Форум Украинского Фонда Поиска

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » Форум Украинского Фонда Поиска » Привал » Нашёл САЛО , что сним делать 2 .

Нашёл САЛО , что сним делать 2 .

Сообщений 481 страница 510 из 1000

481

ASKOT1 написал(а):

? Хрести,раняхи - ну і ще може трапиться щось.Навіщо захаращувати город залізом ??? :glasses: Він повинен бути чистенький !!!!

Не правильна точка зору! Раняхи та інший непотріб треба вікопать і здать мені в музейчик. А Вам Аскот я взамін видам кусок люмінівоі провалки. Ви мелко мелко іі нарубаіте, і засііте Сові весь город, бо іі картоплі не хватае елемента таблички Мунделеева-люмінія. По цій причині в неі й чудесни гриби не ростуть.

0

482

Старик Похабыч написал(а):

Раняхи та інший непотріб треба вікопать і здать мені в музейчик.

Так я так і думав - раняхи та хрести віддати тобі ! Ти ж мені віриш ??? ))))))

0

483

ліпше вітдайте мені раняхи та хрести. а я ваші світлини під образа повішу, рушником обгорну та буду кожного вечора за вас молитись.
люді добриє подайтє.
самі ми нє мєсниє і очі у нас чєсниє.

Отредактировано консерватор (06-09-2011 22:07:30)

0

484

Володя кинь будь-ласка посилання на Растєряєва !!!! На Русские дороги. Шмат САЛА гарантую.

0

485

Ні , мені не віддавай, бо носить на роботу буду. Знов скажуть -грибів нажерся....Віддай Старі.

0

486

ASKOT1 написал(а):

Володя кинь будь-ласка посилання на Растєряєва !!!! На Русские дороги

ви що імігрувати зібрались? то мушу вас попередити що на росії сала НЕМА!!!!!!!!!!

0

487

консерватор написал(а):

ліпше вітдайте мені раняхи та хрести.
люді добриє подайтє.
самі ми нє мєсниє і очі у нас чєсниє.

Ага - Ви мені ляпсярдак дали коли я просив ???? Ото ж бо і воно - не дали,лише прЕдлагали якесь єврейське не буду писати шо  :nope:

0

488

Віддай Старі.

на навіщо жінку перегружати! вітдайте мені.

0

489

Ні , мені не віддавай, бо носить на роботу буду. Знов скажуть -грибів нажерся....Віддай Старі.

А ти вже в неї потім віднімеш - да ???? Або зміняєш на шоколад )))))

0

490

ASKOT1 написал(а):

Ага - Ви мені ляпсярдак дали коли я просив ???? Ото ж бо і воно - не дали,лише прЕдлагали якесь єврейське не буду писати шо

але то є дійсно ляпсердак. жиди тілько у ляпсердаках ходуть а поважні люди у костюмах. ну мо ще фрак чи той смокінг вдягнуть але то для особливо визначних подій.

0

491

консерватор написал(а):

ви що імігрувати зібрались? то мушу вас попередити що на росії сала НЕМА!!!!!!!!!!

Да боронь Боже - мені і тут добре ! До речі казав Старий що в Київі концерт Растєряєва буде !!!! Хотілося б побувати,але напевно не вийде.

0

492

А Вам Аскот я взамін видам кусок люмінівоі провалки. Ви мелко мелко іі нарубаіте, і засііте Сові весь город, бо іі картоплі не хватае елемента таблички Мунделеева-люмінія. По цій причині в неі й чудесни гриби не ростуть.

люмуній не допооже. треба дерези мілко посікти та по городі по посівати. тілько не кажіть що се я вам розповів бо побє вона мене. але так буде весело як дереза зійде.

0

493

консерватор написал(а):

але то є дійсно ляпсердак. жиди тілько у ляпсердаках ходуть а поважні люди у костюмах. ну мо ще фрак чи той смокінг вдягнуть але то для особливо визначних подій.

Добре - давайте фрак та смокінг,буду в ліс їздить на визначні події.Та й люди не будуть жахатись при зустрічі,зразу буде видно що в лісі гуляє інтелігентний вихований чоловік.

