Форум Украинского Фонда Поиска

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » Форум Украинского Фонда Поиска » Привал » Нашёл САЛО , что сним делать 2 .

Нашёл САЛО , что сним делать 2 .

Сообщений 421 страница 450 из 1000

421

sova написал(а):

Сватів мені не треба,я й сама все поїм

а я так хтів сватом троха побути те що ви не погодитесь то я знаю на перед але чому б не погостювати та не отримати ще й гарбуза.

0

422

а я окрім великої ведмедиці тобто ковша та місяця нічого не знаю. мене раз питалися навчить але з цього нічого не вийшло.

0

423

консерватор написал(а):

а я так хтів сватом троха побути те що ви не погодитесь то я знаю на перед але чому б не погостювати та не отримати ще й гарбуза.

Не плутайте гостей з сватами. Гостям я завжди рада. пригощу і кашою і гарбузами. Можете і возика узять-у мене цей рік вродили добре.

0

424

консерватор написал(а):

а я окрім великої ведмедиці тобто ковша та місяця нічого не знаю. мене раз питалися навчить але з цього нічого не вийшло.

То дуже просто, я вам колись покажу і будете потім перед дівчатами хизуватись. Ось повірте,усім дівчатам подобається коли їм про зорі розказують)))

Отредактировано sova (06-09-2011 01:52:27)

0

425

возик в мене є і не один але мені буде троха далеченько на возику ті гарбузи тягнути :D  так що красно дякую але возика брати не буду. от якби до похабича на горище то тоді він потрібен. доречи а де се наша парочка сивих голубів? невже закатували старого у тій клятій стамотології?!

0

426

sova написал(а):

То дуже просто, я вам колись покажу і будете потім перед дівчатами хизуватись. Ось повірте,усім дівчатам подобається коли їм про зорі розказують)))

та старий я вже перед дівчатами знанням хизуватись.

0

427

консерватор написал(а):

та старий я вже перед дівчатами знанням хизуватись.

Та годі вам. Будете мені ще дякувати потім :yep:

0

428

консерватор написал(а):

обовязково повино щось бути. ви ж постійно щось находете на городі то і в льосі повино бути бо він жеж в вас старий. а павутиня мабуть від того що протягів нема. треба обовязково шукати.

Я прийду пошукаю :glasses: Я павучків не боюся.Головне шоби пані Сова не побила :hobo:

0

429

Вопрос: для вступления в сальную кампанию, что нужно - кусок Сала, сколько ?!! С ув. с партизанского схрона.

0

430

Со схрона говорите?... Милости просим! Вот прийдёт завсклада и торжественно вас примет в ряды салонистов-патриотов.

0

431

Ви пане Партизан для початку покажiть що у Вас САЛО в схронi присутне ! Для цього сфотографуйте його на сьогоднiшнiй газетi,та так щоб шановнi читачi бачили число та рiк на тiй газетi,тому як фото САЛА з тирнету нас не влаштовують.Потiм зробiть детальнi креслення схрону,фото схрону,та разом з координатами по ЖиПиЕсу вишлiть менi в пошту.
Я як прЯдсЯдатЕль розгляну це все та прийму рiшення скiльки САЛА з Вас взяти за вступ. Також бiографiю пришлете - свою,матерi,батька,дiдiв,бабiв та всих родичiв до пятого колiна. Будемо перевiряти на благонадiйнiсть. А раптом Ви якийсь шпIйон мацанiст )))

Отредактировано ASKOT1 (06-09-2011 14:25:48)

0

432

прЯдсЯдатель в нас старенький вже, йоу важко ходити та перевіряти усе та усіх, то робіть детального пляна схрону та де він знаходеться та кидейте його мені у лічку. я усе ретельно перевірю, зроблю соцопит та аудіт і вже після цього ми вас приймемо чи не приймемо до партії. се вже як проголосують, але мій голос може бути за вас, а ось як се зробить залеже від вас.

0

433

Я не старий ))) Я ще за раз можу пiвкiла САЛА зжерти ! Так шо не нада тут на мене наговарювать пане Консерватор )))

0

434

ASKOT1 написал(а):

Я ще за раз можу пiвтора кiла САЛА зжерти !

ого! старий , а такий прожерливий!

0

435

консерватор написал(а):

я усе ретельно перевірю, зроблю соцопит та аудіт і

Ви хотіли сказать МИ...?

0

436

Старик Похабыч написал(а):

Ви хотіли сказать МИ...?

