Форум Украинского Фонда Поиска

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » Форум Украинского Фонда Поиска » Привал » Нашёл САЛО , что сним делать 2 .

Нашёл САЛО , что сним делать 2 .

Сообщений 391 страница 420 из 1000

391

sova написал(а):

І не жалко йому слонопотамчиків осиротити? А що трапиться ви знаєте. Не стане буття...

він дуже жорстока та хтива людина, йому нікого не жаль.
ну до речи незнаю що трапится тай як се так що буття не буде? завжди було а тілько почнется 2012 то нестане.  так не можна. в нас тут революція намічена на кінець року, а ви таке кажете. чи ви в цьому сенсі? ну то тке. революція то не жахливо а інколи дуже приємно.

0

392

Щодо революціі то я не в курсі. А буття не стане,бо світ припинить своє існування.

0

393

консерватор написал(а):

він мріє зловити врешті решт слонопотама та закінчити справу житя його кумира віні-пуха. ось і понаривав ям по городі замість того щоб городину разводити.

Там шастає тільки один слонопотамище - консерватором зветься. Його можна зустріти вночі серед кукурудзи.

0

394

а з якого се світ припине існування? чи то вам особисто пан Бог з неба зателефонував та сповістив про се? чи ви вірите тому що оті британьскі вчені знайшли. а що до революції то її один провидець з луцька придрік. так що треба готуватись бо десь у листопаді-грудні почнется. хоча мені троха се не подобається бо зимно буде а коли зимно то не дуже виникає бажання воювати.

0

395

Парторг написал(а):

Там шастає тільки один слонопотамище - консерватором зветься. Його можна зустріти вночі серед кукурудзи.

А чого ви ще й досі її не попалили?

0

396

sova написал(а):

А чого ви ще й досі її не попалили?

бо він там ховаєтся коли гості приходять.

0

397

консерватор написал(а):

а з якого се світ припине існування?

Бо таке повинно статись,бо кажуть що вже остання печатка зламана.

0

398

консерватор написал(а):

А взимку тоді де ховається?

0

399

sova написал(а):

Бо таке повинно статись,бо кажуть що вже остання печатка зламана.

цього окрім пана Бога ніхто не зна. а те що кажуть то не треба усе сприймати на віру.

0

400

sova написал(а):

А взимку тоді де ховається?

і в зимку теж там ховаєтся, вона в нього аж до нової стоїть, щоб було де ховатись.

0

401

консерватор написал(а):

цього окрім пана Бога ніхто не зна. а те що кажуть то не треба усе сприймати на віру.

Та й я так вважаю. Тільки все одно щось має бути.

0

402

консерватор написал(а):

і в зимку теж там ховаєтся, вона в нього аж до нової стоїть, щоб було де ховатись.

А я сьогодні усе попалила. Буду ховатись у льосі :)

0

403

sova написал(а):

Буду ховатись у льосі

а що та є цікавого? може теж треба допомогти аудіт зробить? чи то як його там? о! допомогти щось переставити чи перетягнути.

0

404

консерватор написал(а):

Цікаві в тебе еротичні фантазії.... Але по кукурудзі шастав ти, я вдома був. Так що не свисти.

0

405

консерватор написал(а):

а що та є цікавого? може теж треба допомогти аудіт зробить? чи то як його там? о! допомогти щось переставити чи перетягнути.

Окрім консервації нема нічого. Та можете допомогти. За слоіку варення. :whistle:

0

406

sova написал(а):

Та можете допомогти. За слоіку варення.

а якого? доречи ви стіни, стелю та підлогу перевіряли? мо там щось заховано цікаве.

0

407

Парторг написал(а):

Цікаві в тебе еротичні фантазії.... Але по кукурудзі шастав ти, я вдома був.

Хіба такі фантазії для кукурудзи? Хай би вже у соняхах... :)

0

408

консерватор написал(а):

а якого? доречи ви стіни, стелю та підлогу перевіряли? мо там щось заховано цікаве.

Вишневого або сливового. Малинового мало варила.
Які стіни? Яку стелю? У льосі??? Там темно,вогко і ПАВУКИ!!! Я звідти вискакую за лічені секунди.

0

409

sova написал(а):

Хіба такі фантазії для кукурудзи? Хай би вже у соняхах...

не слухайте того збоченця, він постійно свої фантазії на когось спихає щоб ні хто невзнав який він такий хтивий

0

410

згоден на вишневе. а щоб не було темно то треба ліхтарика брати, а павуки то не страшне. але яб перевірив би може щось і є.

0

411

консерватор написал(а):

не слухайте того збоченця, він постійно свої фантазії на когось спихає щоб ні хто невзнав який він такий хтивий

Так збочинці розуміються на фантазіях,а Парторг кукурудзу з соняхами плутає...

0

412

консерватор написал(а):

павуки то не страшне. але яб перевірив би може щось і є.

Навіть якщо щось і є я туди надовго не полізу. Бо ви не бачили тих ПАВУКІВ. Я їх взагалі-то не боюся,алеж ота павутина липне до обличчя...бррр

0

413

sova написал(а):

,а Парторг кукурудзу з соняхами плутає...

та відверто кажучи він постійно щось плутає.

0

414

sova написал(а):

Навіть якщо щось і є я туди надовго не полізу. Бо ви не бачили тих ПАВУКІВ. Я їх взагалі-то не боюся,алеж ота павутина липне до обличчя...бррр

обовязково повино щось бути. ви ж постійно щось находете на городі то і в льосі повино бути бо він жеж в вас старий. а павутиня мабуть від того що протягів нема. треба обовязково шукати.

0

415

консерватор написал(а):

та відверто кажучи він постійно щось плутає.

І багцько вже наплутав? А розплутує потім хто?

0

416

sova написал(а):

І багцько вже наплутав? А розплутує потім хто?

постіно. а разплутувати нас зве. бо сам ніяк не розплута.

0

417

консерватор написал(а):

обовязково повино щось бути. ви ж постійно щось находете на городі то і в льосі повино бути бо він жеж в вас старий. а павутиня мабуть від того що протягів нема. треба обовязково шукати.

Я краще по городу пошукаю. Якби не гарбузи то вже можна б було походити.

0

418

sova написал(а):

Я краще по городу пошукаю. Якби не гарбузи то вже можна б було походити.

то ви на сватів чекаєте? то добре. я люблю весіля та заручини. чи може в вас свиники є?

0

419

консерватор написал(а):

то ви на сватів чекаєте? то добре. я люблю весіля та заручини. чи може в вас свиники є?

Немаю свиників. Люблю кашу гарбузяну та й просто гарбуза запеченого. Сватів мені не треба,я й сама все поїм ;)

0

420

У мене сьогодні такі зірки рясні. На жаль живу на першому поверсі і не можна добре роздивитись... Я от наприклад знаю Пояс Оріона. Він завжди показує на Полярну зірку.

0

Вы здесь » Форум Украинского Фонда Поиска » Привал » Нашёл САЛО , что сним делать 2 .