Форум Украинского Фонда Поиска

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » Форум Украинского Фонда Поиска » Привал » Нашёл САЛО , что сним делать 2 .

Нашёл САЛО , что сним делать 2 .

Сообщений 661 страница 690 из 1000

661

консерватор написал(а):

а бабине літо поченаєтся троха пізніш десь у середені вересня.

То зараз осінь справжня? Хай би ще літо побуло хоч трішки...

0

662

sova написал(а):

То зараз осінь справжня? Хай би ще літо побуло хоч трішки...

буде ще тепло.
може не на дворі але у компанії обов'язково.

0

663

Обов"язково!)))

0

664

sova написал(а):

Обов"язково!)))

отож. у нашому світі нікому не можна вірити, мені можна.(с)

0

665

Нi,можна вiрити лише менi ))) I САЛО можна нести тiльки МЕНI,я буду його берегти вiд дядька Консерватора,а то останнiм часом його знову потягло грабить кОрОвани та обрiзом в шибки грюкать чесним громадянам поночi.
Чи це мо дощ на нього так впливаЕть,рецидив хвороби загарбника мабуть ))))
Так шо ховайте САЛО поки Консерватор спить !

0

666

Шо робиться товаришi ? Менi тепер шо,САЛО жерти придеться не будучи одягненим в мiй улюблений бундес флектарн ???
ЖАХ ЯКИЙСЬ !

+1

667

ASKOT1 написал(а):

Шо робиться товаришi ? Менi тепер шо,САЛО жерти придеться не будучи одягненим в мiй улюблений бундес флектарн ???
ЖАХ ЯКИЙСЬ !

Друже облюбуй колир ОЛИВУ!и всебуде ОК!

0

668

ASKOT1 написал(а):

Нi,можна вiрити лише менi ))) I САЛО можна нести тiльки МЕНI,я буду його берегти вiд дядька Консерватора,а то останнiм часом його знову потягло грабить кОрОвани та обрiзом в шибки грюкать чесним громадянам поночi.Чи це мо дощ на нього так впливаЕть,рецидив хвороби загарбника мабуть ))))Так шо ховайте САЛО поки Консерватор спить !

Хай сало вам несе хто хоче, я не принесу. А від консерватора вберегтись допоможе звичайна собаченція проди "двортерьер звичайний", середніх розмірів та гавкучості - боїться він їх. І то не загострення "хвороби загарбника", то всього навсього звичайна клептоманія. :D  Та й обріз у нього з пап'є-маше старого. Правда мушку наче спиляною  :playful:

+1

669

Викинг 007

Не очень-то с оливой, могут принять за израильского шпийона. Но хорошо, что евреи хоть САЛА не едят!!!

0

670

Викинг 007

Не очень-то с оливой, могут принять за израильского шпийона. Но хорошо, что евреи хоть САЛА не едят!!!

0

671

ASKOT1 написал(а):

Шо робиться товаришi ? Менi тепер шо,САЛО жерти придеться не будучи одягненим в мiй улюблений бундес флектарн ???ЖАХ ЯКИЙСЬ !

Що за паніка?

0

672

Партизан написал(а):

ОТ и будуть провирять САЛОм шпиен или нет!А ASKOT1 САЛО кушанькае значить не шпиен!!!

0

673

Се не панiка друже Парторг,се факт,але треба ще цей закон в очi побачити,що вони там заборонили. Прийняли ж його таки.

0

674

Парторг написал(а):

Що за паніка?

Закон о камуфляже приняли. Будем в костюмах все ходить. Возможно в полосатых. На деревяных подошвах.

0

675

Старик Похабыч написал(а):

Закон о камуфляже приняли. Будем в костюмах все ходить. Возможно в полосатых. На деревяных подошвах.

Хм... і де таке написано? На сайті ради ось це знайшов - 4585
Дайте посилання на офіційний сайт де написано що заборонили і що заборонили.

0

676

мне Аскот, по секрету, за кило сала сказал...

0

677

Старик Похабыч написал(а):

Ще не прийняли. Уважно дивимось тут.

Останній стан:               Готується на друге читання
Останній етап проходження: Прийнято в першому читанні (08.09.2011)

Він ще наче не підписаний та не пройшов друге слухання.
Чув про цей закон, він наче спрямований насамперед проти всіляких козацьких та подібних їм організацій.

0

678

Мені,як людині далекій від політики,не зрозуміло тільки одне-чи нема насущних питань які треба розглядати? Невже комусь потрібен цей закон?

0

679

І чого вони ним доб"ються?

0

680

Ви думаете його не примуть в другому читаннi ??? На мiй погляд його можуть тiльки доповнити.
Якщо законопроект не проходить,то вiн не проходить уже в першому читаннi,a тут вже все ясно.
ЖАХ !
ПиСи : а може я таки рано панiкую )) та в законi буде прописано що КОПАРЯМ МОЖНА )))

0

681

sova написал(а):

Що на них ще більше заб'ють і возложать, з прибором.

0

682

Не отвлекайтесь от сальной темы, ибо кто кушает САЛО, тому никакие законы не страшны!!! Хотя, нарушивших, полосатой формой обеспечат и для копа и для ношения в быту!

0

683

sova написал(а):

чи нема насущних питань які треба розглядати? Невже комусь потрібен цей закон?

sova написал(а):

закон потрібен насам перед комунякам. розглядають се та багато іньшого непортібу тілько щоб не займатись дійсно потрібними справами.через се їх усіх потрібно вже зігнати у концтабір та розстрілювати кожен тиждень по 10 обранців щоб другим наука була. се старий народний звичай ще за січі.
а доб"ються вони цим того що терпець увірвется і буде їм дуже мало місці не тілько в країні але і в світі.

0

684

Парторг написал(а):

Що на них ще більше заб'ють і возложать, з прибором.

Та це зрозуміло. Ми на них так само як і вони на нас...

0

685

чув парторг! на райбі люди требують щоб ти базу данних востановив. то займись цим, бо се конче потрібно. ти усе єдно нічого не робиш.

0

686

консерватор написал(а):

що терпець увірвется і буде їм дуже мало місці не тілько в країні але і в світі.

Якийсь у нас нескінченний терпець...

0

687

sova написал(а):

Якийсь у нас нескінченний терпець...

але і йому кінець приходе.

0

688

консерватор написал(а):

але і йому кінець приходе.

То нехай. Аби тільки гірше не було.

0

689

консерватор написал(а):

чув парторг! на райбі люди требують щоб ти базу данних востановив. то займись цим, бо се конче потрібно. ти усе єдно нічого не робиш.

Чув, консерватор, я вже давно її  поновив. Так що не панікуй завчасно.
Доречі, в мене є пару ідей щодо останнього закону.

0

690

sova написал(а):

То нехай. Аби тільки гірше не було.

Іноді для того щоб стало краще треба пройти через повний 3,14ць.

0

Вы здесь » Форум Украинского Фонда Поиска » Привал » Нашёл САЛО , что сним делать 2 .