звісно що щось дам.
А я вам красно дякую
Форум Украинского Фонда Поиска |
Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.
Вы здесь » Форум Украинского Фонда Поиска » Привал » Нашёл САЛО , что сним делать 2 .
звісно що щось дам.
А я вам красно дякую
А льотчики там е?
ну які льотцики? звідкіля? монастир то жіночий!!!!!!!!!
ну які льотцики? звідкіля? монастир то жіночий!!!!!!!!!
Отакоi! Так красно дякую,я туди не йду. У мене з орiентацiею все добре
У мене з орiентацiею все добре
в мене теж добре от тому монастир і жіночий. бо чловіки мені якось не подобаються, а от жінки се зовсім друге діло. жінки мені дуже подобаються.
в мене теж добре от тому монастир і жіночий. бо чловіки мені якось не подобаються, а от жінки се зовсім друге діло. жінки мені дуже подобаються.
Ну то я там вам не заважатиму. Пошукаю собi тихенький затишний монастир з настоятелем пiлотом. Буду до вас у гостi приходить.
Буду до вас у гостi приходить.
приходьте. я вам отпушєниє дам и блягославєниє. як отой монах тук. був собі такий монах колись у англії веселій.
Отредактировано консерватор (04-09-2011 17:43:50)
приходьте. я вам отпушєниє дам и блягославєниє.
Ото за цим i прийду. Без черги мене там приймете?
Без черги мене там приймете?
звісно щобез черги.
Та вже шо дасте
Сама люча нагорода для САЛОниста партейца!Тай в монастыри буде чым зайняться!!!!
Отредактировано Wiking007 (04-09-2011 17:54:54)
був собі такий монах колись у англії веселій.
Егеж. Був. Допомагав одному шервудському хлопцю у багатих брать та й бiдним давать
Сама люча нагорода для САЛОниста партейца!
Чого це вони такi худеньки? Бiдолашнi свиники.
Таки да,свинi худуватi ! Ви що,камраде,над ними там знущаетесь ? )))) Свиня должна бути велика,весела,завжди усмiхнена,рожевого кольору ))) iз цибулиною в ротi )))
Чого це вони такi худеньки? Бiдолашнi свиники.
Ох вы и баловани!От того воны и нагорода!Щоб откормыть,заколоть и сдать САЛО и все остальне на скляд партейный!Нууууу а ихни пятачкы можете оставыть будуть вам як медали!
Менi вiддайте - я вiдгодую ! I скажу Вам велике СПАСИБI,i грамоту випишу за вагомий внесок ))) до мого склЯду !
!Щоб откормыть,заколоть и сдать САЛО и все остальне на скляд партейный!
Ну то прийму в дар. Буду купати,годувати,на нiч колисковоi спiвати i у п"ятачки цiлувати
Куди подiвся Консерватор ? Сталкера мабуть мучить знову !
Менi вiддайте - я вiдгодую ! I скажу Вам велике СПАСИБI,i грамоту випишу за вагомий внесок ))) до мого склЯду !
Та я не против,алеж це нагорода САЛОнистам партейцам за вагомый внесок в розвыток партии и пропогонды САЛОнизма!
Панi Сова,Ви запiзнились,я перший в черзi за свиньми )))
Викинг! Не давайте аскабану свиников! Вiн iх на непотрiб вимiняе,от побачите!
Ну то прийму в дар. Буду купати,годувати,на нiч колисковоi спiвати i у п"ятачки цiлувати
Це ж не дар,а нагорода!А ход мысли вашои мени подобаеться(може мени пид кабанця закосыть? )!
Камраде Вiкiнг, а я шо не пропагандист iдей САЛОНIЗМУ ??? Так шо пакуйте посилку хрюшками,жду номер декларацii )))
Викинг! Не давайте аскабану свиников! Вiн iх на непотрiб вимiняе,от побачите!
Сова вы помыляетесь пан ASKOT1 знае куды шо и за шо!!!!!Настоящый САЛОнист за здийсненя своеи мрии и кабана(свого)не пожалие!!!!
(може мени пид кабанця закосыть?
Еге ж... А салозапас вам доручений на кого полишите?
Камраде Вiкiнг, а я шо не пропагандист iдей САЛОНIЗМУ ??? Так шо пакуйте посилку хрюшками,жду номер декларацii )))
Боюсь пока воны дойдуть в посылци друг друга зижруть з голодухы!!!!
Панi Сова,а коли це я мiняв САЛО на непотрiб ? А ? Ото ж бо - НIКОЛИ ! ! ! Тим паче все у мене дуже потрiбнi в хазяйствi речi )))
Еге ж... А салозапас вам доручений на кого полишите?
Так от про цэ я и не подумав(розмриявся)!!!Так це я обдумаю и результат сообщу!
Так це я обдумаю и результат сообщу!
Вам доручено думати про салозапас. Та й претенденткам кастинги проводить треба. Так шо вам там роботи непочатий край а ви про дурницi розмрiялись
Камраде Вiкiнг,а Ви лiтаком вiдправте кабанчикiв,бистрiше буде. Тiльки не пхайте кабанiв в бомболюки ))) Там буде некомфортно та холодно,а також страшно,кабанчики будуть нервувати.
Камраде Вiкiнг,а Ви лiтаком вiдправте кабанчикiв,бистрiше буде. Тiльки не пхайте кабанiв в бомболюки ))) Там буде некомфортно та холодно,а також страшно,кабанчики будуть нервувати.
Конечно прыйдеться литаком отправлять,бо пишкы не пидуть одычають и будуть пытаться вылетиты самостийно(на гусячий тязи) .......!
Вам доручено думати про салозапас. Та й претенденткам кастинги проводить треба. Так шо вам там роботи непочатий край а ви про дурницi розмрiялись
Так так одне другому непомиша!Кастингы буду и на Украини проводыть!А НЗ САЛОзапас.................сопровожу пид охороною....не скажу куды!
Вы здесь » Форум Украинского Фонда Поиска » Привал » Нашёл САЛО , что сним делать 2 .