Іноді для того щоб стало краще треба пройти через повний 3,14ць.
Мало ми вже проходили? Чи то ще не повні були?
Форум Украинского Фонда Поиска |
Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.
Вы здесь » Форум Украинского Фонда Поиска » Привал » Нашёл САЛО , что сним делать 2 .
Іноді для того щоб стало краще треба пройти через повний 3,14ць.
Мало ми вже проходили? Чи то ще не повні були?
В мене також iдея присутня панове ! Буду ходити в лiс в галiХве, гiмнастерцi,пiлотцi та чоботях.
Це ж не камуфляж ? Нi не камуфляж.))))
Ну або у формi Вермахта ))) Та буду жерти САЛО,яйко i млеко ))
Аскот1
САЛО, яйка и млеко...до первых партизан!!! Пиф-паф и Abgemacht !
САЛО, яйка и млеко...до первых партизан!!! Пиф-паф и Abgemacht !
та які партизани? вони від одного вигляду аскота розбіжатся по усїму лісі, що й до купи не збереш.
В мене також iдея присутня панове ! Буду ходити в лiс в галiХве, гiмнастерцi,пiлотцi та чоботях.
В мене ідея краща! перевдягаемся, гриміруемся під поранених, і по селах сало випрошувать!
а я флек синим и коричневьім маркером в законопослушньій вид превожу.
Отредактировано консерватор (09-09-2011 21:01:28)
А у нас в городе местный дурачек есть,зимой и летом во флектарне ходит. Интересно как ему объяснят,что он закон нарушает?
Консерватор
Верно сказал, разбежатся партизаны, увидя Аскот1 в лесу за жаркой на костре САЛА !!! А вы, судя по имени, любитель консерв??? Или полчитатель консерватории??? На чем играете-с?!
полчитатель консерватории??? На чем играете-с?!
имено консерватории. у меня такая консерватория хорошая скопилась что смотрю и радуюсь. а играть я люблю на МГ-34.
Старик Похабыч
Ранеными ходить по селах и выпрашивать САЛО, не хорошая идея, местные сдадут! Не успеете и до конца села дойти, как заметут, застукают!!!
Консерватор
Дайте и мне, хоть разок, поиграть на МГ-34 ! А кстати, а где это запропастился Волохате Пузо ( что, в действительности, кто-то видел?) и летчик Мессершмидта - это одно и тоже лицо?! Наверное сдался в плен партизанам за последний кусок САЛА?
Добрий день всiм !!! Ось зайшов на хвилиночку сказати що я вже сиджу в автобусi,прямую до столицi,а там на потяг i ту ту ту до Сiмферополя.
Страшно подумати,але потягом останнiй раз користувався в далекому 92му роцi i весь цей час мене мучила ностальгiя за граненими стаканами в пiдстаканниках,не знаю правда чи маються ще вони там,чи нi !
Чого пишу спитаете Ви ? А я Вам вiдповiм - по-перше я не знаю чи буде там мобiльний зв'язок,по-друге,якщо не буде - я таки буду за Вами всiми сумувати,а саме головне - я переживаю що дядько Консерватор, скориставшись моею вiдсутнiстю,заграбастае все партiйне САЛО,так що наглядайте тут за ним,щоб не наробив дурниць ))))
ПиСи: Консерваторе ! Хтивим Партизанам МГ 34 не давати нi в якому разi,не вiддасть,скаже що згубив )))
ПиСи 2: я все таки думаю що зв'язок там буде,i я буду заходити сюди ! Фотозвiт поки що не обiцяю,буду заходити з телефону,хоча...якщо вийде пару фоток завантажити,то викладу. Ну фотоапарат я звiсно взяв - нормальний фотозвiт зроблю коли буду дома.
ПиСи 3: не скучайте,хоча знаю що не будете )))
Отредактировано ASKOT1 (10-09-2011 14:44:16)
Щасливої дороги вам!
А я Вам вiдповiм - по-перше я не знаю чи буде там мобiльний зв'язок,по-друге,якщо не буде - я таки буду за Вами всiми сумувати,а саме головне - я переживаю що дядько Консерватор, скориставшись моею вiдсутнiстю,заграбастае все партiйне САЛО,так що наглядайте тут за ним,щоб не наробив дурниць ))))
До САЛА Консерватора пускати не будело, тай він не полізе туди, пару сюрпризів йому там я думаю залишили. Найбільшу дурницю яку він може зробити - це лягти спати о 23:00.
