Форум Украинского Фонда Поиска

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » Форум Украинского Фонда Поиска » Привал » Нашёл САЛО , что сним делать 2 .

Нашёл САЛО , что сним делать 2 .

Сообщений 91 страница 120 из 1000

91

консерватор написал(а):

то був маньяк напевно хтивий, хотел он свои хтиві наміри здійснити але побачивши лопату злакався що над ним здійснится хтивий намір, і втік.. відтоді він своє ім'я покрив соромом і діти плячкть над його судьбою.

Ага-і по лісу тепер труси та ліфчики валяються купами :crazyfun:

0

92

sova написал(а):

Как бегает? Куда? Я в них вообще-то не понимаю,но думаю что машинный.

то просто есть у нас такое чудо как домкрат и он перебрался в киев вот и спросил может он. его трудно перепутать с человеком, черная майка, черніе очки, морда муджахеда и не кошерніе штаньі ДПМ. як побачите такого субєкта смєло бийте лопаткою. та передавайте привіт від нас с парторгом)))))))))))))

0

93

консерватор написал(а):

а мені доречи теж хочется сала на природу тай покопати теж.

Так ото покиньте ви свою роботу хоть на трохи та приiздiть до нас на киiвщину! Сала нашого поiсте i лiси нашi подивитесь. Сiбазона потрусимо трохи... Робота роботою але ж i вгору треба хоч iнколи глянуть,правда ж?

0

94

доречи АСКОТ я тільки що спробував такуж саму квасолю та мушу сказати що в неї є один великий мінус. слоїка важка щоб у ліс тягнути тай мало там її. добре не підїси.

0

95

sova написал(а):

Так ото покиньте ви свою роботу хоть на трохи та приiздiть до нас на киiвщину! Сала нашого поiсте i лiси нашi подивитесь. Сiбазона потрусимо трохи... Робота роботою але ж i вгору треба хоч iнколи глянуть,правда ж?

я вже в відпустку збираюсь. у понеділок ще на працю сходжу, а з четверга напишу заяву. та може і скористаюсь запрошеням. хоча загадувати не буду.

0

96

консерватор написал(а):

то просто есть у нас такое чудо как домкрат и он перебрался в киев вот и спросил может он. его трудно перепутать с человеком, черная майка, черніе очки, морда муджахеда и не кошерніе штаньі ДПМ. як побачите такого субєкта смєло бийте лопаткою. та передавайте привіт від нас с парторгом))))))

Та хай Бог милуе од такоi зустрiчi! Най ходе без ваших привiтань,не хватало ще муджахедов у лiсi зустрiти!

0

97

консерватор написал(а):

я вже в відпустку збираюсь. у понеділок ще на працю сходжу, а з четверга напишу заяву. та може і скористаюсь запрошеням. хоча загадувати не буду.

Так это же просто чудесно!!! Без всяких там загадувань берите билеты до Симферополя на субботу!

0

98

консерватор написал(а):

доречи АСКОТ я тільки що спробував такуж саму квасолю та мушу сказати що в неї є один великий мінус. слоїка важка щоб у ліс тягнути тай мало там її. добре не підїси.

Чого - нормальна квасоля,і в пузі повно,і в штанях тепло :rofl:
Я там в фотозвітах домкрат виклав до речі.

0

99

Парторг написал(а):

Дякую, я тут свою сфотографував.

Камраде Парторг запальничка це чудова,але зауважу що вона зроблена вже в 60их роках,і її конструкція дуже відрізняється від запальнички зразка 37го.
Я завтра при денному освітленні зроблю детальні фото та предявлю на огляд.
Дозвольте запитати - це та люлька яку Ви поламали  :rofl:

0

100

ASKOT1 написал(а):

Я там в фотозвітах домкрат виклав до речі.

я там доречи вже відповів.

0

101

ASKOT1 написал(а):

Дозвольте запитати - це та люлька яку Ви поламали

вона в мене. бо то є моя люлька.
доречи а може сюди спробувати залити інфу по МГ-81?

0

102

Sloboda написал(а):

Ось песик мій тоже сало любить, і любить покусать мацаністів, тому надів намордника

Щось він у вас світлуватий для німця, не ВЕО це часом?

0

103

консерватор написал(а):

вона в мене. бо то є моя люлька.
доречи а може сюди спробувати залити інфу по МГ-81?

Я зараз зайду заберу !!!!!!!!

