Форум Украинского Фонда Поиска

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » Форум Украинского Фонда Поиска » Привал » Нашёл САЛО , что сним делать 2 .

Нашёл САЛО , что сним делать 2 .

Сообщений 721 страница 750 из 1000

721

Ну звiсно шо буду доповiдати ))) Завтра йдемо до фортецi,a сьогоднi був ознайомлювальний день.

+1

722

Фотоотчёт для тех кто на море. Аскабан, ракушки не погрызи. :jumping:
Две судьбы на фронте у солдата,   Как Бог даст — убит или живой...

Отредактировано Старик Похабыч (11-09-2011 23:49:22)

0

723

Дай Бог,чтобы смертники прочлись... Ещё для двоих воинов война окончилась.

0

724

Володя,жаль что не поехал,но тешусь мыслями что на следующее воскресенье и понедельник(я эти дни ещё дома буду) получится съездить.Что ты на это скажешь ???

0

725

ASKOT1 написал(а):

Володя,жаль что не поехал

А я підчеревини, піджареної,  з собою до речі взяв, так шо ти вдвічі пролетів.

0

726

консерватор написал(а):

я буду учавствовать. и оказьівать безвоздмездную, тобто даром, помощ за 75 братских процентов от изятого.

. Пока шокували Аскобана  потрібно діяти, зустрічаємося в м.Києві, на центральному вокзалу, хто за і готові приняти участь в акції, пишіть в ЛС, я вишлю час зустрічи і день, а також "пароль". Час діяти !!!.

0

727

ASKOT1! ASKOT1! вызывает центр! ASKOT1 ответе центру! почему не выходите на связь? если не прекратите хулиганить мы отозвем вас назад и будем судить военно-полевым трибуналом!
чтоб к 19 00 был полный отчет о проделаной работе!!!!!!!

0

728

консерватор, Ті с намьі ? Или с Аскобаном? Мі с Партизаномъ, вывели связь, так что скоро посетимъ закрома его и вилучимь цынносты, точныше  єкспроприыруем.

0

729

Sloboda написал(а):

Ті с намьі ?

ну звісно що з вами. от я полюбляю усякі експроприації та налоти. щоб можна було потрощити, полямати, та й собі щось у господарство потрібне узяти.
хоча з другого боку шкода мені аскабана. приїде, побаче, буде плякати. ну то тке. то минется. він знов салом обросте. так що більш не вагаюсь та йду з вами.

0

730

Ах то Ви так ! Тiльки я за порiг Ви надумали закрома моi труснуть ? Да ? Ну начувайтесь зрадники )))) Думав оце трохи фоток викласти щоб Ви глянули - але тепер не буду,нехай покортить Вас всiх )))
А фортеця - це просто велич та чудо фортифiкацiйних споруд ! Пробув майже весь день там !

0

731

Ось поки що така фоточка - по дорозi до фортецi запримiтив таку бочечку,використовують в якостi резервуару для води.Вермахт ! ! !

0

732

ASKOT1 написал(а):

по дорозi до фортецi запримiтив таку бочечку,використовують в якостi резервуару для води.Вермахт ! !

ну то заберіть, а як приїдете то мені подаруєте сувеніра.

0

733

А як же я привезу того сувенiра,вона велика та тяжка напевно ???

0

734

Мабудь в тій бочці СяЛо б зберігалося добряче ......

0

735

ASKOT1 написал(а):

А як же я привезу того сувенiра,вона велика та тяжка напевно ???

ну не дуже вона важка, а везти її просто. обмотати газетами щоб не подряпали та не пом'яли, зробити з шворки ручку та з собою у поїзд як чаймайдан.))))))))))))))

0

736

ASKOT1 написал(а):

якщо пообiцяете менi що не будете буянити,поки мене не буде - я привезу Вам сувенiрчик ))))

А мені, друже, привези цвЄточЄк алЄнькій....  :flirt:

Оце сказала, і анєкдота пригадала...  :D

0

737

Старуха Шапокляк написал(а):

А мені, друже, привези цвЄточЄк алЄнькій....

