Форум Украинского Фонда Поиска

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » Форум Украинского Фонда Поиска » Привал » Нашёл САЛО , что сним делать 2 .

Нашёл САЛО , что сним делать 2 .

Сообщений 451 страница 480 из 1000

451

sova написал(а):

Людоньки шо твориться! Аскабан на аудит вирушає! Ховаймось хто де може! А у мене кукурудзи вже нема!

Я і до Вас по дорозі заскочу - павуків у льосі поганяю та й заодно на городик оком кину ^^

0

452

Працюєм акі бджоли.

0

453

До речі Ви звернули увагу що тему продивляється зараз один гість ? Шпійон мабуть якийсь  :|

0

454

sova написал(а):

Працюєм акі бджоли.

Головне вранці не бути наче тільки що з вулика :rofl:

0

455

Не треба мені по городу нічого розкидать. Нема там нічогісінько... А льосі злі павуки!

0

456

Головне вранці не бути наче
тільки що з вулика.
А то вже як трапиться...

0

457

sova написал(а):

Не треба мені по городу нічого розкидать. Нема там нічогісінько... А льосі злі павуки!

Ну я навпаки з городу весь непотріб забрати хотів щоб город не засмічувався.І павуків хотів полякати щоб не страшно Вам було в льох спускатись за картопелькою та варенням.Причому це все безкоштІвно зверніть увагу  :glasses:

0

458

Який це непотріб?

0

459

sova написал(а):

А то вже як трапиться...

Ви ж в курсі справи що є неправильні бджоли ??? І роблять вони неправильний мед ! Обережно !!!!!!

0

460

sova написал(а):

Який це непотріб?

Ну як це який ???? Хрести,раняхи - ну і ще може трапиться щось.Навіщо захаращувати город залізом ??? :glasses: Він повинен бути чистенький !!!!
До речі де всі ?????? Ну Консерватор та Парторг зрозуміло - знов по кукурудзі шастають та їжаків лякають.А решта ж де ??? Поховались напевно та чахнуть над САЛОМ !

0

461

Я мед не вживаю))

0

462

ASKOT1

До речі Ви звернули увагу що тему продивляється зараз один гість ? Шпійон мабуть якийсь

Что это у Вас одни "шпийоны"?!! А как разведка, наверное , объелась салом!!! А чьи шпионы просматривают тему: из Абвера, Моссад, ГРУ, Штази, ЦРУ...?! Ой, вэй, и танки наши шустры...

0

463

sova написал(а):

Я мед не вживаю))

Це неправильно - мед це ж ого яка корисна річ ! Особливо з молоком та свіжим білим хлібом.

0

464

Партизан написал(а):

Ой, вэй, и танки наши шустры...

Оце Ваше ой вей Вас викрило пане Партизане ^^  Мабуть приддеться Вас піф паф за клунею із закачаними рукавами із МПехи :) Не бійтесь - се не боляче ! Ми трошки.

0

465

Над салом чахне Аскабан.
Іще не все поки зміняв.
Своє нам треба пильнувати-
Бо прийде оком накидати.

0

466

sova написал(а):

Над салом чахне Аскабан.
Іще не все поки зміняв.
Своє нам треба пильнувати-
Бо прийде оком накидати

А хто цей Аскабан ??? У нього є САЛО ???? То давайте сходимо до нього,натовчемо пику і САЛО віднімемо :hobo:

0

467

Askot1
Так оказывается , Вы гансы, при "эмпэхах" и с закачеными рукавами?!!! Придется держать в схроне круговую оборону , сало не отдам, до последнего патрона!

0

468

Партизан написал(а):

Так оказывается , Вы гансы, при "эмпэхах" и с закачеными рукавами?!!! Придется держать в схроне круговую оборону , сало не отдам, до последнего патрона!

А чим хоть відстрілюватись будете ? У нас є рожевий шестиствольний міномет,котрий стріляє кормовими буряками :rofl: Також можемо нанести авіаудар - знаю чудового аса Люфтваффе,Він за шмат САЛА пошматує всіх :rofl:

0

469

Партизан написал(а):

, сало не отдам,

До речі священне слово САЛО пишеться великими літерами.Писать маленьким то великий гріх.Тільки за це Вас вже потрібно катувати :glasses:

0

470

треба срочно провести антіпартизаньску операцію та відняти сало та у схроні аудіт провести

0

471

Аскот1
Авиаудар-это уже серьезно!!! И что это за ас такой, случайно не Слобода?! Прочитал здесь, что он откопал Bf-109, которого охраняет его верный пес ( "Собака-друг человека"). У нас, партизан, хорошо отлажена служба оповещения, по авианалетах, в том числе! А буряки мы съедим, хорошая приправа до САЛА( как говорил один герой- "звиняйте" , пишу большими буквами.

0

472

консерватор написал(а):

треба срочно провести антіпартизаньску операцію та відняти сало та у схроні аудіт провести

Проведемо якщо треба а то пан Партизан щось розслабився ))))))

0

473

ASKOT1 написал(а):

Проведемо якщо треба а то пан Партизан щось розслабився ))))))

та отож. щось партизани низько летять, мабуть до цікавих знахідок.

0

474

Партизан написал(а):

Авиаудар-это уже серьезно!!! И что это за ас такой, случайно не Слобода?! Прочитал здесь, что он откопал Bf-109, которого охраняет его верный пес ( "Собака-друг человека"). У нас, партизан, хорошо отлажена служба оповещения, по авианалетах, в том числе! А буряки мы съедим, хорошая приправа до САЛА( как говорил один герой- "звиняйте" , пишу большими буквами.

Погано Вас інформують - нашого аса величаюсь Містер Волохате Пузо ! Звір а не льотчик ))))

0

475

консерватор написал(а):

та отож. щось партизани низько летять, мабуть до цікавих знахідок.

А це ми завтра побачимо - які будуть знахідки  :D  А де Парторг ????

0

476

парторг у пшіньци ховаєтся. чекає на запізнілих перехожих щоб відняти сало

Отредактировано консерватор (06-09-2011 21:41:44)

0

477

консерватор написал(а):

парторг у пшіньци ховаєтся. чекає на запізнілих перехожих щоб відняти сало

А я думав Ви того дядькак з руЖЖом ждете в засаді )))))) Аж ось воно що - у Парторга закінчилось САЛО,вирішив поколядувати !

0

478

та отож. парторг в нас такий колядник, але він ще маленький та не в змозі ще колядувати як фірташ.

0

479

консерватор написал(а):

та отож. парторг в нас такий колядник, але він ще маленький та не в змозі ще колядувати як фірташ.

Ну будемо надіятись що навчиться колядувати як слід - може потім і з нами бідними та нещасними поділиться !!!!!!

0

480

А чому це ти Володя тему читаєш а писати не пишеш ???? А ????? Підозріло !!!!! Розробляєш хитромудрі плани експропріації чесно вирощеного САЛА ???? :rofl:

0

Вы здесь » Форум Украинского Фонда Поиска » Привал » Нашёл САЛО , что сним делать 2 .