Форум Украинского Фонда Поиска

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » Форум Украинского Фонда Поиска » Привал » Нашёл САЛО , что сним делать 2 .

Нашёл САЛО , что сним делать 2 .

Сообщений 31 страница 60 из 1000

31

ASKOT1 написал(а):

Консерваторе,де Ваша славнозвiсна аватарка ? А ? Он у Парторга подивiться,все як положено.

На САЛО він її зміняв, китайське. :rofl:

0

32

так ! хоть я й зжер шмат сала . але нiяк не можу второпати як менi зменшити аватарку до 140х140 ????? вже зменшив радiкалом  до 15к а як загнати її в рамку 140х140 ????

0

33

треба її у корелі або у фотожопі зменьшити.

0

34

TAHKICT написал(а):

так ! хоть я й зжер шмат сала

Щиро вам співчуваю. Але не розкидайте САЛО, його треба зберігати в надійному місці, наприклад на склЯді. В мене.

0

35

Все САЛО до мене на склЯд ! Негайно здати по опису.
А у Парторга склЯду нема,його пан Волохань розбомбив ще мiсяць назад )))

0

36

ASKOT1 написал(а):

А у Парторга склЯду нема,його пан Волохань розбомбив ще мiсяць назад )))

Прикольно, так то волохатого виявляється сусідські хлопчаки з рогатки збили! Як кажуть нехфіг шастать.

0

37

діточки я вас помірю. усе сало треба до мене на скляд, бо то я завгосп а не оті хтиві парторг з аскотом.

0

38

консерватор написал(а):

діточки я вас помірю. усе сало треба до мене на скляд, бо то я завгосп а не оті хтиві парторг з аскотом.

От завхозська пика. СклЯд не лусне часом?  :playful:
пропоную провести інветаризацію та експропріацію склЯда консерватора. :idea:

0

39

Парторг написал(а):

От завхозська пика. СклЯд не лусне часом?   пропоную провести інветаризацію та експропріацію склЯда консерватора.

ти дивись щоб ми в тебе інвінтарізацію не провили. а за ое кравиве личко не переймайся. не лусне. бо в мене зара щічки позападали. :playful:
тай взагалі де СОВА??????? мені без неї сумно.

0

40

консерватор написал(а):

ти дивись щоб ми в тебе інвінтарізацію не провили. а за ое кравиве личко не переймайся. не лусне. бо в мене зара щічки позападали.

Угу, проведете. Мрійте далі, не дістати вам мого скляда. Сидіть та пускайте слюні під парканом біля скляду.

0

41

консерватор написал(а):

тай взагалі де СОВА?

Та ось де я. Куди ж я без партii та однодумцiв? Я ж за вами так скучила!  До речi,нас тут не насварять за те,що ми сюди свое сало притягли?

0

42

Парторг написал(а):

Угу, проведете. Мрійте далі, не дістати вам мого скляда. Сидіть та пускайте слюні під парканом біля скляду.

А у Вас хiба вже песик з"явився? Чи то паркан такий вже неперелазний? :disappointed:

0

43

sova написал(а):

Та ось де я. Куди ж я без партii та однодумцiв? Я ж за вами так скучила!  До речi,нас тут не насварять за те,що ми сюди свое сало притягли?

а   в нас криша є! старий тут модером підробляє, мабуть получку салом отримує, то повинен захистити сиріток, тобто нас. бо ми такіє бедниє і морди в нас блєдниє. :D а всьо от того шо сала нєдоєдаєм, особєно я.

Отредактировано консерватор (02-09-2011 02:48:33)

0

44

sova написал(а):

До речi,нас тут не насварять за те,що ми сюди свое сало притягли?

не насварять! Бо мі з старою та волохатим цей форум самі зробили ще рік назад. так сказать для сімейного общенія))))

0

45

консерватор написал(а):

старий тут модером підробляє, мабуть получку салом отримує, то повинен захистити сиріток, тобто нас.

Трошки сала мені, і всіх бажаючих зроблю також модераторами. бо це е форум военніх модераторів украіни!

0

46

Всi менi завидуйте,бо я зараз стою край лiсу,iду жерти САЛО в кущах,шоби нiхто не бачив )))
Звiт вечором зроблю,якщо не лопну вiд обжорства,бо менi дома САЛА вже не дають,б'ють по руках,кажуть пика скоро трiсне )))
А Я ТАК СКУЧИВ ЗА САЛОМ ! ! ! Так шо ось так )) До вечора !

0

47

ASKOT1 написал(а):

Звiт вечором зроблю,якщо не лопну вiд обжорства

У нас скрізь є очі. Навіть в кущах , де ті сало жжер. Ось, ховае сало, а в самого очі чесноі людини... :tomato:

0

48

Тааак....Засалили Райберт до глюків, і сюда добрались...Збоченці сальні...До речі, у вас лишньо :confused: го сальця не буде? А то мені старий не дае...

0

49

О! Консерватор вже модератор! А де мое сало?

0

50

Старик Похабыч написал(а):

О! Консерватор вже модератор! А де мое сало?

в АСКОТА. він ближче. бо він мені винен сала багато. доречи хто там живе ближче? дайте АСКОТУ по зашийку щоб на звязок виходив бо я йому троха інфи назбирав він жеж так плякав що нічого незнаа забирати інфу не хоче.

0

51

консерватор написал(а):

дайте АСКОТУ по зашийку щоб на звязок виходив бо я йому троха інфи назбирав він жеж так плякав що нічого незнаа забирати інфу не хоче.

тО ВІН БОіться що Ви сало потребуете)))) :D а інфа ценна? Прийде з лісу-позвоню.

0

52

йому цікаво було взнати за МГ-81 то я троха знайшов йому інфи. мо йому і вистаче але як на мене то це дуже мало.

0

53

а в вас інфи немае, дерево на зброі часів ВОВ було покрите лаком?

0

54

Шо, уважаемые. Изменяете Райберту???  :playful:
Мало вам было там сала  - так уже другой ресурс "засалили"!!!  :D

0

55

Ох ....без САЛА и не туда и не сюда!САЛО було,есть(а его низя не есть ),и САЛО буде всегда!Привет САЛОнисты партейцы!С ув.Wiking007!!!

0

56

Старик Похабыч написал(а):

а в вас інфи немае, дерево на зброі часів ВОВ було покрите лаком?

читав що покривали але коли почалась війна то технологію спростили і покриття робили в один чи два шари  замість багатошарового як до війни.

+1

57

Привет дяденька Викинг ))) Рад видеть однопартейца.
А я вот в лесу САЛО жру,прямой репортаж )))

0

58

Камрад Консерватор извините великодушно,инфу заберу вечером,заснулЬ я вчерась,каюсь.

0

59

ASKOT1 написал(а):

А я вот в лесу САЛО жру,прямой репортаж )))

а де бороду дів? збрив чи на сало зміняв? бо зима скоро бороди у діфіціті будуть. :D  :D

0

60

ASKOT1 написал(а):

Камрад Консерватор извините великодушно,инфу заберу вечером,заснулЬ я вчерась,каюсь.

то таке, то житя. я там ще трохи нарив в Благонрамова "матеряльная часть стрелкового оружия" так що у вечорі скину ще троха.

0

Вы здесь » Форум Украинского Фонда Поиска » Привал » Нашёл САЛО , что сним делать 2 .