а бабине літо поченаєтся троха пізніш десь у середені вересня.
То зараз осінь справжня? Хай би ще літо побуло хоч трішки...
Форум Украинского Фонда Поиска |
Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.
Вы здесь » Форум Украинского Фонда Поиска » Привал » Нашёл САЛО , что сним делать 2 .
а бабине літо поченаєтся троха пізніш десь у середені вересня.
буде ще тепло.
може не на дворі але у компанії обов'язково.
Обов"язково!)))
Обов"язково!)))
отож. у нашому світі нікому не можна вірити, мені можна.(с)
Нi,можна вiрити лише менi ))) I САЛО можна нести тiльки МЕНI,я буду його берегти вiд дядька Консерватора,а то останнiм часом його знову потягло грабить кОрОвани та обрiзом в шибки грюкать чесним громадянам поночi.
Чи це мо дощ на нього так впливаЕть,рецидив хвороби загарбника мабуть ))))
Так шо ховайте САЛО поки Консерватор спить !
Шо робиться товаришi ? Менi тепер шо,САЛО жерти придеться не будучи одягненим в мiй улюблений бундес флектарн ???
ЖАХ ЯКИЙСЬ !
Шо робиться товаришi ? Менi тепер шо,САЛО жерти придеться не будучи одягненим в мiй улюблений бундес флектарн ???
ЖАХ ЯКИЙСЬ !
Друже облюбуй колир ОЛИВУ!и всебуде ОК!
Нi,можна вiрити лише менi ))) I САЛО можна нести тiльки МЕНI,я буду його берегти вiд дядька Консерватора,а то останнiм часом його знову потягло грабить кОрОвани та обрiзом в шибки грюкать чесним громадянам поночi.Чи це мо дощ на нього так впливаЕть,рецидив хвороби загарбника мабуть ))))Так шо ховайте САЛО поки Консерватор спить !
Хай сало вам несе хто хоче, я не принесу. А від консерватора вберегтись допоможе звичайна собаченція проди "двортерьер звичайний", середніх розмірів та гавкучості - боїться він їх. І то не загострення "хвороби загарбника", то всього навсього звичайна клептоманія. Та й обріз у нього з пап'є-маше старого. Правда мушку наче спиляною
Викинг 007
Не очень-то с оливой, могут принять за израильского шпийона. Но хорошо, что евреи хоть САЛА не едят!!!
Викинг 007
Не очень-то с оливой, могут принять за израильского шпийона. Но хорошо, что евреи хоть САЛА не едят!!!
Шо робиться товаришi ? Менi тепер шо,САЛО жерти придеться не будучи одягненим в мiй улюблений бундес флектарн ???ЖАХ ЯКИЙСЬ !
Що за паніка?
ОТ и будуть провирять САЛОм шпиен или нет!А ASKOT1 САЛО кушанькае значить не шпиен!!!
Се не панiка друже Парторг,се факт,але треба ще цей закон в очi побачити,що вони там заборонили. Прийняли ж його таки.
Що за паніка?
Закон о камуфляже приняли. Будем в костюмах все ходить. Возможно в полосатых. На деревяных подошвах.
Закон о камуфляже приняли. Будем в костюмах все ходить. Возможно в полосатых. На деревяных подошвах.
Хм... і де таке написано? На сайті ради ось це знайшов - 4585
Дайте посилання на офіційний сайт де написано що заборонили і що заборонили.
мне Аскот, по секрету, за кило сала сказал...
Ще не прийняли. Уважно дивимось тут.
Останній стан: Готується на друге читання
Останній етап проходження: Прийнято в першому читанні (08.09.2011)
Він ще наче не підписаний та не пройшов друге слухання.
Чув про цей закон, він наче спрямований насамперед проти всіляких козацьких та подібних їм організацій.
Мені,як людині далекій від політики,не зрозуміло тільки одне-чи нема насущних питань які треба розглядати? Невже комусь потрібен цей закон?
І чого вони ним доб"ються?
Ви думаете його не примуть в другому читаннi ??? На мiй погляд його можуть тiльки доповнити.
Якщо законопроект не проходить,то вiн не проходить уже в першому читаннi,a тут вже все ясно.
ЖАХ !
ПиСи : а може я таки рано панiкую )) та в законi буде прописано що КОПАРЯМ МОЖНА )))
Що на них ще більше заб'ють і возложать, з прибором.
Не отвлекайтесь от сальной темы, ибо кто кушает САЛО, тому никакие законы не страшны!!! Хотя, нарушивших, полосатой формой обеспечат и для копа и для ношения в быту!
чи нема насущних питань які треба розглядати? Невже комусь потрібен цей закон?
закон потрібен насам перед комунякам. розглядають се та багато іньшого непортібу тілько щоб не займатись дійсно потрібними справами.через се їх усіх потрібно вже зігнати у концтабір та розстрілювати кожен тиждень по 10 обранців щоб другим наука була. се старий народний звичай ще за січі.
а доб"ються вони цим того що терпець увірвется і буде їм дуже мало місці не тілько в країні але і в світі.
Що на них ще більше заб'ють і возложать, з прибором.
Та це зрозуміло. Ми на них так само як і вони на нас...
чув парторг! на райбі люди требують щоб ти базу данних востановив. то займись цим, бо се конче потрібно. ти усе єдно нічого не робиш.
що терпець увірвется і буде їм дуже мало місці не тілько в країні але і в світі.
Якийсь у нас нескінченний терпець...
Якийсь у нас нескінченний терпець...
але і йому кінець приходе.
але і йому кінець приходе.
То нехай. Аби тільки гірше не було.
чув парторг! на райбі люди требують щоб ти базу данних востановив. то займись цим, бо се конче потрібно. ти усе єдно нічого не робиш.
Чув, консерватор, я вже давно її поновив. Так що не панікуй завчасно.
Доречі, в мене є пару ідей щодо останнього закону.
То нехай. Аби тільки гірше не було.
Іноді для того щоб стало краще треба пройти через повний 3,14ць.
Вы здесь » Форум Украинского Фонда Поиска » Привал » Нашёл САЛО , что сним делать 2 .