я вас агитирую снимать на фото
Ну раз вам так хочется,то я вас пофоткаю в окружении милых вашему сердцу нудисток
Форум Украинского Фонда Поиска |
Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.
Вы здесь » Форум Украинского Фонда Поиска » Привал » Нашёл САЛО , что сним делать 2 .
я вас агитирую снимать на фото
Ну раз вам так хочется,то я вас пофоткаю в окружении милых вашему сердцу нудисток
ти то пропонуеш спалити сусіду з права хату?! але се дуже добре!
а можно нудисток без меня? зачем мной место на карте забивать? я и так сам себя вижу в зеркале, если оно в ужасе не убегает.
Правельно, ганятись голі дядьки й тітки будуть теж не за тобою. Але ж фото дивитись ти будеш.
Ото ж нехай поганяються. А то наiвний думае,нiбито там самi тiльки дiвчатка з обкладинок
а хтож ще? мені других не треба. най товсті, старі та жахливі в дома сидять і дядькі теж. мені тілько файні молодиці подобаються.
а хтож ще? мені других не треба. най товсті, старі та жахливі в дома сидять і дядькі теж. мені тілько файні молодиці подобаються.
Ну раз у человека есть мечта-она должна осуществиться. Согласна вам посодействовать (токмо из большого уважения и симпатии). Нафотаю вас только с самыми достойными и гламурными, все слюной изойдут от зависти
та кажуж не треба зі мною. я й так знаю як я виглядаю. нічого цікавого нема. тай гламурних кісо мені теж не треба. тавй взагалі навіщо ви наполягаєте щоб зніати зі мною? бажаєте мати компромат на мене?
Як ви ото казали? Красно дякую вельмишановний пане i шкода,шо нема смайла з реверансом. То ваша мрiя про того пляжа а не моя.
ти то пропонуеш спалити сусіду з права хату?! але се дуже добре!
Я взагалі про іншого папарацю говорив. А палити хатинку не треба. Мені поряд з домом згарище не треба.
а хтож ще? мені других не треба. най товсті, старі та жахливі в дома сидять і дядькі теж.
От такі й ганятимуться. А як спіймають, то почнуть бавитись з тобою в цікаві ігри. Наприклад в "котика та білочку".
То ваша мрiя про того пляжа а не моя.
але то я вас заохочую. а ще можна АСКАБАНА якойсь молодиці за сало продати або за раняху, а вона після ще грошей дасть аби тілько ви його назад забрали. і грошей заробите і відпочинок буде не сумний. а після фотоотчєт сюди та розповідь як АСКАБАНА продали та як він назад повернувся.))))))))))))))))))
От такі й ганятимуться. А як спіймають, то почнуть бавитись з тобою в цікаві ігри. Наприклад в "котика та білочку".
хтивий старий збоченець!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11 мені такі забавки не треба. сам з такими грайся.
гламурних кісо мені теж не треба.
Да вже якось устаткуйтеся з бажаннями,чесне слово. Я взагалi буду фотографувати море i небо,хочу альбома поповнити,та й дуже вже магиiчно небеса притягують,навiть серед вулицi можу стати i голову задрати щоб помилуватись. А тут по добротi душевнiй зголосилася вам допомагати так ви ще капризувати починаете.
хтивий старий збоченець!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11 мені такі забавки не треба. сам з такими грайся.
Перше: це ти хтивий збоченець.
Друге: я не старий. На себе подивись.
Третє: вони в тебе згоди не питатимуть - впіймають і будуть гратись.
А тут по добротi душевнiй зголосилася вам допомагати так ви ще капризувати починаете.
А він взагалі "галя балувана", весь час харчами перебирає, воду варить та бурчить.
Отредактировано Парторг (03-09-2011 02:10:59)
Жах звичайно,та що поробиш? Ще нiяка мрiя дарма не доставалася.
Жах звичайно,та що поробиш? Ще нiяка мрiя дарма не доставалася.
