Форум Украинского Фонда Поиска

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » Форум Украинского Фонда Поиска » Привал » Нашёл САЛО , что сним делать 2 .

Нашёл САЛО , что сним делать 2 .

Сообщений 781 страница 810 из 1000

781

Ага,шукайте ! Панi Сова поперевертала уже не тiльки брили,навiть пiд всi малесенькi камiнцi позаглядала,вже робить пiдкопи пiд вежами,вся охорона вже гнать нас мiтлами буде.
Ви не вдавайте пане Консерватор що не пам'ятаете,колiться де хабар,а я Вам дам за це великий шмат священного САЛА,ну скажiмо 3(три) кiлограми,я думаю се величезний шматок )))

0

782

та який то великий шматок. то так слїьози. корочше. шукайте брилу схожу торха на верблюда але без голови та ніг, вона плесковата така. так ось під нею на глибені десь з метр глек.

0

783

Погоджуйтесь та не вередуйте )))) То величезний шмат !
ПиСи: а куди се дiлись пан Парторг та Преторiан ??? Може ми iх того,злегенька розстрiляемо за прогули ? I нагадайте пану Преторiану про внески,тiльки ж не Вам,а менi на склЯд )))

0

784

ASKOT1 написал(а):

I нагадайте пану Преторiану про внески,тiльки ж не Вам,а менi на склЯд )))

внески він зробив. я самолічно куштував сало. добре,смачне та багато. так що не переймайтесь через се, спокійно відпочивайте та шукайте глек. він там є. тілько ретельніш треба шукати.

0

785

А як се Ви замовчували що пан Преторiан внески внiс ??? Га ? ))) Чого прЯдсЯдатель не в курсi справи,та не бачив того САЛА в очi.
I де Парторг ?
ПиСи : ну нема глека,нема хоч плач ! ! ! Де глек ??????

0

786

ASKOT1 написал(а):

А як се Ви замовчували що пан Преторiан внески внiс ??? Га ?

то їжте яблука. там залізо. я преторіана особисто у партію прийняв. якщо не памятаєте то нагадую що  старой темі і світлини були.
ось вона доречі.

0

787

Спитаю ще раз - ДЕ ПАРТОРГ ????? Признавайтесь куди Ви його дiли ??? ))))

0

788

ASKOT1 написал(а):

ДЕ ПАРТОРГ ?????

де, де? миші з'їли. ось де.

0

789

доречи ви коли додому збираєтесь? бо щось ви загостювались вже там. додому треба. бо нам тут без вас сумно.

0

790

Завтра додому,в 20 годин потяг,в суботу буду дома !
А вiдповiдь ''мишi з'iли'' мене не влаштовуе,як вони могли Парторга зжерти ? Се байки )))

0

791

ASKOT1 написал(а):

Завтра додому,в 20 годин потяг,в суботу буду дома !А вiдповiдь ''мишi з'iли'' мене не влаштовуе,як вони могли Парторга зжерти ? Се байки )))

ну нарешті, а то вже загулялися ви там. доречи ви памятаєте що бочку вермахта мені обіцяли привезти! то привезіть бо усе сало в вас віднімуть.
а парторга дійсно миші з'їли, він у клуню по гарбузи пішов а там миші як напали та усього з'їли.

0

792

Полiз я по бочку,так мене ледь собаки не зжерли.А собаки тут як ведмедi величезнi,облом з бочкою.
Так шо прийдеться тiшитись попiльничкою у виглядi черепахи. Там якраз на двi цигарки,будете з Парторгом вдвох курити )))

0

793

I таки не вiрю я шо Парторга зжерли мишi. НЕ ВIРЮ ! ! !

0

794

ну хуч вірте хуч ні, але воно так і є.
а собаку треба було троха салом підгодувати. він би після сала як кошенятко лягідне був.

0

795

Собаку?!!! Салом?!!!Да я вас!!!!...