0

494

ASKOT1 написал(а):

До речі казав Старий що в Київі концерт Растєряєва буде !!!! Хотілося б побувати,але напевно не вийде.

щось він мені не подобаєтся якось. я ліпше б на тараса чубая та плачь єремії сходив або на верминського. бо російська естрада й так з усіх боків лізе.

0

495

ASKOT1 написал(а):

Володя кинь будь-ласка посилання на Растєряєва !!!! На Русские дороги. Тонну САЛА гарантую.

Всі чули?!!! Ніхто за язик не тягнув! Піду заведу Газона, пока доіду , Аскот сало запакуе..
http://vkontakte.ru/video12161842_153745681

0

496

ASKOT1 написал(а):

а й люди не будуть жахатись при зустрічі,зразу буде видно що в лісі гуляє інтелігентний вихований чоловік.

сова вже якось розповіла що теж бачила інтелігентну людину у костюмі посеред лісу. то часом не ви були?

0

497

консерватор написал(а):

люмуній не допооже. треба дерези мілко посікти та по городі по посівати.

Люмігій треба з дерезою помішать і посіяти. Сова дерезу буде рвать, а Аскот люміній з корсаром шукать... іділія..

0

498

Всі чули?!!! Ніхто за язик не тягнув! Піду заведу Газона, пока доіду , Аскот сало запакуе..

я чув! але якщо АСКОТ дасть мені три чветрі обіцяного то я можу і не почути. бо то як його? о! старість в мене. чую погано.

0

499

Піду заведу Газона,завезу Аскоту все Сало,мені воно все одно не потрібне.

Вези - я вже жду )))))

0

500

Сова дерезу буде рвать, а Аскот люміній з корсаром шукать... іділія..

аби тілько ми після цей ідилії по зашийку не отримали замість сала та вишневого варення. бо потім в нас буде ідилія.

0

501

консерватор написал(а):

сова вже якось розповіла що теж бачила інтелігентну людину у костюмі посеред лісу. то часом не ви були?

Ні - то був не я )))))))))))))))))))))

0

502

дуже велике прохання до усіх вас!!!!!!!!!!!!!! не багато флудіть без мене. бо я за цигарками піду. щоб я після до ранку не сидів та не читав усе те що ви нафлудили.

0

503

консерватор написал(а):

аби тілько ми після цей ідилії по зашийку не отримали замість сала та вишневого варення. бо потім в нас буде ідилія.

Аскот! Скажи Сові ,хай вареню без кісточок нам приготовить, бо як згадаю коли попадаеться з кісточкою, та як вкусиш... брррр..

0

504

Аскот1

Интеллигентный человек в пинджаке, Вы по лесу-то так не разгуливайте! Не ровен час, партизаны примут Вас за шпиона, который хочет забрать САЛО с базы. Стрелять не будут, а просто привяжут к березе...

0

505

от молодці що послухали. бо я вже прийшов.

0

506

консерватор написал(а):

дуже велике прохання до усіх вас!!!!!!!!!!!!!! не багато флудіть без мене. бо я за цигарками піду. щоб я після до ранку не сидів та не читав усе те що ви нафлудили.

Тільки не довго ! Чи Вам за цигарками на оленях треба їхати ??? )))))

0

507

Партизан написал(а):

Стрелять не будут, а просто привяжут к березе...

Или к двум берёзам... а вы ещё сало не отдали за Растеряева...

0

508

Аскот! Скажи Сові ,хай вареню без кісточок нам приготовить, бо як згадаю коли попадаеться з кісточкою, та як вкусиш... брррр..

Добре - я перекажу щоб наварила кісточок  ^^

0

509

Партизан написал(а):

Интеллигентный человек в пинджаке, Вы по лесу-то так не разгуливайте! Не ровен час, партизаны примут Вас за шпиона, который хочет забрать САЛО с базы. Стрелять не будут, а просто привяжут к березе...

бо по перш нема чим стріляти, по друге нема з чого тай взагалі вже нема там ніяких партизан.
розбомбили їх

0

510

Партизан написал(а):

привяжут к березе...

Продовжуйте пане Партизане )))))) Не ставте три крапки ))))))

0

Вы здесь » Форум Украинского Фонда Поиска » Привал » Нашёл САЛО , что сним делать 2 .