Форум Украинского Фонда Поиска

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » Форум Украинского Фонда Поиска » Привал » Нашёл САЛО , что сним делать 2 .

Нашёл САЛО , что сним делать 2 .

Сообщений 271 страница 300 из 1000

271

консерватор написал(а):

звісно що щось дам.

А я вам красно дякую :surprise:

0

272

sova написал(а):

А льотчики там е?

ну які льотцики? звідкіля? монастир то жіночий!!!!!!!!!

0

273

консерватор написал(а):

ну які льотцики? звідкіля? монастир то жіночий!!!!!!!!!

Отакоi! Так красно дякую,я туди не йду. У мене з орiентацiею все добре :P

0

274

sova написал(а):

У мене з орiентацiею все добре

в мене теж добре от тому монастир і жіночий. бо чловіки мені якось не подобаються, а от жінки се зовсім друге діло. жінки мені дуже подобаються.

0

275

консерватор написал(а):

в мене теж добре от тому монастир і жіночий. бо чловіки мені якось не подобаються, а от жінки се зовсім друге діло. жінки мені дуже подобаються.

Ну то я там вам не заважатиму. Пошукаю собi тихенький затишний монастир з настоятелем пiлотом. Буду до вас у гостi приходить.

0

276

sova написал(а):

Буду до вас у гостi приходить.

приходьте. я вам отпушєниє дам и блягославєниє. як отой монах тук. був собі такий монах колись у англії веселій.

Отредактировано консерватор (04-09-2011 17:43:50)

0

277

консерватор написал(а):

приходьте. я вам отпушєниє дам и блягославєниє.

Ото за цим i прийду. Без черги мене там приймете?

0

278

sova написал(а):

Без черги мене там приймете?

звісно щобез черги.

0

279

sova написал(а):

Та вже шо дасте

Сама люча нагорода для САЛОниста партейца!Тай в монастыри буде чым зайняться!!!! :D

Отредактировано Wiking007 (04-09-2011 17:54:54)

0

280

консерватор написал(а):

був собі такий монах колись у англії веселій.

Егеж. Був. Допомагав одному шервудському хлопцю у багатих брать та й бiдним давать 8-)

0

281

Wiking007 написал(а):

Сама люча нагорода для САЛОниста партейца!

Чого це вони такi худеньки? Бiдолашнi свиники.

0

282

Таки да,свинi худуватi ! Ви що,камраде,над ними там знущаетесь ? )))) Свиня должна бути велика,весела,завжди усмiхнена,рожевого кольору ))) iз цибулиною в ротi )))

0

283

sova написал(а):

Чого це вони такi худеньки? Бiдолашнi свиники.

Ох вы и баловани!От того воны и нагорода!Щоб откормыть,заколоть и сдать САЛО и все остальне на скляд партейный!Нууууу а ихни пятачкы можете оставыть будуть вам як медали!

0

284

Менi вiддайте - я вiдгодую ! I скажу Вам велике СПАСИБI,i грамоту випишу за вагомий внесок ))) до мого склЯду !

0

285

Wiking007 написал(а):

!Щоб откормыть,заколоть и сдать САЛО и все остальне на скляд партейный!

Ну то прийму в дар. Буду купати,годувати,на нiч колисковоi спiвати i у п"ятачки цiлувати :yep:

0

286

Куди подiвся Консерватор ? Сталкера мабуть мучить знову !

0

287

ASKOT1 написал(а):

Менi вiддайте - я вiдгодую ! I скажу Вам велике СПАСИБI,i грамоту випишу за вагомий внесок ))) до мого склЯду !

Та я не против,алеж це нагорода САЛОнистам партейцам за вагомый внесок в розвыток партии и пропогонды САЛОнизма!

0

288

Панi Сова,Ви запiзнились,я перший в черзi за свиньми )))

0

289

Викинг! Не давайте аскабану свиников! Вiн iх на непотрiб вимiняе,от побачите!

0

290

sova написал(а):

Ну то прийму в дар. Буду купати,годувати,на нiч колисковоi спiвати i у п"ятачки цiлувати

Це ж не дар,а нагорода!А ход мысли вашои мени подобаеться(може мени пид кабанця закосыть? :love:  :shine: )!

0

291

Камраде Вiкiнг, а я шо не пропагандист iдей САЛОНIЗМУ ??? Так шо пакуйте посилку хрюшками,жду номер декларацii )))

0

292

sova написал(а):

Викинг! Не давайте аскабану свиников! Вiн iх на непотрiб вимiняе,от побачите!

Сова вы помыляетесь пан ASKOT1 знае куды шо и за шо!!!!!Настоящый САЛОнист за здийсненя своеи мрии и кабана(свого)не пожалие!!!!

0

293

Wiking007 написал(а):

(може мени пид кабанця закосыть?

Еге ж... А салозапас вам доручений на кого полишите?

0

294

ASKOT1 написал(а):

Камраде Вiкiнг, а я шо не пропагандист iдей САЛОНIЗМУ ??? Так шо пакуйте посилку хрюшками,жду номер декларацii )))

Боюсь пока воны дойдуть в посылци друг друга зижруть з голодухы!!!!

0

295

Панi Сова,а коли це я мiняв САЛО на непотрiб ? А ? Ото ж бо - НIКОЛИ ! ! ! Тим паче все у мене дуже потрiбнi в хазяйствi речi )))

0

296

sova написал(а):

Еге ж... А салозапас вам доручений на кого полишите?

Так от про цэ я и не подумав(розмриявся)!!!Так це я обдумаю и результат сообщу! :writing:  :flag:

0

297

Wiking007 написал(а):

Так це я обдумаю и результат сообщу!

Вам доручено думати про салозапас. Та й претенденткам кастинги проводить треба. Так шо вам там роботи непочатий край а ви про дурницi розмрiялись :nope:

0

298

Камраде Вiкiнг,а Ви лiтаком вiдправте кабанчикiв,бистрiше буде. Тiльки не пхайте кабанiв в бомболюки ))) Там буде некомфортно та холодно,а також страшно,кабанчики будуть нервувати.

0

299

ASKOT1 написал(а):

Камраде Вiкiнг,а Ви лiтаком вiдправте кабанчикiв,бистрiше буде. Тiльки не пхайте кабанiв в бомболюки ))) Там буде некомфортно та холодно,а також страшно,кабанчики будуть нервувати.

Конечно прыйдеться литаком отправлять,бо пишкы не пидуть одычають и будуть пытаться вылетиты самостийно(на гусячий тязи) :rofl: .......!

0

300

sova написал(а):

Вам доручено думати про салозапас. Та й претенденткам кастинги проводить треба. Так шо вам там роботи непочатий край а ви про дурницi розмрiялись

Так так одне другому непомиша!Кастингы буду и на Украини проводыть!А НЗ САЛОзапас.................сопровожу пид охороною....не скажу куды!

0

Вы здесь » Форум Украинского Фонда Поиска » Привал » Нашёл САЛО , что сним делать 2 .