Форум Украинского Фонда Поиска

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » Форум Украинского Фонда Поиска » Привал » Нашёл САЛО , что сним делать 2 .

Нашёл САЛО , что сним делать 2 .

Сообщений 811 страница 840 из 1000

811

ну то я вже твого загибликом нарік.

0

812

консерватор написал(а):

ну то я вже твого загибликом нарік.

Пост №810 почитай, може допоможе.  :playful:

0

813

а мені кіт не треба, в мене мишей нема, а ось в тебе є. бо ти загиблика ще завів бо один не може усіх мишей зловити.

0

814

ПрЮвiт шановнi. A ось i я ))) Веду прямий репортаж з пляжу,вирiшив ось ще трохи покупатись та позагоряти,поки ще тут.
Сьогоднi в 20.00. ту ту додому,до хати ! Так шо ждiть та замовляйте оркестр ))))

0

815

ASKOT1 написал(а):

Веду прямий репортаж з пляжу

то де голі дівчата з великими цицьками?????????

0

816

Голих дiвчат iз великими цицьками мишi зжерли )))))
А я до речi вже кинув,останнiй в цьому роцi,погляд на безкрайню гладь моря,вiдчув важнiсть цього моменту,спакував валiзу та чекаю на вихiд. Вийдемо години в двi,краще думаю припхатись ранiше,нiж доганяти потяг )))

0

817

ASKOT1 написал(а):

Вийдемо години в двi,краще думаю припхатись ранiше,нiж доганяти потяг )))

електричкою до владіславовки чи до джанкою. там все єдно усі потяги зупиняються на довго. так що наздоженете.
бочку не забули?

0

818

Йой,забув бочку ! Наступного року вiзьму побiльше САЛА,щоб собак приручити,та спробую бочечку забрати.
Взагалi в iдеалi було би оселитись в тiй хатинцi на час вiдпустки та плавно уговорити власника,але се зразу бiля фортецi,я уявляю яка там цiна на житло.
Я до речi таких бочок надибав аж 8(вiсiм) штук !!! Кажуть в часи ВМВ в фортецi сидiли австрiйськi вiйська,от вiд них i залишилось ! А сохран бочок ого який - як новi !
Наступного разу буду селитись туди,де побачу бочку,а там побачимо )))

0

819

ASKOT1 написал(а):

Йой,забув бочку

ну то вертайтесь поки ще є час. але без бочки ми вас до дому не пустимо. хоча в вас вже оселі нема. ми троха у гості зайшли та перевірили запас сала. смачне сало було. так що можете не поспішати.

0

820

Ну то я значить прусь до Вас пане Консерваторе жить ! Раз у мене вже оселi нема,буду жить у Вас ! Накривайте стiл та замовляйте оркестр для зустрiчi.
Ви радий ????? ))))

0

821

ASKOT1 написал(а):

Ви радий ????? ))))

чому мені не радіти? радий! будете мені по господарству допомагати, але до скляду не допущу.

0

822

Чому це не пустите ??? Я нiчого брати зi склЯду не буду. Вiрте менi,я дуже дуже чесний ))))

0

823

ASKOT1 написал(а):

Чому це не пустите ??? Я нiчого брати зi склЯду не буду. Вiрте менi,я дуже дуже чесний ))))

от тому що чесний і не пускатиму. бо ніякого навару не буде. я коли до скляду заходжу то обовязково щось та принесу та покладу. тому в мене і є скляд.

0

824

Ото ж бачите ! А в мене нема нiчого,бiдний я нещасний ((( Дайте трохи хабара )))

0

825

Забув,i САЛА шматок ще вишлiть менi пане Консерваторе.Ну дуже треба ! ! ! Рятуйте )))

0

826

Парторг написал(а):

От така звірюга приблудилась. СамЄць однако.

Ух ти ж який смугастий! Окрас шикарний,дуже гарний коте :cool:

0

827

консерватор написал(а):

бо тілько котів що приблудилися загибликами нарікають.

Ніколи про таке не чула. Хіба можна так зневажливо до котів ставитись?  :no:

0

828

sova написал(а):

Ух ти ж який смугастий! Окрас шикарний,дуже гарний коте

У мене кращий  :jumping:

0

829

ASKOT1 написал(а):

У мене кращий

Не знаю, не бачив.  :no:

sova написал(а):

Ніколи про таке не чула. Хіба можна так зневажливо до котів ставитись?

То в нього такі йеротичні хвантазії... Певно коли з ним у котика та білочку бавляться то загибликом кличуть.  :D

+1

830

Парторг написал(а):

Не знаю, не бачив.

Сфоткаю то побачите.Його нема вдома зараз :dontknow: Нажерся курячих ший та урив кудись на гульки :D

0

831

Пане Парторг а Ви не знаєте куди це дівся дядько Консерватор ??? Я щось переживаю :glasses:

0

832

ASKOT1 написал(а):

куди це дівся дядько Консерватор ??? Я щось переживаю

див. пост №829...

0

833

sova написал(а):

див. пост №829...

І що там в ньому ????? Я щось не второпав  :dontknow:

0

834

ASKOT1 написал(а):

не знаєте куди це дівся дядько Консерватор ??? Я щось переживаю

та тут я, тут. вчора на хортиці був, а сьогодня троха погуляли. парторг обіцяв звіт зробить, бо він був штатним папараци.)))))))

0

835

Добрий вечiр камраде Консерватор. Ну i як там на Хортицi ???

0

836

консерватор написал(а):

та тут я, тут. вчора на хортиці був, а сьогодня троха погуляли. парторг обіцяв звіт зробить, бо він був штатним папараци.)))))))

Папараця на цьому світі оди і звати його йемоцентрег. Так що не тринди. Не візьми я фотоаппарат - не було б звіту.
Фото будуть пізніше, якщо встигну - то може й сьогодні.

Отредактировано Парторг (18-09-2011 21:37:22)

0

837

не не візми ти камеру то робили б телефоном, хоч і не кошерний фень-шй але хоч так.

0

838

0

839

Пане Консерваторе доброго вечора ! З Вами розмовляє величезна хвора падлюка :D  :D  :D

0

840

Я шось не поЙняв ! ! ! А шо се за тиша в САЛI ? ? ? ГА ? ? ? Менi шо з самим собою балакати ? ? ? ))))

0

Вы здесь » Форум Украинского Фонда Поиска » Привал » Нашёл САЛО , что сним делать 2 .