Так буде загартовуватись його нордичний характер.
А тут по добротi душевнiй зголосилася вам допомагати так ви ще капризувати починаете.
добре.згоден. тілько мені будь ласка світлини фортеці.
я не старий. На себе подивись.
а що я? от як раз я не старий а молодий, а з тебе вже тирса сиптеся.
весь час харчами перебирає, воду варить та бурчить.
хтоб ото казав!!!!!!!!!! тай коли я харчами перебирав та бурчав. га? отож що ніколи я не бурчу та харчами не прербираю.
а що я? от як раз я не старий а молодий
Угу, молода потворка передпенсійного віку
А він взагалі "галя балувана", весь час харчами перебирає, воду варить та бурчить.
Ну то будуть гратися у буркотливого котика i пустотливих бiлочок. Ви там прослiдкуйте,щоб од"iдався поки що,бо бiлочок там буде чимало
хтоб ото казав!!!!!!!!!! тай коли я харчами перебирав та бурчав. га? отож що ніколи я не бурчу та харчами не прербираю.
Я й кажу. От зараз: бурчиш, харчами перебираєш та не працюєш.
Угу, молода потворка передпенсійного віку
ені до пенсії років 20 якщо вже не більше.
Ну то будуть гратися у буркотливого котика i пустотливих бiлочок. Ви там прослiдкуйте,щоб од"iдався поки що,бо бiлочок там буде чимало
красно дякую вельмишановна пані. але я мабуть піду до схрону, заховаюсь там та буду сидіти. там усе є для комфортного житя, але ніхто мене там не знайде та не дістане .
добре.згоден. тілько мені будь ласка світлини фортеці.
Ще й фортецю... Мо ви там списка склали вже? Ви б ото не займалися бозна чим а вирушали за квитками зранку,бо досидитесь,що не буде анi пляжу,анi бiлочок.
не буде анi пляжу,анi бiлочок.
ну то тке. якось переживу се. доречи а де АСКОТ буде сало жарити? по серед пляжа?
ну то тке. якось переживу се. доречи а де АСКОТ буде сало жарити? по серед пляжа?
Поняття не маю. Я й без пляжiв обiйдуся, люблю десь побродити,щось пороздивлятись,набратись вражень на рiк уперед.
Я й кажу. От зараз: бурчиш, харчами перебираєш та не працюєш.
Мо то отой китайський вiрус так впливае? Ото й забаганки якiсь чудернацькi...
Я й без пляжiв обiйдуся, люблю десь побродити,щось пороздивлятись,набратись вражень на рiк уперед.
то візьміть мінак та погуляйте по фортеці. мо якусь монету або заколку старовинну знайдете, а ще ліпш маленького такого собі ларця з золотими дукачами.
то візьміть мінак та погуляйте по фортеці.
Отак менi й дадуть там погуляти! Та й дарма. Я буду торкатися каменiв,що бережуть пам"ять про стародавнi часи i нагадують як швидко плине час для комашки,яка зветься людиною i який вiн поблажливий до творiня ii працi...
то треба в ночі з свічкою шукати. романтика. ніч , свічка, мінак, а навкруги примари давно минулих часів та стрекіт цикад. а якщо упіймати якусь примару то вона повинна розповісти де отой ларець з золотими дукачами та короною кохнаки коменданта фортеці.
А таки там повиннi бути примари. Може й справдi пiти? Та мабуть воно там зачинено вночi/
А таки там повиннi бути примари. Може й справдi пiти? Та мабуть воно там зачинено вночi/
звісно повині. яка се стара фортеці і без примар. то вже не старовина фортеця а якесь китайське лайн.. потдєлка корочше.
незнаю як зараз але колись від пляжа понад морем по скелі була стежка що веде у верхній форт. що там зараз незнаю я там був десь у 1987 році.
Вы здесь » Форум Украинского Фонда Поиска » Привал » Нашёл САЛО , что сним делать 2 .