а де ото місце де лежить так багато сала? адресу будь ласка.
ВЫ як САЛОнист должни знать де воно!Це ж НЗ САЛОзапас партии!
Отредактировано Wiking007 (08-09-2011 17:02:48)
Форум Украинского Фонда Поиска |
Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.
Вы здесь » Форум Украинского Фонда Поиска » Привал » Нашёл САЛО , что сним делать 2 .
а де ото місце де лежить так багато сала? адресу будь ласка.
ВЫ як САЛОнист должни знать де воно!Це ж НЗ САЛОзапас партии!
Отредактировано Wiking007 (08-09-2011 17:02:48)
Це ж НЗ САЛОзапас партии!
от мені і цікаво де се він знаходется. та чи не зна про нього аскабан загребущі рученята.
У мене рученята не загребущi пане Консерватор ! Я взагалi самий чесний та безкорисливий чоловiк в самому розквiтi сил )))
от мені і цікаво де се він знаходется. та чи не зна про нього аскабан загребущі рученята.
Зна вин и не тильке вин!Знають багато партейцев и не партейцы!!!!Я ж як що вы памьятаете хранитель северного НЗ САЛОзапаса партии!
Так шо так!!
Друже Вiкiнг не розказуйте Консерватору де НЗ - поцупить i скаже потiм шо не брав ))))
оцупить i скаже потiм шо не брав
се ви про себе? то так! ви в нас такий!
Але се я мав на увазi дядька Консерватора,нiяк не себе ))) А Консерватор таки да - вiн такий,поцупить i скаже ''а при чому тут я ???''
АСКОТ1
Да прибуде з Вами наше САЛО.
Не дождетесь, не питайте иллюзий!!!
Викинг 007
А САЛО на Вашем фото- sehr gut!!! За такое в схроне можно ночь продержаться и день простоять!
Я ж як що вы памьятаете хранитель северного НЗ САЛОзапаса партии!
Звісно що пам"ятаєм про вашу нелегку і почесну місію. І спимо спокійно,бо нз партії є недоторканий
спимо спокійно,бо нз партії є недоторканий
бо до нього щн не добрався АСКАБАН-загребущі рученята.
бо до нього щн не добрався АСКАБАН-загребущі рученята.
Туди не добереться ніхто. А як хто і зазіхне на нз то там комарі-охоронці усіх погризуть
А як хто і зазіхне на нз то там комарі-охоронці усіх погризуть
ct z консерватор. добра людина преторіан милостиво дозволив скористатись його тирнетом щоб я мав змогу троха пофлудить з вами.
а ткомарів мені шкода. вони голодні там літають бо нема нікого щоб підїсти троха
Ну от причому тут я ? А ? Хоча я знаю - Консерватор спить та бачить себе таким собi загарбником пiвнiчного склЯду НЗ,битком набитого САЛОМ,марить як вiн буде пiрнати в те САЛО неначе Скрудж МакДак. По цiй причинi вiн хоче зразу вiдвести пiдозру i перекласти,коли вiн поцупить САЛО,всю вiдповiдальнiсть на мене,чесного та порядочного громадянина.
Ох же ж i пiдступний який Ви пане Консерваторе,але я Вас викрив,Ваш плЯн провалився. Ги ги ги )))
Не поняв я !!! Хто це такий камрад Praetorian ??? Чи се дядько Консерватор з його профiлю пише ????? I таки менi знайомий цей нiк ! )))
Ну от причому тут я ?
ну а хтож іще?! може я? чи пані сова? чи сібазон? ні, ні і ще траз НІ!!!!!!!!!!!!!! тілько ви! бо більш нема кому.
Таки це пан Консерватор буде винен,якщо склЯд НЗ на пiвночi буде пограбований. Тим паче я не забув ще тi часи коли Консерватор грабував кОрОвани.Не витримав видно - хоче взятись за старе. Треба мабуть вже катувати ))
ct z консерватор. добра людина преторіан милостиво дозволив скористатись його тирнетом щоб я мав змогу троха пофлудить з вами.
Ото занесло вас кудись знов. Знов кукурудзу будете лякати поночі?
Не поняв я !!! Хто це такий камрад Praetorian ??? Чи се дядько Консерватор з його профiлю пише ????? I таки менi знайомий цей нiк ! )))
всі ми звідти... (ну з райберта звісно)
Все, пан консерватор звалив додому так і не дочекавшись від мене сала.
Все, пан консерватор звалив додому так і не дочекавшись від мене сала.
А чого не провели? Знов занесе у кукурудзу...
Його партог пішов проводжати. Якщо й занесе, то або тілько вдвох, або ж нікого ))))
Його партог пішов проводжати. Якщо й занесе, то або тілько вдвох, або ж нікого ))))
А тоді парторг казатиме ніби рятував друга з кукурудзи
а ось і я! скучили? та я знаю!
а прарторга залишили у кукурудзі???
а прарторга залишили у кукурудзі???
ну а деж іще його залишить? звісно що у пшінці. йому там файно, троха дощиком вмие його замурзану пику.
троха дощиком вмие
То й у вас дощить? Що за неподобство таке... Де це бабаине літо?
А як у вас форум робить? Щось у мене так довго думає і груузить..
троха дощиком вмие його замурзану пику.
що, таки пішов дощ? бо впадло на вулицю лізти
А як у вас форум робить?
та наче нормально
Отредактировано Praetorian (09-09-2011 00:17:21)
Значить щось у мене з тирнетом.
А як у вас форум робить? Щось у мене так довго думає і груузить..
як був у преторіана то таке було.
а бабине літо поченаєтся троха пізніш десь у середені вересня.
Вы здесь » Форум Украинского Фонда Поиска » Привал » Нашёл САЛО , что сним делать 2 .