А хтивих партизан, охочих до чужих МГ 34 виловити не так і проблематично, тай навіщо їх виловлювати - самі прийдуть.
Добрий день всiм !!! Ось зайшов на хвилиночку сказати що я вже сиджу в автобусi,прямую до столицi,а там на потяг i ту ту ту до Сiмферополя.
друже привези мені троха генуезького золота та діамантів які ти викопаєш незабаром.
я згоден на 15 відсотків замість звичайних 75 братських.
Спасибi за побажання друже Парторг !
А я вже до речi припхався до потягу та загрузився до вагону.
А,забув сказати,стакани в пiдстаканниках в наявностi,УРА !!!
ПиСи:фото з телефону,може якiсть погана,але не втримався )))
Привiт друже Консерватор ! Лежу як кабанюра на другiй полицi i пишу ось. Золота не буде,прибор та лопату не брав ))),але якщо пообiцяете менi що не будете буянити,поки мене не буде - я привезу Вам сувенiрчик ))))
я привезу Вам сувенiрчик
добре. везіть! але золото та діаманти теж, вони повинні бути біля другої вежі десь метрів з десять на північ.
доречи чий се такий глямурний кептурик з веселим роджером?
а ще побільше світлин з голими дівчатами з великими цицьками з нудиського пляжу.
Отредактировано консерватор (10-09-2011 17:12:46)
Кептарик з Роджером то мiй )) Сподобався ???
До речi потяг вже рушив,колеса стукають,постiль отримав,в динамiках лунають козацькi пiснi - одним словом краса )))
Кептарик з Роджером то мiй ))
то ви в нас взірець глямуру.)))))))))))))))))
До речi потяг вже рушив,колеса стукають,постiль отримав,в динамiках лунають козацькi пiснi - одним словом краса
тілько підспівувати не треба. бо люди з потяга на ходу повистрибуюсь))))))))
так що добре вам відпочити та набратись нових вражень та знахідок. та за світлини голих дівчат з великими цицьками не забудьте. я на вас сподіваюсь.
пи.си. сала хучь вистаче на усесь час відпочинку?
Отредактировано консерватор (10-09-2011 17:29:11)
САЛА вистачить пане Консерватор,пiдспiвувать не буду ))),фото цицьок не обiцяю,я боюсь ходити на нудистський пляж,ще вкрадуть мене такого глЯмурного )))
Ось - п'ю чайок,але на жаль стакани та пiдстаканники зовсiм не такi,якi закарбувались в мою пам'ять назавжди.
але на жаль стакани та пiдстаканники зовсiм не такi,якi закарбувались в мою пам'ять назавжди.
то требя яблука їсти, там залізо, щоб память була добра)))))))))))))
Навiщо ? Склероз це дуже добра хвороба - нiчого не болить i кожний день новини )))
Отредактировано ASKOT1 (10-09-2011 20:55:33)
ну як їдеться? сусіди по вагону не турбують? не напились та не почали ще концерта народного творчества та фолькльору?
Все пiд контролем,сусiди нормальнi,ведуть себе тихо,сплять ! А менi чомусь не спиться,лежу дивлюся в потолок )))
Все пiд контролем,сусiди нормальнi,ведуть себе тихо,сплять ! А менi чомусь не спиться,лежу дивлюся в потолок )))
Давай лежи, треба поки тебе немає провідати дещо, подивитися...,а може зразу загрузить і вивезти в надійне місце.
Давай лежи, треба поки тебе немає провідати дещо, подивитися...,а може зразу загрузить і вивезти в надійне місце.
я буду учавствовать. и оказьівать безвоздмездную, тобто даром, помощ за 75 братских процентов от изятого.
Ню ню ! Я так i знав що таке буде )) i залишив на склЯдi декiлька сюрпризiв для Вас )) Так шо йдiть.
залишив на склЯдi декiлька сюрпризiв для Вас )) Так шо йдiть.
то ми й ті негадайлики заберемо, а ще на вашого собаку їжачка натравимо най він йому пику набе та покуса
От же ж наiвнi люди ))) Вам не шкода Ёжика ?? )))
ПиСи: минули Красноперекопськ,в 9.30 повиннi бути в Сiмферополi.
минули Красноперекопськ,в 9.30 повиннi бути в Сiмферополi.
добре. постійно виходьте на звязок та доповідайте за усі зміна місця перебуваня. якщо йдете на пляж чи у місто на ринок доповідь необхідна.
Вы здесь » Форум Украинского Фонда Поиска » Привал » Нашёл САЛО , что сним делать 2 .