Так буде загартовуватись його нордичний характер.  :D

0

166

sova написал(а):

А тут по добротi душевнiй зголосилася вам допомагати так ви ще капризувати починаете.

добре.згоден. тілько мені будь ласка світлини фортеці.

Парторг написал(а):

я не старий. На себе подивись.

а що я? от як раз я не старий а молодий, а з тебе вже тирса сиптеся.

0

167

Парторг написал(а):

весь час харчами перебирає, воду варить та бурчить.

хтоб ото казав!!!!!!!!!! тай коли я харчами перебирав та бурчав. га? отож що ніколи я не бурчу та харчами не прербираю.

0

168

консерватор написал(а):

а що я? от як раз я не старий а молодий

Угу, молода потворка передпенсійного віку  :D

0

169

Парторг написал(а):

А він взагалі "галя балувана", весь час харчами перебирає, воду варить та бурчить.

Ну то будуть гратися у буркотливого котика i пустотливих бiлочок. Ви там прослiдкуйте,щоб од"iдався поки що,бо бiлочок там буде чимало :glasses:

+1

170

консерватор написал(а):

хтоб ото казав!!!!!!!!!! тай коли я харчами перебирав та бурчав. га? отож що ніколи я не бурчу та харчами не прербираю.

Я й кажу. От зараз: бурчиш, харчами перебираєш та не працюєш.

0

171

Парторг написал(а):

Угу, молода потворка передпенсійного віку

ені до пенсії років 20 якщо вже не більше. :playful:

sova написал(а):

Ну то будуть гратися у буркотливого котика i пустотливих бiлочок. Ви там прослiдкуйте,щоб од"iдався поки що,бо бiлочок там буде чимало

красно дякую вельмишановна пані. але я мабуть піду до схрону, заховаюсь там та буду сидіти. там усе є для комфортного житя, але ніхто мене там не знайде та не дістане .

0

172

консерватор написал(а):

добре.згоден. тілько мені будь ласка світлини фортеці.

Ще й фортецю... Мо ви там списка склали вже? Ви б ото не займалися бозна чим а вирушали за квитками зранку,бо досидитесь,що не буде анi пляжу,анi бiлочок.

0

173

sova написал(а):

не буде анi пляжу,анi бiлочок.

ну то тке. якось переживу се. доречи а де АСКОТ буде сало жарити? по серед пляжа?

0

174

консерватор написал(а):

ну то тке. якось переживу се. доречи а де АСКОТ буде сало жарити? по серед пляжа?

Поняття не маю. Я й без пляжiв обiйдуся, люблю десь побродити,щось пороздивлятись,набратись вражень на рiк уперед.

0

175

Парторг написал(а):

Я й кажу. От зараз: бурчиш, харчами перебираєш та не працюєш.

Мо то отой китайський вiрус так впливае? Ото й забаганки якiсь чудернацькi...

0

176

sova написал(а):

Я й без пляжiв обiйдуся, люблю десь побродити,щось пороздивлятись,набратись вражень на рiк уперед.

то візьміть мінак та погуляйте по фортеці. мо якусь монету або заколку старовинну знайдете, а ще ліпш маленького такого собі ларця з золотими дукачами.

0

177

консерватор написал(а):

то візьміть мінак та погуляйте по фортеці.

Отак менi й дадуть там погуляти! Та й дарма. Я буду торкатися каменiв,що бережуть пам"ять про стародавнi часи i нагадують як швидко плине час для комашки,яка зветься людиною i який вiн поблажливий до творiня ii працi...

0

178

то треба в ночі з свічкою шукати. романтика. ніч , свічка, мінак, а навкруги примари давно минулих часів та стрекіт цикад. а якщо упіймати якусь примару то вона повинна розповісти де отой ларець з золотими дукачами та короною кохнаки коменданта фортеці.

0

179

А таки там повиннi бути примари. Може й справдi пiти? Та мабуть воно там зачинено вночi/

0

180

sova написал(а):

А таки там повиннi бути примари. Може й справдi пiти? Та мабуть воно там зачинено вночi/

звісно повині. яка се стара фортеці і без примар. то вже не старовина фортеця а якесь китайське лайн.. потдєлка корочше.
незнаю як зараз але колись від пляжа понад морем по скелі була стежка що веде у верхній форт. що там зараз незнаю я там був десь у 1987 році.

0

Вы здесь » Форум Украинского Фонда Поиска » Привал » Нашёл САЛО , что сним делать 2 .