а старий що вже втік? :D

0

738

консерватор написал(а):

а старий що вже втік?

Скажу по сєкрєту - цвєточєк для старого... ;)
Просто він сам стісняється попросить.
Тіки тсссс! Єслі шо, я вам нічо не казала. :whistle:

0

739

Старуха Шапокляк написал(а):

Скажу по сєкрєту - цвєточєк для старого...  Просто він сам стісняється попросить.

ну якщо йому то се святе.ось троха від мене.
http://www.yapfiles.ru/files/290992/205599680.gif
http://www.yaplakal.com/uploads/post-36-13158058826652.gif
http://www.yapfiles.ru/files/290979/gifanimation53.gif
http://www.yapfiles.ru/files/287690/animacia3.gif

0

740

Ось малесенький початок фотозвiту,лежу просто зараз на пляЖу,робити нiчого,бо САЛА з собою не взяв)))ось i вирiшив викласти - це башта Фредерiко Астагвера(Портова) та храм дванадцяти апостолiв. Мимо них лежить дорога до пляжу.

0

741

Аскот1

И мне такую Вермахтовскую бочечку, хороша для засолки САЛА.

0

742

Я сам дивуюсь,але сьогоднi,iдучи з магазину,я надибав ще три такi бочки Вермахту ! ! !  Цiкаво було б ще на горища заглянути )))

0

743

ASKOT1 написал(а):

Я сам дивуюсь,але сьогоднi,iдучи з магазину,я надибав ще три такi бочки Вермахту ! ! !  Цiкаво було б ще на горища заглянути )))

то у чому справа? у вечорі з ліхтариком швиденько на горище та по клуням. тим більш є кому на атасі постоять тай нести помічник є. доречи друже ви не забули що одну бочку ви мені повинні привезти як сувенір. та ще одну партизан проств, ну і себе не ображайте, візьміть оті дві що лишились. одну з них старому подаруєте най старий порадіє троха.

0

744

консерватор написал(а):

одну з них старому подаруєте най старий порадіє троха.

Згоден! А в середыну сала напхайте, щоб не гуділа на вітрі!

0

745

Старик Похабыч написал(а):

А в середыну сала напхайте, щоб не гуділа на вітрі!

а мо ліпше ось такий негадайлик?
http://www.yapfiles.ru/files/290014/5812945244_9a3f44b488_o.gif
і для очей приемно і на дотик файна.

0

746

Старушка,було з нами їхать,тут чудовиськ на усі смаки)). Навезла б Старому сувенірів-цілий рік би дякував)) Та що не кажіть а нема відпочинку без мд і лопати! Усі люди як люди-за гідом ходять,слухають шо він їм бубонить а я як та курка гребуся шльопанцями та руками копирсаюсь у їх за спинами-мо хуч щось археологи не вибили?

0

747

треба було прибор брать. вечором та рано враці монетки ,рижики шукать..

0

748

вечором та рано враці монетки ,рижики шукать..

то не кошерний фень-шуй. в ночи треба з свічкою, та замотавшись у біле простирадло.щоб за привід приймали та не заважали шукати.))))))

0

749

треба було прибор брать. вечором та рано враці монетки ,рижики шукать..

Даааааааааааа точно!А ще шматок САЛА шоб прыбор змащуваты........................от тоди рыжье буде перты як у дым :blush: !Ходы тике з прыбором ,а воно на САЛО саме из земли выскакуе!!!!

0

750

Старик, то твоя старуха на відео , засвітилась, якшо так, то зовсім вона не старуха, я б з такою, заліг в спячку, прикривши пузом волохатим.

0

Вы здесь » Форум Украинского Фонда Поиска » Привал » Нашёл САЛО , что сним делать 2 .