Консерваторе,де Ваша славнозвiсна аватарка ? А ? Он у Парторга подивiться,все як положено.
На САЛО він її зміняв, китайське.
Форум Украинского Фонда Поиска |
Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.
Вы здесь » Форум Украинского Фонда Поиска » Привал » Нашёл САЛО , что сним делать 2 .
Консерваторе,де Ваша славнозвiсна аватарка ? А ? Он у Парторга подивiться,все як положено.
На САЛО він її зміняв, китайське.
так ! хоть я й зжер шмат сала . але нiяк не можу второпати як менi зменшити аватарку до 140х140 ????? вже зменшив радiкалом до 15к а як загнати її в рамку 140х140 ????
треба її у корелі або у фотожопі зменьшити.
так ! хоть я й зжер шмат сала
Щиро вам співчуваю. Але не розкидайте САЛО, його треба зберігати в надійному місці, наприклад на склЯді. В мене.
Все САЛО до мене на склЯд ! Негайно здати по опису.
А у Парторга склЯду нема,його пан Волохань розбомбив ще мiсяць назад )))
А у Парторга склЯду нема,його пан Волохань розбомбив ще мiсяць назад )))
Прикольно, так то волохатого виявляється сусідські хлопчаки з рогатки збили! Як кажуть нехфіг шастать.
діточки я вас помірю. усе сало треба до мене на скляд, бо то я завгосп а не оті хтиві парторг з аскотом.
діточки я вас помірю. усе сало треба до мене на скляд, бо то я завгосп а не оті хтиві парторг з аскотом.
От завхозська пика. СклЯд не лусне часом?
пропоную провести інветаризацію та експропріацію склЯда консерватора.
От завхозська пика. СклЯд не лусне часом? пропоную провести інветаризацію та експропріацію склЯда консерватора.
ти дивись щоб ми в тебе інвінтарізацію не провили. а за ое кравиве личко не переймайся. не лусне. бо в мене зара щічки позападали.
тай взагалі де СОВА??????? мені без неї сумно.
ти дивись щоб ми в тебе інвінтарізацію не провили. а за ое кравиве личко не переймайся. не лусне. бо в мене зара щічки позападали.
Угу, проведете. Мрійте далі, не дістати вам мого скляда. Сидіть та пускайте слюні під парканом біля скляду.
тай взагалі де СОВА?
Та ось де я. Куди ж я без партii та однодумцiв? Я ж за вами так скучила! До речi,нас тут не насварять за те,що ми сюди свое сало притягли?
Угу, проведете. Мрійте далі, не дістати вам мого скляда. Сидіть та пускайте слюні під парканом біля скляду.
А у Вас хiба вже песик з"явився? Чи то паркан такий вже неперелазний?
Та ось де я. Куди ж я без партii та однодумцiв? Я ж за вами так скучила! До речi,нас тут не насварять за те,що ми сюди свое сало притягли?
а в нас криша є! старий тут модером підробляє, мабуть получку салом отримує, то повинен захистити сиріток, тобто нас. бо ми такіє бедниє і морди в нас блєдниє. а всьо от того шо сала нєдоєдаєм, особєно я.
Отредактировано консерватор (02-09-2011 02:48:33)
До речi,нас тут не насварять за те,що ми сюди свое сало притягли?
не насварять! Бо мі з старою та волохатим цей форум самі зробили ще рік назад. так сказать для сімейного общенія))))
старий тут модером підробляє, мабуть получку салом отримує, то повинен захистити сиріток, тобто нас.
Трошки сала мені, і всіх бажаючих зроблю також модераторами. бо це е форум военніх модераторів украіни!
Всi менi завидуйте,бо я зараз стою край лiсу,iду жерти САЛО в кущах,шоби нiхто не бачив )))
Звiт вечором зроблю,якщо не лопну вiд обжорства,бо менi дома САЛА вже не дають,б'ють по руках,кажуть пика скоро трiсне )))
А Я ТАК СКУЧИВ ЗА САЛОМ ! ! ! Так шо ось так )) До вечора !
Звiт вечором зроблю,якщо не лопну вiд обжорства
У нас скрізь є очі. Навіть в кущах , де ті сало жжер. Ось, ховае сало, а в самого очі чесноі людини...
Тааак....Засалили Райберт до глюків, і сюда добрались...Збоченці сальні...До речі, у вас лишньо го сальця не буде? А то мені старий не дае...
О! Консерватор вже модератор! А де мое сало?
О! Консерватор вже модератор! А де мое сало?
в АСКОТА. він ближче. бо він мені винен сала багато. доречи хто там живе ближче? дайте АСКОТУ по зашийку щоб на звязок виходив бо я йому троха інфи назбирав він жеж так плякав що нічого незнаа забирати інфу не хоче.
дайте АСКОТУ по зашийку щоб на звязок виходив бо я йому троха інфи назбирав він жеж так плякав що нічого незнаа забирати інфу не хоче.
тО ВІН БОіться що Ви сало потребуете)))) а інфа ценна? Прийде з лісу-позвоню.
йому цікаво було взнати за МГ-81 то я троха знайшов йому інфи. мо йому і вистаче але як на мене то це дуже мало.
а в вас інфи немае, дерево на зброі часів ВОВ було покрите лаком?
Шо, уважаемые. Изменяете Райберту???
Мало вам было там сала - так уже другой ресурс "засалили"!!!
Ох ....без САЛА и не туда и не сюда!САЛО було,есть(а его низя не есть ),и САЛО буде всегда!Привет САЛОнисты партейцы!С ув.Wiking007!!!
а в вас інфи немае, дерево на зброі часів ВОВ було покрите лаком?
читав що покривали але коли почалась війна то технологію спростили і покриття робили в один чи два шари замість багатошарового як до війни.
Привет дяденька Викинг ))) Рад видеть однопартейца.
А я вот в лесу САЛО жру,прямой репортаж )))
Камрад Консерватор извините великодушно,инфу заберу вечером,заснулЬ я вчерась,каюсь.
А я вот в лесу САЛО жру,прямой репортаж )))
а де бороду дів? збрив чи на сало зміняв? бо зима скоро бороди у діфіціті будуть.
Камрад Консерватор извините великодушно,инфу заберу вечером,заснулЬ я вчерась,каюсь.
то таке, то житя. я там ще трохи нарив в Благонрамова "матеряльная часть стрелкового оружия" так що у вечорі скину ще троха.
Вы здесь » Форум Украинского Фонда Поиска » Привал » Нашёл САЛО , что сним делать 2 .