0

796

Старик Похабыч написал(а):

Собаку?!!! Салом?!!!Да я вас!!!!...

ну не апалсинками ж його підгодовувати?

0

797

Ви шо,тут самому мало САЛА,ще собацi давать ! А апалЬсинками та персиками можна було б,це ж кримськi собаки,повиннi таке жерти,схожу вночi спробую ))))

0

798

ASKOT1 написал(а):

А апалЬсинками та персиками можна було б,це ж кримськi собаки,повиннi таке жерти,схожу вночi спробую ))))

але салом ліпше. так що день чи два на дієті посидите але бочку привезіть.

0

799

Незабудьте и про меня, я тоже заказывал бочку!!! Ей, до выходных САЛО может испортится!

0

800

ASKOT1 написал(а):

Спитаю ще раз - ДЕ ПАРТОРГ ????? Признавайтесь куди Ви його дiли ??? ))))

Та нікуди мене не діли, тут я. Зайнятий був трохи, тому й не писав тут.

ASKOT1 написал(а):

I таки не вiрю я шо Парторга зжерли мишi. НЕ ВIРЮ ! ! !

Правильно, не вірте консерватору. То в нього такі єротичні хфантазії про мишей, та й взагалі він збочинець хтивий.

0

801

Фух ! Се добре шо Ви тут,а то Консерватор мене вже налякав !
Я не зрозумiв трохи,до котика та бiлочок у нього добавились ще й мишi ??? Та й правда тодi збочинець ! Ги ги ги )))))

0

802

ASKOT1 написал(а):

Се добре шо Ви тут,а то Консерватор мене вже налякав !

Не звертайте уваги, він потриндіти любить. :whistle:

ASKOT1 написал(а):

Я не зрозумiв трохи,до котика та бiлочок у нього добавились ще й мишi ??? Та й правда тодi збочинець ! Ги ги ги )))))

Та хз... Може ам хтось з ним й грався в котика та білочку та хтивих мишенят.
А от у мене поповнення в протимишиній та протисобачій обороні.

Отредактировано Парторг (15-09-2011 22:38:15)

0

803

А що це за оборона у Вас? Загін їжаків-ніндзя?)

0

804

sova написал(а):

А що це за оборона у Вас? Загін їжаків-ніндзя?)

Гірше, мій котяра сусідських блоховозів ганяє.....

0

805

Ну а поповнення яке? Подружку привів? Будь яку не приймайте-питайте родословну)

0

806

sova написал(а):

Ну а поповнення яке? Подружку привів? Будь яку не приймайте-питайте родословну)

http://s50.radikal.ru/i130/1109/cd/3443701d3ae4t.jpg
http://s50.radikal.ru/i130/1109/cd/3443701d3ae4.jpg

От така звірюга приблудилась. СамЄць однако.

Отредактировано Парторг (16-09-2011 00:03:01)

0

807

Парторг написал(а):

От така звірюга приблудилась. СамЄць однако.

то каструй його щоб сало не смерділо. на новий рік як раз заколеш та поласуєш.

0

808

консерватор написал(а):

то каструй його щоб сало не смерділо. на новий рік як раз заколеш та поласуєш.

Тебе скоріше того... Це тільки ти на таке здатен - каструвати та жерти котів, шаурмян хтивий.

0

809

ну то ти в нас котячий папа.
чув парторг а ти часом нового кота не загибликом назвав? бо тілько котів що приблудилися загибликами нарікають.

0

810

консерватор написал(а):

чув парторг а ти часом нового кота не загибликом назвав? бо тілько котів що приблудилися загибликами нарікають.

Свого загибликом назвеш. Хоча тобі не світить власного кота завести... В тебе тільки хтиві миші водяться та їжаки-алконавти. :rofl:

0

Вы здесь » Форум Украинского Фонда Поиска » Привал » Нашёл САЛО , что сним делать 2 .