Форум Украинского Фонда Поиска

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » Форум Украинского Фонда Поиска » Привал » Нашёл САЛО , что сним делать 2 .

Нашёл САЛО , что сним делать 2 .

Сообщений 331 страница 360 из 1000

331

осе ви нафлудили без мене

0

332

sova написал(а):

Таки мабуть то диверсiя якась була... От i став жертвою

Диверсій не було... І жертву він не знайшов. Все було пристойно та тихо.

0

333

sova написал(а):

Бiлочок шукав мабуть? Пустотливих...

яких до біса білочок!!!!!!! їжачка рятував з хтивих тенет парторга.
ось він.

Отредактировано консерватор (05-09-2011 01:00:44)

0

334

Парторг написал(а):

Все було пристойно та тихо.

Ну дякувати Богу. А то вже бозна що можна подумати :dontknow:

0

335

консерватор написал(а):

їжачка рятував

Який гарнесенький))) Такий малесенький))) До речi,чогось вiн якийсь засмучений. Ви ойому мабуть спiвать забороняете?

0

336

sova написал(а):

До речi,чогось вiн якийсь засмучений.

того що парторг його катував. примушував вивчити інтернаціїонала, чи як його в біса, а їжачок не погоджувався.

0

337

консерватор написал(а):

того що парторг його катував. примушував вивчити інтернаціїонала, чи як його в біса, а їжачок не погоджувався.

Такоi i я вмiю спiвати. Дуже голосно й натхненно))) Особливо добре звучатиме вночi пiд вiкном,i лiхтарик не допоможе)))

0

338

sova написал(а):

Такоi i я вмiю спiвати

але се збоченя. під вікном в ночи ліпше співати машингвери. роблячи наголос на приспіві ми прийшли вже та кров з холоне буде лятись

0

339

консерватор написал(а):

але се збоченя. під вікном в ночи ліпше співати машингвери. роблячи наголос на приспіві ми прийшли вже та кров з холоне буде лятись

Такоi ще не вивчила. Треба виправитись))

0

340

консерватор написал(а):

Не тринди. Їжак обходив периметр територіїї, а тут ти припхався.

0

341

Парторг написал(а):

а тут ти припхався.

я не припхався. я його від тебе рятував.тай взагалі я мирно йшов до дому.

0

342

Парторг написал(а):

Їжак обходив периметр територіїї,

Певно шукав мiсцинку для сплячки?

0

343

консерватор написал(а):

я мирно йшов до дому.

Кукурудзою?

0

344

sova написал(а):

Кукурудзою

ні. то ми як до парторга йшли то троха не туди звернули бо вже темно було та ми троха заблукали.

0

345

консерватор написал(а):

ні. то ми як до парторга йшли то троха не туди звернули бо вже темно було та ми троха заблукали.

А вночi мабуть у кукурудзi лячно... як у лiсi...

0

346

sova написал(а):

А вночi мабуть у кукурудзi лячно... як у лiсi...

ні але парторг нас лякав що там десь є дядько з дупельтівкою, ось ми і хтіли її в нього одібрати бо нам вона потрібніша ніж йому.

0

347

консерватор написал(а):

ні але парторг нас лякав що там десь є дядько з дупельтівкою, ось ми і хтіли її в нього одібрати бо нам вона потрібніша ніж йому.

Та нащо вона вам? А у кукурузiхто завгодно може бути.... Ви хiба фiльм не дивились? Зроду не пiшла б поночi у кукурудзу :O

0

348

sova написал(а):

А у кукурузiхто завгодно може бути.... Ви хiба фiльм не дивились?

ні не дивився. а який треба подивитись? бо я зара маша и мєдвєдь дивлюсь. а те що там може бути хто завгодно то тке, най він нас жахаєтся ніж ми його. тай дупельтівка річ у господарстві потрібна,т хуч би крадіїв відстрілювати чи се на полюваня сходити.

Отредактировано консерватор (05-09-2011 01:50:33)

0

349

Та ви бачили. Старий такий фiльм "Дiти кукурудзи".

0

350

А я маша и медведь не смотрела. Чей фильм?

0

351

діти в кукурудзі не бачив а маша и мєдвєдь се мультік такий собі. про маленьку дівчинку машу яка постійно знущаєтся з ведмедя.

0

352

Такой мультик я знаю. Очень там мишку того жалко.Он и кашку варил и носок связал а Маша все равно сбежала. Такой мультик?

0

353

мабуть се не той мультік. там вона постійно до ведмедя приходе а він бідолага не зна як від неї відкараскатися. там 18 серій хвилин по 5 десь.
ось такі мультікі.

Отредактировано консерватор (05-09-2011 02:12:37)

0

354

Мабуть треба прислати до Вас волохатого аса люфтваффе,та нехай спалить Вашу кукурузу,шоб Ви поночi там не шлялись,та шоб ми за Вас не переживали )))
А ружжо(яке Ви я думаю таки в дядька вiдняли i мовчите) негайно здати менi на склЯд.Бо маленькi Ви ше бавитись ружжом.Розводьте краще ЁжИкив ))))

0

355

ASKOT1 написал(а):

А ружжо(яке Ви я думаю таки в дядька вiдняли i мовчите)

нажаль не відняв бо не знайшов у тій клятій пшінці дядка. добре сховався, нажаль. ну то тке. я другим разом пошукаю його ретельніше. бо дупельтівка у господарстві річ конче потрібна, особливо у наш час.

0

356

А я би оце не проти мати ЗУ спарену. Картоплю копати можна,жукiв вiдлякувать.Поставив би край города i було б менi щастя )))

0

357

то в чом справа? спіймайте  першого ліпшого прапора з пво той за шмат сала та фляшку горілки притягне вам зу а якщо горілки та сала дати троха більше то і ракету класу земля-повітря-москва. бо москалі сплять та бачать як би ото в нас сало та картоплю вкрасти.

0

358

На жаль знайомого прапора витурили на пенсiю ! Але то було колись,шо за шмат САЛА та горiлку вони погоджувались шось едаке приперти.А зараз вони грамотнi стали,такi цiни ломлять як за рiдного батька.Одним словом хапуги !

0

359

погані справи. але щось можна придумати. може щось на кшталт тактичної рогатки з автоматичною подачею шроту?

0

360

Можна ще мiномет шестиствольний у Похабича поцупити,поки вiн зуби лiкувати буде,або ВЯ в аренду взять. Але ж це САЛОМ прийдеться розраховуватись,а хочеться ж на шару ))))

0

Вы здесь » Форум Украинского Фонда Поиска » Привал » Нашёл САЛО , что сним делать 2 .