бо по перш нема чим стріляти, по друге нема з чого тай взагалі вже нема там ніяких партизан.
розбомбили їх
З рогаток ! Ги ги ги )))))))))))))))
Форум Украинского Фонда Поиска |
Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.
Вы здесь » Форум Украинского Фонда Поиска » Привал » Нашёл САЛО , что сним делать 2 .
бо по перш нема чим стріляти, по друге нема з чого тай взагалі вже нема там ніяких партизан.
розбомбили їх
З рогаток ! Ги ги ги )))))))))))))))
Тільки не довго
та я вже прийшов. хоча міг зачипитись з кимсь з знайомих але нікого не зустрів.
але так буде весело як дереза зійде.
А таки буде весело... Прийду та наведу лад на скляді. Усе поскладаю і поперекладаю.Ото буде краса
А таки буде весело... Прийду та наведу лад на скляді. Усе поскладаю і поперекладаю.Ото буде краса
от яж казав що отримаємо ми з сібазоном замість сала та варення клопоту.
Люмігій треба з дерезою помішать і посіяти.
Оце значить так да??? Грибів мені нема... модераторства мені нема... Оце так друх...
Сібазон навіть кісточок вишневих не отримає. А вам я вже придумала бонус
Пізно пане - самі напрсились,тепер самі і відбивайтесь
та я вже прийшов. хоча міг зачипитись з кимсь з знайомих але нікого не зустрів.
Колядника не бачили часом ? Де він ходить ?
. А вам я вже придумала бонус
а який? ой і полюбляю я усякі подарунки та нечикайлики.
а який? ой і полюбляю я усякі подарунки та нечикайлики.
Я думаю краще не знати )))))))
Колядника не бачили часом ? Де він ходить ?
та десь мабуть його чорти носять.
Я думаю краще не знати )))))))
що щось жахливе буде? то може я той? у схрона зховаюсь поки буря пройде.га?
що щось жахливе буде? то може я той? у схрона зховаюсь поки буря пройде.га?
Нема вже у Вас схрона ! Був - та весь вийшов ! Нема ! Не плачте )))))
Нема вже у Вас схрона ! Був - та весь вийшов ! Нема ! Не плачте )))))
як се нема??????????????????????????? я тілко що усе подвіря перевірив. стоїть де стояв.і головне що усе тихо. тьху,тьху,тьху.
щось сова заховалась. треба мабуть піти ще подвіря оглянути ретельно а кого впіймаю того буду катувати.
я попередив!
щось сова заховалась. треба мабуть піти ще подвіря оглянути ретельно а кого впіймаю того буду катувати.
я попередив!
Звичайно. Катуйте. Щоб не вешталися хто попало по подвір"ю
Перевiрте перевiрте ! Я би на Вашому мiсцi заночував би сьогоднi в схронi ))) A то мало чого !
Перевiрте перевiрте ! Я би на Вашому мiсцi заночував би сьогоднi в схронi ))) A то мало чого !
Які наївні люди...
то мені чекати на совіний нальот? добре. дякую за попередженя. зара вя налаштую та буду оборону тримати.
зара вя налаштую та буду оборону тримати.
Та невже? Ну хоч спробуйте
а що там пробувати? вже тримаю оборону
поки що нікого нема але усе може трапитись
поки що нікого нема але усе може трапитись
Трапиться коли ви спатимете
Отредактировано sova (06-09-2011 23:48:29)
Трапиться коли ви спатимете
тоді взагалі лягати не буду. зараз наварю кави покрепше та буду чатувати
тоді взагалі лягати не буду. зараз наварю кави покрепше та буду чатувати
Ну і нащо отак над організмом знущатимся? Лагайте собі спатки а зранку буде вам нечекайлик чи як ви там казали
Бо вдень ви звичайно спатимете, але вдень це зробити буде важче та й незручно,завадити може хтось
красно дякую. я ліпше ніч не посплю але усе ціле буде.
Прийдетьс вдень... Люди заважатимуть але дарма,воно того стоїть
Прийдетьс вдень...
в день я найду кому чатувати. друзів покличу, стіл накрию посидемо троха, поспіваємо. але се все після. а зара треба чатувати. а допомога вже близько. через годинку вже прийде. так що нічого в вас пані сова не вигорить.
А хто вам сказав ніби в мене щось горить? Я мирна собі людина. Можна навіть сказати несправедливо скривджена... Із зіпсованим городом...
А ви собі хоч співайте,хоч чатуйте.
А хто вам сказав ніби в мене щось горить? Я мирна собі людина. Можна навіть сказати несправедливо скривджена... Із зіпсованим городом... А ви собі хоч співайте,хоч чатуйте.
а чого се в вас город зіпсований тай до чого тут я? я до вашого городу відношення не маю. та й хто вас скривдив?
Вы здесь » Форум Украинского Фонда Поиска » Привал » Нашёл САЛО , что сним делать 2 .