Сватів мені не треба,я й сама все поїм
а я так хтів сватом троха побути те що ви не погодитесь то я знаю на перед але чому б не погостювати та не отримати ще й гарбуза.
Форум Украинского Фонда Поиска |
Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.
Вы здесь » Форум Украинского Фонда Поиска » Привал » Нашёл САЛО , что сним делать 2 .
Сватів мені не треба,я й сама все поїм
а я так хтів сватом троха побути те що ви не погодитесь то я знаю на перед але чому б не погостювати та не отримати ще й гарбуза.
а я окрім великої ведмедиці тобто ковша та місяця нічого не знаю. мене раз питалися навчить але з цього нічого не вийшло.
Не плутайте гостей з сватами. Гостям я завжди рада. пригощу і кашою і гарбузами. Можете і возика узять-у мене цей рік вродили добре.
а я окрім великої ведмедиці тобто ковша та місяця нічого не знаю. мене раз питалися навчить але з цього нічого не вийшло.
То дуже просто, я вам колись покажу і будете потім перед дівчатами хизуватись. Ось повірте,усім дівчатам подобається коли їм про зорі розказують)))
Отредактировано sova (06-09-2011 01:52:27)
возик в мене є і не один але мені буде троха далеченько на возику ті гарбузи тягнути так що красно дякую але возика брати не буду. от якби до похабича на горище то тоді він потрібен. доречи а де се наша парочка сивих голубів? невже закатували старого у тій клятій стамотології?!
То дуже просто, я вам колись покажу і будете потім перед дівчатами хизуватись. Ось повірте,усім дівчатам подобається коли їм про зорі розказують)))
та старий я вже перед дівчатами знанням хизуватись.
та старий я вже перед дівчатами знанням хизуватись.
Та годі вам. Будете мені ще дякувати потім
обовязково повино щось бути. ви ж постійно щось находете на городі то і в льосі повино бути бо він жеж в вас старий. а павутиня мабуть від того що протягів нема. треба обовязково шукати.
Я прийду пошукаю Я павучків не боюся.Головне шоби пані Сова не побила
Вопрос: для вступления в сальную кампанию, что нужно - кусок Сала, сколько ?!! С ув. с партизанского схрона.
Со схрона говорите?... Милости просим! Вот прийдёт завсклада и торжественно вас примет в ряды салонистов-патриотов.
Ви пане Партизан для початку покажiть що у Вас САЛО в схронi присутне ! Для цього сфотографуйте його на сьогоднiшнiй газетi,та так щоб шановнi читачi бачили число та рiк на тiй газетi,тому як фото САЛА з тирнету нас не влаштовують.Потiм зробiть детальнi креслення схрону,фото схрону,та разом з координатами по ЖиПиЕсу вишлiть менi в пошту.
Я як прЯдсЯдатЕль розгляну це все та прийму рiшення скiльки САЛА з Вас взяти за вступ. Також бiографiю пришлете - свою,матерi,батька,дiдiв,бабiв та всих родичiв до пятого колiна. Будемо перевiряти на благонадiйнiсть. А раптом Ви якийсь шпIйон мацанiст )))
Отредактировано ASKOT1 (06-09-2011 14:25:48)
прЯдсЯдатель в нас старенький вже, йоу важко ходити та перевіряти усе та усіх, то робіть детального пляна схрону та де він знаходеться та кидейте його мені у лічку. я усе ретельно перевірю, зроблю соцопит та аудіт і вже після цього ми вас приймемо чи не приймемо до партії. се вже як проголосують, але мій голос може бути за вас, а ось як се зробить залеже від вас.
Я не старий ))) Я ще за раз можу пiвкiла САЛА зжерти ! Так шо не нада тут на мене наговарювать пане Консерватор )))
Я ще за раз можу пiвтора кiла САЛА зжерти !
ого! старий , а такий прожерливий!
я усе ретельно перевірю, зроблю соцопит та аудіт і
Ви хотіли сказать МИ...?
Ви хотіли сказать МИ...?
