Форум Украинского Фонда Поиска

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » Форум Украинского Фонда Поиска » Привал » Нашёл САЛО , что сним делать 2 .

Нашёл САЛО , что сним делать 2 .

Сообщений 841 страница 870 из 1000

841

розлабся, візьми кусочок сала посмакуй.... "Не гальмуй снікерсуй".... і життя наладиться

0

842

Да я i не напрягався ))) Але.... САЛА все одно можна пожувати )))

0

843

Доброго вечора шановному товариству!
Щось тут останнім часом дуже тихо... Де всі поділись?

0

844

Парторг написал(а):

Де всі поділись?

де-де. сало жруть по кутках!

0

845

ну да ))) жеремо потихеньку ! ! ! А шо ???

0

846

ага,  жремо. а шо ще робить?

0

847

ASKOT1 написал(а):

ну да ))) жеремо потихеньку ! ! ! А шо ???

TAHKICT написал(а):

ага,  жремо. а шо ще робить?

як се що?! до мене на скляд швиденько здати щоб не псувалось!

0

848

бачили ми той скяд він жеж дерев*яний !
під сало треба щьоб мурований -кам*яний та щей броньованою бляхою зверху

0

849

консерватор написал(а):

до мене на скляд швиденько здати щоб не псувалось!

Щоб його там твої миші - мутанти зжерли?  Нах таке щастя.

0

850

Парторг написал(а):

Щоб його там твої миші - мутанти зжерли?  Нах таке щастя.

то в тебе миші є бо ти котів заводиш, а в мене нема том і котів теж нема. їжачок є, а мишей нема.

0

851

консерватор написал(а):

то в тебе миші є бо ти котів заводиш, а в мене нема том і котів теж нема. їжачок є, а мишей нема.

Якраз в мене мишей і немає, а останнього кота я не заводив - він сам прийшов.

0

852

Парторг написал(а):

Не знаю, не бачив.

Будь-ласка камраде Парторг - ось мій маленький котик на ім"я Тузік :cool:  Це до речі один із сімох :jumping:

0

853

консерватор написал(а):

як се що?! до мене на скляд швиденько здати щоб не псувалось!

Ага - розігнались  :D

0

854

ASKOT1 написал(а):

Будь-ласка камраде Парторг - ось мій маленький котик на ім"я Тузік   Це до речі один із сімох

бо іньші шість на коврі намальовані.

0

855

консерватор написал(а):

бо іньші шість на коврі намальовані.

То в мене така скатертиночка на кухні :playful: А котів в мене таки семеро  :D без отої скатертинки.

0

856

ASKOT1 написал(а):

Будь-ласка камраде Парторг - ось мій маленький котик на ім"я Тузік   Це до речі один із сімох

Маленький такий котик. В мене тільки два кота. Хочу ще собакена доброго завести.

0

857

Парторг написал(а):

Маленький такий котик. В мене тільки два кота. Хочу ще собакена доброго завести.

Ну да - маленький !!!! Я б сказав кошенятко ще - навіть року ще нема ! А навіщо Вам собакен ??? Хоча я догадуюсь :D

0

858

ASKOT1 написал(а):

А навіщо Вам собакен ??? Хоча я догадуюсь

Правильно здогадуєтесь, правда паркана теж доведеться переробити, бо деякі особистості колись точно знесуть.
Бо хочу завести такого звіра:

0

859

Парторг написал(а):

Бо хочу завести такого звіра:

:cool:  Красень  :cool:

0

860

sova написал(а):

Красень

Головне щоб котів не рвав.

0

861

Парторг написал(а):

Головне щоб котів не рвав.

То вже від виховання залежить. Скільки разів бачила яким сумним поглядом проводжає отакий собі песик наглючого кота,що неспішно дефілює у нього перед очима-а порвати виховання не дає. Погляд, сповнений всесвітнього жалю,на хазяїна-а може хоч разочок? Гірке зітхання,з-під лоба ще раз на кота-нічого,ось буду я без ремінця...

0

862

sova написал(а):

То вже від виховання залежить. Скільки разів бачила яким сумним поглядом проводжає отакий собі песик наглючого кота,що неспішно дефілює у нього перед очима-а порвати виховання не дає. Погляд, сповнений всесвітнього жалю,на хазяїна-а може хоч разочок? Гірке зітхання,з-під лоба ще раз на кота-нічого,ось буду я без ремінця...

в мене була трохи інша історія... Якось батькові віддали боксера, приблизно 4-х річного віку. Все б було просто гут, але він ніяк не міг ужитись з котами. Поки він у мене жив (6 років....) в мене не було жодного кота  і в сусідів вони з завидною регулярністю безслідно зникали.

0

863

І от що ти йому зробиш? Свариш а він в очі не дивиться,зітхає так тяжко,наче усі гріхи людства не себе узяв,а крадькома з-під насуплених брів нову жертву видивляється.

0

864

Парторг написал(а):

Поки він у мене жив (6 років....) в мене не було жодного кота  і в сусідів вони з завидною регулярністю безслідно зникали.

а ти його годувати не пробував. кажуть допомога.

0

865

Дивно,в мене собаКени з котами мирно живуть. Правда нiмець, коли молодшим був,сусiдських котiв пробував якось виховувати )))

0

866

Старику Похабичу )))
Будеш знати що робить на випадок тривоги ))

0

867

ASKOT1 написал(а):

Старику Похабичу )))Будеш знати що робить на випадок тривоги ))

а якщо стоматолог жынка. за що треба хапати? за цицьки?)))))))))))))))))))

0

868

О ! Добрий ранок ))) дядечку ! Як спалось ? )))

0

869

ASKOT1 написал(а):

О ! Добрий ранок ))) дядечку ! Як спалось ? )))

тай вам доброго ранку.а спалось добре тілько мало

0

870

То лягайте ще спати,а то ж Ви не виспались )))) I нехай Вам присниться хтось волохатий ))) бу га га ! ! !

0

Вы здесь » Форум Украинского Фонда Поиска » Привал » Нашёл САЛО , что сним делать 2 .