0

104

Парторг написал(а):

А може це взагалі не його собака ! Сфоткав невідомо де ! Треба ж було з газетою на морді,і шоб число сьогоднішнє було видно :rofl:

0

105

Парторг написал(а):

Чистий ганс, сфоткаю в повний профіль, на слудуючих вихідних, бо вона() охороняє мій Месершмут і мої склядики + курочок на запасному аеродромі.

0

106

А где это болезный Сибазон? Как там его зубы? Кстати,можно еще сала кусочек за щекой держать при зубной боли. Только свежее,не соленое.

0

107

ASKOT1 написал(а):

Дозвольте запитати - це та люлька яку Ви поламали

Ні, це моя люлька.

ASKOT1 написал(а):

Камраде Парторг запальничка це чудова,але зауважу що вона зроблена вже в 60их роках,і її конструкція дуже відрізняється від запальнички зразка 37го.Я завтра при денному освітленні зроблю детальні фото та предявлю на огляд.

Це зрозуміло, мені цікаво було порівняти. Бачив в знайомого запальничку приблизно 52-го року випуску. Від моєї відрізняється більшою вагою та фіксатором, на кришці, куди кремінь вкладати.

0

108

sova написал(а):

А где это болезный Сибазон? Как там его зубы? Кстати,можно еще сала кусочек за щекой держать при зубной боли. Только свежее,не соленое.

та да. я уже бесокоюсь за него. только сало не поможет, сест он его. может он ошол и здался в катівні до дантістів.

0

109

консерватор написал(а):

та да. я уже бесокоюсь за него. только сало не поможет, сест он его. может он ошол и здался в катівні до дантістів.

Я этих дантистов ну ооочень не люблю,но раз уж такая боль,то нужно однозначно лечить а не обезболивать на время. Это сейчас еще пока тепло а вот на холоде и в сырую погоду такая боль может разыграться,что хоть среди ночи в стоматологию беги. Нет хуже боли,чем зубная и ушная. Застрелиться хочется,так болит.

0

110

консерватор написал(а):

Ще не пішов,але думаю завтра таки піде.І правильно зробить.Я думаю Стара його вже туди на вірьовці потягне.

0

111

анаглин на зуб, сиган ковтнув и жду. помогает правда зубов все меньше и меньше.

0

112

Парторг написал(а):

Це зрозуміло, мені цікаво було порівняти. Бачив в знайомого запальничку приблизно 52-го року випуску. Від моєї відрізняється більшою вагою та фіксатором, на кришці, куди кремінь вкладати.

Поки що гляньте тут,в мене така сама Имка Триплекс 1937 http://vintagelighters.ru/category/models/imco/

0

113

консерватор написал(а):

анаглин на зуб, сиган ковтнув и жду. помогает правда зубов все меньше и меньше.

А Ви шо - думали шо їх буде більше і більше  :rofl:  Бігом хапайте Сібазона і біжіть до стоматолога,а то скоро не буде чим САЛО їсти.А мо воно і краще - мені більше залишиться :rofl:

0

114

ASKOT1 написал(а):

а то скоро не буде чим САЛО їсти.

я його розсмокчу :D .

0

115

консерватор написал(а):

я його розсмокчу  .

Кого ???? o.O  Сібазона ????  :rofl:

0

116

Тільки Сові не кажіть,вона мене вб"є. Фото називається "Медитація над САЛОМ" !!!!!!

0

117

ASKOT1 написал(а):

Кого ????   Сібазона ????

ні. він вже старий,мясо жостке та смердить. я взагалі то за сало кажу. а сібазона най хтось другий їсть. маньяк отой що в лісі заблукав наприкляд.))))))))))))))

0

118

консерватор написал(а):

ні. він вже старий,мясо жостке та смердить. я взагалі то за сало кажу. а сібазона най хтось другий їсть. маньяк отой що в лісі заблукав наприкляд.))))))))))))))

Ну якщо маньяк на нього нападе - то нехай тоді сам від Сібазона і відбивається :hobo:

0

119

ASKOT1 написал(а):

Медитація над САЛОМ"

а чому вдіта не по формі? де флек? справжній чорний ахрєногол повинен ходити у флеку і тілько у флеку. бо у другом нє кошєрньій фєнь-шуй ходити по лісу та шукати. дід хабарь знахідок не дасть.

0

120

консерватор написал(а):

а чому вдіта не по формі? де флек? справжній чорний ахрєногол повинен ходити у флеку і тілько у флеку.

Все, що не флектарн, не есьм кошерно. (с) консерватор.
Ну хз, шастаю в DPM-і і не скаржусь. :playful:

0

Вы здесь » Форум Украинского Фонда Поиска » Привал » Нашёл САЛО , что сним делать 2 .