Вони хотіли сказать,що залишимось ми скоро без сала. Будемо ми з вами гриби споживати. До речі ви там грибів насушили? Бо щось давно я на драконах не літала
ого! старий , а такий прожерливий!
Бо зубів нерідних повен рот
Вони хотіли сказать,що залишимось ми скоро без сала. Будемо ми з вами гриби споживати. До речі ви там грибів насушили? Бо щось давно я на драконах не літала
ТАК токо не надо намикать на НЗ САЛОзапас партии!Я сам соби отказую в САЛЕ питаюсь скоромно грибы(веселые), нууууууууууууу и так всего по трошку!А за НЗ любому.......отстрелю сами знаете шо!Так шо держите себя не искушайте!!
ТАК токо не надо намикать на НЗ САЛОзапас партии!
Ото тільки за нз салозапас і можна не турбуватись,бо в надійних руках. Та й далеко страх. А грибочки дійсно веселі? Бо Сібазон усі поїв,не хоче ділитись
Ото тільки за нз салозапас і можна не турбуватись,бо в надійних руках. Та й далеко страх. А грибочки дійсно веселі? Бо Сібазон усі поїв,не хоче ділитись
Аааааааааа у нас грыыыыыыбочкы ще ееееееееееее головне запастысь(трохе для себе) !,щоб на довгу зыму хватыло и на НЗ око не падало!!!
головне запастысь(трохе для себе)
А для однопартійців?
Тільки Сібазону не давайте. Він зара тільки горішки та сухарики їсть.
Отредактировано sova (06-09-2011 18:41:09)
А для однопартійців?
Про партейцев не забуду....................буду минять грыбы на САЛО,дабы оным пополнять НЗ САЛОзапас!
Отредактировано Wiking007 (06-09-2011 18:45:17)
ASKOT1
Ви пане Партизан для початку покажiть що у Вас САЛО в схронi присутне ! Для цього сфотографуйте його на сьогоднiшнiй газетi,та так щоб шановнi читачi бачили число та рiк на тiй газетi,тому як фото САЛА з тирнету нас не влаштовують.Потiм зробiть детальнi креслення схрону,фото схрону,та разом з координатами по ЖиПиЕсу вишлiть менi в пошту.
Я як прЯдсЯдатЕль розгляну це все та прийму рiшення скiльки САЛА з Вас взяти за вступ. Також бiографiю пришлете - свою,матерi,батька,дiдiв,бабiв та всих родичiв до пятого колiна. Будемо перевiряти на благонадiйнiсть. А раптом Ви якийсь шпIйон мацанiст )))
Сало есть, припрятано от глаз подальше! Сфотографировать не могу, т.к. не знаю как прикреплять фото здесь, тем более написать на почту.
План схрона...так этож военная тайна! Ну дам я Вам его координаты, так опасаюсь, что пошлете бомбардировщик и разбомбите мой схрон.
Зачем подробная информация, ой, подозреваю я, случайно Вы не "кадебисты"?!!! Партейцы, вы ж должны знать, что все партизаны - "шпийоны"!
Сало есть, припрятано от глаз подальше! Сфотографировать не могу, т.к. не знаю как прикреплять фото здесь,
А Ві зарегистрируйтесь. А потом фото и план схрона. А бомбить не будем, что ж мы изверги сало бомбить?
До речі ви там грибів насушили? Бо щось давно я на драконах не літала
Ні, тільки сухарів....і ті розмочую поки....старость не радость...
Пане Консерватор ! Я вже приготувався до аудіту Вашого склЯду У мене навіть пропуск є Так шо чекайте,я скоро буду !!!!!!
А у чому розмочуєте? У петрушковій настойці? Теж добре мабуть бере...
Людоньки шо твориться! Аскабан на аудит вирушає! Ховаймось хто де може! А у мене кукурудзи вже нема!
Пані Сова як там працюється ???? ))))))
Вы здесь » Форум Украинского Фонда Поиска » Привал » Нашёл САЛО , что сним делать 2 .