Вони хотіли сказать,що залишимось ми скоро без сала. Будемо ми з вами гриби споживати. До речі ви там грибів насушили? Бо щось давно я на драконах не літала %-)

0

437

Старик Похабыч написал(а):

ого! старий , а такий прожерливий!

Бо зубів нерідних повен рот :yep:

0

438

sova написал(а):

Вони хотіли сказать,що залишимось ми скоро без сала. Будемо ми з вами гриби споживати. До речі ви там грибів насушили? Бо щось давно я на драконах не літала

ТАК токо не надо намикать на НЗ САЛОзапас партии!Я сам соби отказую в САЛЕ :'( питаюсь скоромно грибы(веселые), :D нууууууууууууу и так всего по трошку!А за НЗ любому.......отстрелю :angry: сами знаете шо!Так шо держите себя не искушайте!! :tired:

0

439

Wiking007 написал(а):

ТАК токо не надо намикать на НЗ САЛОзапас партии!

Ото тільки за нз салозапас і можна не турбуватись,бо в надійних руках. Та й далеко страх. А грибочки дійсно веселі? Бо Сібазон усі поїв,не хоче ділитись :'(

0

440

sova написал(а):

Ото тільки за нз салозапас і можна не турбуватись,бо в надійних руках. Та й далеко страх. А грибочки дійсно веселі? Бо Сібазон усі поїв,не хоче ділитись

Аааааааааа у нас грыыыыыыбочкы ще ееееееееееее :crazy: головне запастысь(трохе для себе) :playful: !,щоб на довгу зыму хватыло и на НЗ око не падало!!! :angry:

0

441

Wiking007 написал(а):

головне запастысь(трохе для себе)

А для однопартійців?  :'(

0

442

Тільки Сібазону не давайте. Він зара тільки горішки та сухарики їсть. ^^

Отредактировано sova (06-09-2011 18:41:09)

0

443

sova написал(а):

А для однопартійців?

Про партейцев не забуду....................буду минять грыбы на САЛО,дабы оным пополнять НЗ САЛОзапас! :mybb:

Отредактировано Wiking007 (06-09-2011 18:45:17)

0

444

ASKOT1

Ви пане Партизан для початку покажiть що у Вас САЛО в схронi присутне ! Для цього сфотографуйте його на сьогоднiшнiй газетi,та так щоб шановнi читачi бачили число та рiк на тiй газетi,тому як фото САЛА з тирнету нас не влаштовують.Потiм зробiть детальнi креслення схрону,фото схрону,та разом з координатами по ЖиПиЕсу вишлiть менi в пошту.
Я як прЯдсЯдатЕль розгляну це все та прийму рiшення скiльки САЛА з Вас взяти за вступ. Також бiографiю пришлете - свою,матерi,батька,дiдiв,бабiв та всих родичiв до пятого колiна. Будемо перевiряти на благонадiйнiсть. А раптом Ви якийсь шпIйон мацанiст )))

Сало есть, припрятано от глаз подальше! Сфотографировать не могу, т.к. не знаю как прикреплять фото здесь, тем более написать на почту.
План схрона...так этож военная тайна! Ну дам я Вам его координаты, так опасаюсь, что пошлете бомбардировщик и разбомбите мой схрон.
Зачем подробная информация, ой, подозреваю я, случайно Вы не  "кадебисты"?!!! Партейцы, вы ж должны знать, что все партизаны - "шпийоны"!

0

445

Партизан написал(а):

Сало есть, припрятано от глаз подальше! Сфотографировать не могу, т.к. не знаю как прикреплять фото здесь,

А Ві зарегистрируйтесь. А потом фото и план схрона. А бомбить не будем, что ж мы изверги сало бомбить?

0

446

sova написал(а):

До речі ви там грибів насушили? Бо щось давно я на драконах не літала %-)

Ні, тільки сухарів....і ті розмочую поки....старость не радость...

0

447

Пане Консерватор ! Я вже приготувався до аудіту Вашого склЯду :glasses: У мене навіть пропуск є  :rofl: Так шо чекайте,я скоро буду !!!!!!

0

448

А у чому розмочуєте? У петрушковій настойці? Теж добре мабуть бере...

0

449

Людоньки шо твориться! Аскабан на аудит вирушає! Ховаймось хто де може! А у мене кукурудзи вже нема!

0

450

Пані Сова як там працюється ???? ))))))

0

Вы здесь » Форум Украинского Фонда Поиска » Привал » Нашёл САЛО , что сним делать 2 .