Людоньки шо твориться! Аскабан на аудит вирушає! Ховаймось хто де може! А у мене кукурудзи вже нема!
Я і до Вас по дорозі заскочу - павуків у льосі поганяю та й заодно на городик оком кину
Форум Украинского Фонда Поиска |
Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.
Вы здесь » Форум Украинского Фонда Поиска » Привал » Нашёл САЛО , что сним делать 2 .
Людоньки шо твориться! Аскабан на аудит вирушає! Ховаймось хто де може! А у мене кукурудзи вже нема!
Я і до Вас по дорозі заскочу - павуків у льосі поганяю та й заодно на городик оком кину
Працюєм акі бджоли.
До речі Ви звернули увагу що тему продивляється зараз один гість ? Шпійон мабуть якийсь
Працюєм акі бджоли.
Головне вранці не бути наче тільки що з вулика
Не треба мені по городу нічого розкидать. Нема там нічогісінько... А льосі злі павуки!
Головне вранці не бути наче
тільки що з вулика.
А то вже як трапиться...
Не треба мені по городу нічого розкидать. Нема там нічогісінько... А льосі злі павуки!
Ну я навпаки з городу весь непотріб забрати хотів щоб город не засмічувався.І павуків хотів полякати щоб не страшно Вам було в льох спускатись за картопелькою та варенням.Причому це все безкоштІвно зверніть увагу
Який це непотріб?
А то вже як трапиться...
Ви ж в курсі справи що є неправильні бджоли ??? І роблять вони неправильний мед ! Обережно !!!!!!
Який це непотріб?
Ну як це який ???? Хрести,раняхи - ну і ще може трапиться щось.Навіщо захаращувати город залізом ??? Він повинен бути чистенький !!!!
До речі де всі ?????? Ну Консерватор та Парторг зрозуміло - знов по кукурудзі шастають та їжаків лякають.А решта ж де ??? Поховались напевно та чахнуть над САЛОМ !
Я мед не вживаю))
ASKOT1
До речі Ви звернули увагу що тему продивляється зараз один гість ? Шпійон мабуть якийсь
Что это у Вас одни "шпийоны"?!! А как разведка, наверное , объелась салом!!! А чьи шпионы просматривают тему: из Абвера, Моссад, ГРУ, Штази, ЦРУ...?! Ой, вэй, и танки наши шустры...
Я мед не вживаю))
Це неправильно - мед це ж ого яка корисна річ ! Особливо з молоком та свіжим білим хлібом.
Ой, вэй, и танки наши шустры...
Оце Ваше ой вей Вас викрило пане Партизане Мабуть приддеться Вас піф паф за клунею із закачаними рукавами із МПехи Не бійтесь - се не боляче ! Ми трошки.
Над салом чахне Аскабан.
Іще не все поки зміняв.
Своє нам треба пильнувати-
Бо прийде оком накидати.
Над салом чахне Аскабан.
Іще не все поки зміняв.
Своє нам треба пильнувати-
Бо прийде оком накидати
А хто цей Аскабан ??? У нього є САЛО ???? То давайте сходимо до нього,натовчемо пику і САЛО віднімемо
Askot1
Так оказывается , Вы гансы, при "эмпэхах" и с закачеными рукавами?!!! Придется держать в схроне круговую оборону , сало не отдам, до последнего патрона!
Так оказывается , Вы гансы, при "эмпэхах" и с закачеными рукавами?!!! Придется держать в схроне круговую оборону , сало не отдам, до последнего патрона!
А чим хоть відстрілюватись будете ? У нас є рожевий шестиствольний міномет,котрий стріляє кормовими буряками Також можемо нанести авіаудар - знаю чудового аса Люфтваффе,Він за шмат САЛА пошматує всіх
, сало не отдам,
До речі священне слово САЛО пишеться великими літерами.Писать маленьким то великий гріх.Тільки за це Вас вже потрібно катувати
треба срочно провести антіпартизаньску операцію та відняти сало та у схроні аудіт провести
Аскот1
Авиаудар-это уже серьезно!!! И что это за ас такой, случайно не Слобода?! Прочитал здесь, что он откопал Bf-109, которого охраняет его верный пес ( "Собака-друг человека"). У нас, партизан, хорошо отлажена служба оповещения, по авианалетах, в том числе! А буряки мы съедим, хорошая приправа до САЛА( как говорил один герой- "звиняйте" , пишу большими буквами.
треба срочно провести антіпартизаньску операцію та відняти сало та у схроні аудіт провести
Проведемо якщо треба а то пан Партизан щось розслабився ))))))
Проведемо якщо треба а то пан Партизан щось розслабився ))))))
та отож. щось партизани низько летять, мабуть до цікавих знахідок.
Авиаудар-это уже серьезно!!! И что это за ас такой, случайно не Слобода?! Прочитал здесь, что он откопал Bf-109, которого охраняет его верный пес ( "Собака-друг человека"). У нас, партизан, хорошо отлажена служба оповещения, по авианалетах, в том числе! А буряки мы съедим, хорошая приправа до САЛА( как говорил один герой- "звиняйте" , пишу большими буквами.
Погано Вас інформують - нашого аса величаюсь Містер Волохате Пузо ! Звір а не льотчик ))))
та отож. щось партизани низько летять, мабуть до цікавих знахідок.
А це ми завтра побачимо - які будуть знахідки А де Парторг ????
парторг у пшіньци ховаєтся. чекає на запізнілих перехожих щоб відняти сало
Отредактировано консерватор (06-09-2011 21:41:44)
парторг у пшіньци ховаєтся. чекає на запізнілих перехожих щоб відняти сало
А я думав Ви того дядькак з руЖЖом ждете в засаді )))))) Аж ось воно що - у Парторга закінчилось САЛО,вирішив поколядувати !
та отож. парторг в нас такий колядник, але він ще маленький та не в змозі ще колядувати як фірташ.
та отож. парторг в нас такий колядник, але він ще маленький та не в змозі ще колядувати як фірташ.
Ну будемо надіятись що навчиться колядувати як слід - може потім і з нами бідними та нещасними поділиться !!!!!!
А чому це ти Володя тему читаєш а писати не пишеш ???? А ????? Підозріло !!!!! Розробляєш хитромудрі плани експропріації чесно вирощеного САЛА ????
Вы здесь » Форум Украинского Фонда Поиска » Привал » Нашёл САЛО , что сним делать 2 .